Как да интегрирате бюрото в декорацията на всекидневната: 20 примера

Как да интегрирате бюрото в декорацията на всекидневната: 20 примера
Как да интегрирате бюрото в декорацията на всекидневната: 20 примера
Anonim

Едно от предимствата на всекидневната е, че предлага много пространство. Не само го използваме като място за почивка и свободно време, но може да се използва и като офис за работа. За неговия дизайн е въпрос на добър вкус, добро планиране и ясни приоритети.

Ако възнамерявате да прекарате известно време у дома, работейки от разстояние, тогава разгледайте идеите, които предлагаме по-долу. Имаме ключовете за създаване на домашен офис, който едва заема място.

Защо да поставите работно бюро във всекидневната?

Отдалечената работа беше инсталирана в живота ни за една нощ, но има много компании, които се регистрират за гъвкавост и предлагат възможност за работа с хибриден модел, който основно включва прекарване на работа дни вкъщи. Всъщност промяната е такава, че възниква възможността за проектиране на домашен офис.

За удобна работа е необходимо да се създаде зона, където може да се постави бюро Това ще бъде динамичният център, където компютърът, файловете, документите и т.н. бъде поставен и т.н. В същото време е необходимо да се отбележи, че комфортът трябва да царува преди всичко; следователно не е необходимо да се комбинират употребите, тоест да не се превърне и в трапезария. Когато създавате работна зона у дома, важно е тя да се използва изключително за тази цел.

Планиране на домашно работно пространство

Планирайте работното пространство бавно и когато сте спокойни, за да се погрижите за истинските си нужди.На заден план можете също да приложите индивидуалност и да направите сладък дизайн за зоната за дистанционна работа във всекидневната. За да направите това, изберете част, която е просторна и с естествено осветление; затова потърсете място до прозорец, балкон или тераса.

Запомнете, че ако сте дясната ръка, слънчевата светлина трябва да влиза отляво; докато, ако сте левичар, ще бъде точно обратното и по този начин ще избегнете сянката на собственото си тяло върху клавиатурата, дневния ред или документацията.

Работната маса трябва да поеме минималните размери за инсталиране на компютъра или лаптопа. Обикновено е 80 х 120 см, за поставяне на допълнителна лампа и моливник. Освен това е удобно, че бюрото има рафт, по-добре регулируем на височина и за съхранение на офис консумативи и поддържане на работното ви място подредено.

Други неща, които трябва да имате предвид

Препоръчително е да завършите осветяването на зоната за дистанционна работа със стенна лампа или настолна лампа с разтегателно рамо. По същия начин, лампа с топла светлина също може да бъде полезна за по-добро осветяване на вашата работна маса.

Що се отнася до стола, той трябва да е регулируем и ергономичен, за да се грижи за постуралната хигиена на гърба. Ако смятате за необходимо, монтирайте поставка за крака, така че коленете направете ъгъл от 90º, когато седите. Облегалките на офис столовете трябва да са меки, по-добре от дишащ текстил и да събират областта на бъбреците. По този начин се създава добро работно пространство у дома за вашето физическо и психическо здраве.

Ако вече сте украсили бюрото си, променете външния вид и тренирайте непривързаност. Отървете се от някои предмети, които са били с вас напоследък. Включете някакъв фетишен предмет, за да привлечете хармония и добра вибрация във вашия малък офис: букет от свежи цветя, растение, което ви е подарил някой много скъп, снимка на любимите ви хора или ароматна свещ с аромат, напомнящ най-добрия ви аромат спомени.

1

Как да го направя?

всекидневна с офис и бюро на стойка

Вижте как са го направили в тази идея, видяна в Delikatissen. Библиотеките играят ролята на една от опорите на дъската и същевременно действат като работно място за съхранение в ъгъла на стаята, без да пречат на никого. Ярко, тихо и много практично.

2

Офис за жени

дневна с офисна част и стъклена маса от баухаус

Само две тонални щрихи разкриват вкуса към хармонията в тази среда на Баухаус. Розовият стол с облегалка и въртящи се колела е ергономичен за лесна мобилност. Посочете идеята за инсталиране на стъклена маса, за да олекотите атмосферата на стаята.

3

Ъглова работна зона

Всекидневна среда с офис и дървена ъглова маса от ecodemobiliario

По поръчка, така че можете да направите вашия споделен офис във всекидневната. Изберете дъски с персонализирана ширина в един от ъглите, за предпочитане до естествен източник на светлина. Ще заемете много малко място в стаята и ще бъде вградено по най-дискретния начин.

4

Елегантна работна зона

всекидневна среда с офис в зоната на рафтовете, от три студио блог

В случай, че имате нужда от още една идея, за да създадете своя офис на стенен рафт. Този път в тъмни тонове с контраст на бели аксесоари.

