15-те най-добри тенджери под налягане: добри и издръжливи

Съдържание:

15-те най-добри тенджери под налягане: добри и издръжливи
15-те най-добри тенджери под налягане: добри и издръжливи
Anonim

Тенджерата под налягане е основен елемент в кухнята Независимо дали сте готвач и обичате да приготвяте по-сложни ястия, или ако готвенето не е вашето нещо и това, което искате искате да готвите бързо. Има много рецепти, които можете да приготвите в тенджера под налягане, но всички те са вкусни и винаги привлекателни. Ето защо, каквато и да е вашата кухня, този аксесоар не може да липсва. И не се притеснявайте, ако имате малка кухня, оставяме ви най-добрите съвети, за да съхранявате добре тенджерата под налягане и да не ви безпокои у дома.

Но какви са основните предимства на готвенето с тенджера под налягане? В допълнение към приготвянето на храна за половината време, благодарение на неговия капацитет можете да съхранявате и замразявате за повече дни, спестявайки време и практикувайки готвене на партиди.

Предимства на тенджерата под налягане

Като начало вашите ястия ще имат по-добър вкус. Това се дължи на херметичното затваряне на тенджерата под налягане, което капсулира вкусовете и не позволява нищо да излезе. Вашите меса ще имат по-добра текстура благодарение на натиска. Много меса, като говеждо или свинско, могат да бъдат жилави, но приготвени в тенджера под налягане възстановяват онази мека текстура, която ги прави вкусни. Не можете да спрете да правите тази рецепта за пиле, задушено с ябълки, вкусно е!

За всички онези, които нямат много време за прекарване в кухнята, тенджерата под налягане е решението. Слагате всички съставки, слагате на огъня и чакате да свърши. Освен това това е много здравословен метод на готвене, тъй като храната се готви при високи температури, това е метод, много подобен на готвенето на пара.

Тенджерата под налягане също е много безопасен прибор, има някои, които дори идват с 5 предпазни ключалки! Освен това с достигнатите температури повечето от бактериите, които може да има в храната, се елиминират.

Ако е време да смените тенджерата си под налягане или мислите да си вземете такава, ние сме направили селекция от нашите 15 любими, за да можете да намерите своята. Предлагат се във всякакви размери, много се предлагат в опаковки по две за удобство и се предлагат на всякакви цени, за да паснат на джоба ви. Не пропускайте нашата селекция от най-добрите тенджери под налягане!

1

M MAGEFESA

Напомпана звезда

снимка

92, €78

Тази тенджера под налягане има 5-слойно капсуловано термо-дифузионно дъно за равномерно разпределение на топлината, което я прави подходяща за всички видове готварски печки, включително индукционни.

2

Monix

Класика

снимка

59, €69

Тенджера под налягане с мостово затваряне, с общ капацитет до 6 литра. Тенджера, която може да се справи с всичко, от днешни и вчерашни рецепти до най-сложните ястия.

3

Свети Игнатий

Премиум тенджера под налягане

снимка

42, €84

Експресна тенджера с общ капацитет до 5 литра, изработена от неръждаема стомана и охранителна система. Идеален е за приготвяне на рецепти като яхния с месо и картофи.

4

M MAGEFESA

Динамична тенджера под налягане

снимка

52, €99

Тази тенджера под налягане предлага супер бързо готвене с много проста операция и патентована система за отваряне за затваряне на капака с минимално усилие и максимална сигурност.

5

СУТИЕН

Комплект тенджера под налягане Tekna Rapid

снимка

108, €18

Две тенджери под налягане с две работни нива за приготвяне на всякакви видове яхнии за рекордно време, за диетично готвене и за храни, които изискват повече време за готвене.

6

Fissler

Vitavit комфорт

снимка

€219,00

Време е да се отървете от страха от тенджери под налягане. Когато видите времето, за което лещата ви е готова, всички злини ще отминат. Бърза тенджера под налягане Vitavit Comfort, от фирма Fissler.

7

KUHN RIKON

Супер бърза тенджера под налягане

снимка

235, €95

За домакинства с малко членове, където не пропускат да се хранят добре, тенджерите с вместимост около 6 литра са идеални. Моделът, в който готвят истинските готвачи. Това е от Kuhn Kikon, модел на хотел

8

Monix

Комплект тенджера под налягане Duo

снимка

85, €70

Този двоен комплект е перфектен за приготвяне на вкусно зеленчуково ястие за нула време и същевременно приготвяне на гарнитура. Например малко вкусен боб с варено яйце. Приблизително време: половин час. Veloce duo set, от Monix.

9

СУТИЕН

Витес

снимка

68, €78

Разбира се, моделите са променени. Забравете за онази предизвикателна малка тапа, която изкрещя, защото гърнето щеше да избухне заедно с лещата. Сега моделите са много по-иновативни, безопасни и модерни. Тенджера под налягане от неръждаема стомана от BRA.

10

M MAGEFESA

Тенджера под налягане STAR Rapid

снимка

69,99€

Тенджера под налягане Rapid от Magefesa Star.Модел за неделните готвене в Мадрид, без да бързате. Помните ли вкуса му? Върнете си го, като го сготвите само за половин час.

11

Fagor

Супер бързо

снимка

72,99 €

Яденето на бобови растения три пъти седмично е от съществено значение за една балансирана диета. Върнете обратно ястия с лъжица с тенджера под налягане. Fagor бърза тенджера под налягане.

12

Tefal

Secure 5 Neo

снимка

71, €90

Модерните тенджери включват различни настройки в зависимост от яхнията, времето за готвене и финала. Всичко за вашата безопасност. Кой каза страх? Тенджера под налягане Tefal Secure Rapid.

13

WMF

Перфектен плюс

снимка

€205,00

Старите капачки са заменени с по-модерни, които ви предупреждават за времето за готвене чрез защитни линии. Животът в кухнята може да бъде толкова лесен. Тенджера под налягане WMF Perfect Quick.

14

Fagor

Класическа тенджера под налягане

снимка

66, €99

Класически дизайн, но подходящ за всички видове котлони (индукционни, стъклокерамични и газови). Предлага бързо готвене с много проста работа и прогресивно затваряне с предпазен мост.

15

Tefal

Clipso Minute Perfect

снимка

160,00 €

Със система за отваряне с една ръка и 5 системи за сигурност. Разполага с режими на готвене при високо и ниско налягане и две настройки за задушаване или задушаване.

Популярна тема