30 идеи за украса с дървени кутии (със и без колела)

30 идеи за украса с дървени кутии (със и без колела)
30 идеи за украса с дървени кутии (със и без колела)
Anonim

С и без колела, кутиите, които предизвикват индустриалния стил, предлагат голям капацитет за съхранение и много декоративни възможности. Тези съвети са много точни, за да пресъздадете фабричния стил във вашия дом, без да харчите много пари.

Какво мога да направя с дървена кутия?

Първо го използвайте повторно или го вземете, ако видите, че е изоставен на произвола на съдбата. Дървената кутия е нарастваща стойност, възможност да изразите своята креативност. Ако не се третира, толкова по-добре, защото ще избегнете да го шлайфате старателно, въпреки че трябва да изпилите треските. Ще трябва да му нанесете слой уплътнител или лак, само с тези техники ще постигнете естествен завършек, идеален за създаване на ваши собствени рециклирани мебели или устойчиво съхранение.

Как да декорирате дървени кутии

Боядисването или оцветяването на материала е най-лесният начин да промените вида на кутията. Използвайте акрилни занаятчийски бои, защото те прилепват по-добре към този естествен материал. Ако имате вече обмислен дизайн, първото нещо е да нарисувате скицата с молив или тебешир и след това да рисувате с четки с различни размери, за да усъвършенствате линията. Придайте на кутията по-оригинален вид с отразяващи щрихи на боя, които ще светят в тъмното и ще радват децата. И накрая, за да помогнете на акрилния слой да изсъхне по-добре, използвайте прозрачен уплътнител.

Употребата на рециклираната дървена кутия е многократна. Това може да бъде проста система за съхранение на играчки, артикули за баня, плодове или зеленчуци… Ако имате нужда от алтернатива за подобряване на декорацията на вашия дом. Опитайте да поставите запазени цветя с клонки, рисувани камъни, вази със свежи цветя или рециклирани стъклени съдове в кутията, за да украсите дома си.

Идеи за рециклиране на мебели с кутии

Създайте със собствените си ръце парчета, за да украсите дома си, без да наранявате джоба си. В тази селекция от части, които сме подготвили, ще намерите стенни рафтове, странични маси, лампи или кашпи. В допълнение към изграждането ви показваме някои добри съвети за украсяване на финала с рециклирани елементи, които можете да залепите върху дървените ленти: монети, миди или вълнени пискюли, които можете да направите в различни размери с тази стъпка по стъпка.

Има още повече възможности да започнете със занаяти „направи си сам“, за да създадете мебели с дървени кутии. Помислете за организиране на обувките си с тази система за съхранение или създаване на остров в кухнята. Можете също така да направите холна маса с плочки. Просто трябва да обърнете кутията с главата надолу, да поставите колелца във всеки ъгъл и от външната страна на дъното на кутията да залепите плочки или парчета от тази настилка със силикон, за да украсите това, което ще бъде горната част на масата.

1

За поръчка

тийнейджърска спалня креативни мебели в минималистичен стил дървени кутии за поръчка

Дървените кутии, нови, рециклирани или възстановени, са идеални за поръчване на всяко пространство в къщата. Тук те са били използвани за организиране и съхранение на училищни пособия. Те също са супер декоративни.

2

Много практична спомагателна количка

количка с дървени кутии

А красивите дървени кутии помагат за по-доброто поддържане на реда. Тези кутии са от Maisons du Monde.

3

В банята

дървена кутия в банята

Тази кутия с ретро индустриален стил е идеална за всички аксесоари и контейнери, които използваме ежедневно за нашата хигиена.

4

Рафтове за баня

рафтове от дървени кутии

Превърнете кутиите за вино в рафтове за баня. Преди да ги фиксирате към стената, почистете ги със сапун и вода, шлайфайте ги, нанесете им слой уплътнител и ги боядисайте, за да съответстват на останалата част от декорацията. За повече място за съхранение, разделете вътрешността на кутиите с рафтове.

5

За растения

дървена кутия с растения

Персонализирана кутия по ваш вкус, ще видите колко е красиво да поставите вашите растения. Можете да се вдъхновите от този занаят и да създадете наименувани кутии за всичко, което искате да организирате.

6

Странична масичка за поставка за напитки

държач за напитки странична маса

Готино, нали? Тази странична маса, изработена от дървена кутия и четири крака, която можете да закупите от всеки магазин за декорация, може да бъде направена сами и да се използва на терасата за поставяне на напитки. Ето видео урока за създаване на таблицата.

7

Кухненски рафтове

кухненски рафтове, направени с дървени кутии

Искате ли да имате под ръка бурканчета със сол, захар, подправки или ежедневни съдове? Ще го получите с тези рафтове; Изработени са с дървени каси и тапети. Ето стъпка по стъпка как да ги направите сами.

8

Дървени кутии за съхранение на играчки

дървени кутии за съхранение на играчки

Вие ли сте един от онези, които се присъединиха към предизвикателството на устойчивостта? Ако е така, честито! И ако не, време е да започнете. Съберете различни дървени кутии от обичайния ви зеленчуков магазин и ги трансформирайте в каквото искате. Нужно е само малко въображение. Подредени на пода или окачени на стената, те ще служат като рафт, където можете да съхранявате ежедневните си съдове, книги или кърпи. В детската ви стая те ще се превърнат в забавни контейнери за съхранение на играчки, а навън ще служат като кашпи.Персонализирайте ги по ваш вкус! Колекция от дървени кутии, от Muy Mucho (от €6,99).

