Направи си сам маса за барбекю

Направи си сам маса за барбекю
Направи си сам маса за барбекю
Anonim

Дойде времето да се насладите на обяди и вечери на открито и няма съмнение, че кралиците на лятото са барбекютата. Събрахме се, за да направим барбекюта в градината, за да се насладим с приятели и семейство. И никой няма да отрече, че храната на скара е по-вкусна, особено след ден на плажа.

Ако имате място в градината или имате тераса, достатъчно голяма, за да поставите барбекю, не се колебайте, има много модели, които ще се адаптират към вашето пространство. Има вградени или свободностоящи барбекюта.

Има свободностоящи барбекюта с много размери и стилове, в други доклади вече ви научихме кои са най-продаваните и какво трябва да вземете предвид, когато купувате барбекю.

Even Zara Home пусна своя собствена линия аксесоари, за да се насладите на барбекю това лято.

Барбекю със семейството и приятелите? Вече не е необходимо да стоите до барбекюто, докато останалите гости се забавляват на масата. Ще имате всичко под ръка около тази маса „направи си сам“с вградено барбекю или скара в центъра.

Какво ви трябва?

За да направите тази маса с вградена скара, всичко, от което се нуждаете, е широка дървена маса, прободен трион за изрязване на централния отвор, правоъгълен съд, подходящ за жар, скара, която отговаря на размера на съда, и дърво, за да направите протектор под масата.

Как да го направя?

  1. Първата стъпка ще бъде да начертаете в центъра на масата контура, където ще бъде вмъкнато барбекюто.
  2. Преди да изрежем дупката за барбекюто,ще направим четири дупки във всеки от ъглите, за това можем да си помогнем с бормашина.
  3. След това ще изрежем пространството, в което ще вкараме барбекюто с помощта на трион, като многофункционалния Bosch PST 10, 8.
  4. За да не пипа никой горещото барбекю под масата, следващата стъпка е да направите долна кутия с помощта на мозайката.
  5. След това ще монтираме кутията, която ще покрива барбекюто под масата, за това отново ще използваме ергономичната отвертка/бормашина PSR 18 LI-2.
  6. Закрепваме дървеното чекмедже с метални скоби към масата.
  7. За перфектен завършек,ще направим алуминиева рамка, която да покрие горния ръб на барбекюто и ще имаме всичко готово, за да започнем да готвим.
външна маса със скара за барбекю в центъра

Ето как ще изглежда масата с вградената скара в центъра

външна маса със скара за барбекю в центъра

Не забравяйте, че след всяко барбекю трябва да почиствате скарата от остатъците от храна, така ще избегнете следващия път храната да няма странни вкусове.

Смееш ли? Много е лесно да направите маса за барбекю. Чудесно ще е и ако го направите с кръгла маса, така всички ще сте на еднакво разстояние от скарата. А когато не го използвате, с метален капак можете да покриете скарата и да използвате масата нормално.

Препоръчваме този практичен аксесоар от Bosch, за да получите перфектната жарава. Адаптерът за IXO V работи като вентилатор, за да раздухва въглищата без усилие. Идеално, нали? И можете да го купите от Amazon.

снимка

Дом и градина на Bosch

25, €16

Източник: Bosch Направи си сам.

Популярна тема