9

За да съхранявате вашите плюшени животни

дървена кутия с колела за съхранение на играчки

Плюшените играчки обикновено са най-поразени в стаята на най-малките. На пода, под леглото или захвърлени във всеки ъгъл. Поддържането на ред вече ще бъде по-лесно. Можете да направите обикновено плюшено мече с малко елементи и материали и за няколко минути. Обърнете внимание, тук е майсторлъкът, за да направите такъв точно като него за вашата детска стая.

10

Малък допълнителен рафт

малка библиотека, изработена от дървени кутии

Организирайте, подредете и разпределете с помощта на тази спомагателна, проста и функционална мебел. Истината е, че разполагането на всичко и на мястото му значително благоприятства концентрацията. Ето урока, стъпка по стъпка, за да си направите рафт точно като него.

11

Със звезда

дървени кутии със звезди

Ако искате децата ви да подредят стаята си, след като са си поиграли достатъчно, подреждащите се един върху друг контейнери ще бъдат най-доброто решение. И ако са хубави, като тези, ще се зарадват! Дървени кутии с рисунки от Muy Mucho (от €5,99).

12

Много оригинален бар шкаф

бар шкаф, изработен от дървени кутии

Вземете няколко дървени кутии в зарзаватчия или магазин за вино и ги превърнете в практичен шкаф за бар, където можете да изложите чаши, чаши и различни алкохолни напитки. Тук имате урока за направата на този бар шкаф с дървени кутии.

13

За пикник

дървени кутии за пикник

Някои дървени кутии за транспортиране на плодове са трансформирани в цветни кошници за пикник. Боя и плат бяха достатъчни за постигането му. Ето занаят стъпка по стъпка, за да направите същите кутии у дома.

14

Много пълен комплект за шиене

кутия за шиене, изработена от дървени кутии

С няколко кутии за вино можете да направите тази рециклирана кутия за шиене, за да съхранявате цялата си работа. Ще бъде идеално, ако покриете част от конструкцията с тапет. Ето урока, стъпка по стъпка, как да направите подобна кутия за шиене с дървени кутии.

15

Трансформирайте кутиите за вино

кашпи с дървени кутии

Ще видите колко са красиви като саксии за вашите растения в градината.

Око: Преди да поставите растението, почистете добре кутията и я намажете с восък, за да я защитите.

16

В килера

дървени кутии за килера

Без съмнение дървените кутии са идеални за съхранение на храна, но тази идея ни се стори страхотна. Като премахнете две летви от едната страна, те се превръщат в идеален рафт за съхранение на картофи или лук в килера.

17

Подреден килер с дървени кутии

подреден килер с дървени каси

За да сложите ред в килера и да постигнете визуално хомогенен вид, важно е да си поиграете с кутиите, за да отделите и разграничите храната.

18

Направи си сам лампа

направи си сам лампа, направена с дървена кутия за вино

Имате дървени кутии за вино вкъщи и не знаете какво да правите с тях? С малко въображение и малко умения можете да създадете красиви предмети, които да украсят дома ви: рафтове, бар шкафове, стелажи за списания, чекмеджета с колелца за играчките на децата или, както предлагаме в нашето видео, стенна лампа

19

Поръчка в банята

дървени кутии за организиране на банята

Можете да подреждате дървени кутии, които обикновено се използват за плодове и станаха толкова модерни в областта на декорацията, с предмети за баня като ролки тоалетна хартия, гелове или шампоани или кърпи. Много оригинална библиотека.

20

Рафт в малка баня

малка баня с дървени кутии

Имате мивка с пиедестал от години и сега работата не е в плановете ви. Но се питате къде да съхранявам кърпите и тоалетните принадлежности? Не се притеснявайте, можете да изберете тесен шкаф с малки чекмеджета или да подредите няколко кутии с различни размери като рафтове, както е на изображението.Ако добавите растение и текстурирани керамични аксесоари към естествения завършек на тях, ще имате топла и уютна баня. Няма какво да завиждате на снимките, качени от инстаграмърите, които следвате…

21

Кучешко легло от дървена кутия

кучешко легло

Какво мислите за тази идея? Нуждаете се само от стара дървена кутия, добра пухкава възглавница и боя, за да напишете името на вашето кученце, за да направите идеалното легло.

22

Винтидж стил

ретро дървени кутии за съхранение

Y със страна на черната дъска, за да можете да напишете какво съдържа всяка кутия. Идеални са!

39,98 €

Boston Two Box Set, от Maisons du Monde.

23

Maisons du Monde

Купа с плодове

снимка

€189,00

Красива фруктиера от черен метал със състарен ефект и 3 кутии от бор и ела. Идеален за вашата кухня.

24

Maisons du Monde

За любителите на музиката

снимка

€149,00

Бамова кутия с колела и черни декоративни мотиви, идеална за съхранение на одеяла за диван.

25

Kistenkolli Altes Land

Кутия за поставка за бутилки

снимка

23, €90

Очарователен дизайн за съхранение на бутилки.

26

Lola Home

Комплект от 4 дървени кутии

снимка

23,95 €

Можем да ги видим във всеки промишлен склад или на дока на пристанище.

27

Kenay Home

Кутия за играчки с колела

снимка

€49,00

Дървен контейнер, идеален за организиране на детски играчки. Покритие от естествено дърво, можете да го изберете със или без колела.

28

компания за малки крака

Комплект от 3 кутии

снимка

34, €99

Металната армировка в ъглите им придава много декоративен индустриален вид.

29

LOLAhome

Декоративна дървена кутия

снимка

41, €95

С няколко стрелки, издълбани в дъските, ще изглеждат страхотно в детската стая.

30

Природа от Колибри

Комплект от 3 кутии

снимка

19,95 €

За съхранение или за поставяне на растения… Красиво!

Популярна тема