5

Мини бюро за дистанционна работа

холна среда с офис и бюро в скандинавски стил, от сладка хармония

Малките бюра са ежедневие Фирмите знаят за нуждата от тези мебели поради оскъдните квадратни метри, които имат много апартаменти, и увеличаването на работниците на свободна практика В допълнение могат да бъдат включени аксесоари и органайзери, за да организирате работното си място. Например, в ретро скандинавски стил, като тази идея в Sweet Harmonie.

6

Интегрирано работно пространство

всекидневна с офис и бюро на стената, за да се възползвате от стълбите, с кола moëbel

Фирмата Car Moëbel ни предлага това страхотно решение, за да се възползваме максимално от пространството. В него е интегрирана бяла лакирана модулна мебел, с рафтове и места за съхранение, със сгъваема маса, която можете да скриете, когато приключите работния си ден.

7

Винтидж работен кът

всекидневна с офис и винтидж маса, от bloomingville

Масата е уникална част от Bloomingville, която можете да копирате, ако искате да възстановите както таблата, така и краката на стара или наследена мебел. Комплектът е много семпъл, защото е допълнен с керамична подова лампа и стол от естествени материали.

8

Бюро, за да се възползвате от слепите пространства

бяло лакирано бюро за офис в хола под конзолни стълби

Тази бяла лакирана конзолна маса е минималистична и много гъвкава мебел във всекидневни във всеки декоративен стил. Тази концепция е брилянтна за максимално оптимизиране на долното пространство на конзолните дървени стълби.

9

Удобно работно пространство

дневна с ъглова офис част, по хабитат

Рафтовете под прозореца улесняват достъпа ви до документацията и отчетите, от които се нуждаете всеки ден за работа. Бюрото от естествено дърво е с идеалните размери за поставяне на лаптоп, компютърен екран или таблет.Тази среда на Habitat добавя цвят с двуцветния ергономичен стол и оригинално огледало за стена.

10

Класическо работно бюро

всекидневна с офис и класическо бяло бюро, с кола moëbel

Дневната на тази къща има фантастичен прозорец, но осветеността се умножава от успешния избор на подова настилка от бели ламели. Комплектът бюро и стол от лакирано дърво допринасят за това усещане за простор Атмосферата е от скандинавската фирма Car Moëbel.

11

Стенопис за всекидневна в занаятчийски стил

всекидневна с офис зона с крафт мебели, от redoute interieurs

La Redoute Interieurs работи с естествени материали, с много естествен външен вид, за да подсили своя ангажимент към устойчивост. Офисът пасва като ръкавица в тази стая със скандинавски въздух с много гъвкав стенен шкаф.

12

Работен ъгъл с извита линия

дневна с офис зона в скандинавски стил, от redoute interieurs

Тази атмосфера от La Redoute Interieurs излъчва стил, такъв е и този офис, който се възползва от естествената светлина отвън. Структурата на конзолата е фантастична, с практично чекмедже и крака тунинговани, в най-чистия скандинавски стил; точно като заоблените линии на стола.

13

Работна зона, подходяща за вас

хол с офис зона, бюро и рафтове в бяло, от leroy merlin

Просто, но много ефектно, такова е предложението на Leroy Merlin. Стенният рафт се използва за разпределение на шкафовете за документи на работа и представлява част от бюрото, ограничено от лампа за четене, в земни тонове. Корковата тапа на стената е добър съвет, за да организирате ежедневието си.

14

Най-щастливият офис

дневна с офис зона с винилова стена с цветя, от tenvinilo

Кой не работи доволен от тази перспектива? Винилът от цветя покрива стената и зарежда с енергия този ъгъл на всекидневната, за да внесе радост в работните ви дни. Допълнете бюрото си с мощна гъша шия и календар. От Tenvinyl.

15

Дистанционна работа с изгледи

дневна с офис зона с класическо бюро, от redoute interieurs

Колоната в тази стая остави перфектно пространство за създаване на зона за четене или инсталиране на идеално място за дистанционна работа. Прозорецът е покрит с тънка щора, която предпазва само слънчевата светлина, но позволява да освети работната маса Килимът е удобен, ако сте човек, който обича да ходи из къщата бос.

16

Работна маса с рафтове

Дърво, Стая, Интериорен дизайн, Етаж, Подова настилка, Мебели, Маса, Дом, Трапезария, Стол,

В тази идея те са включили малко бюро отзад, до зоната на библиотеката, като по този начин създават малко работно пространство в най-светлата част на стаята. Добра идея: визуално разделете пространството на зони: трапезария, релакс (диван и телевизор) и библиотека или зона за четене. Последният е идеален за намирането му. Delikatissen атмосфера

17

По-добре със стъклена дъска

холна обстановка с кабинет и стъклена маса с естакади, еко обзавеждане

Понякога се притеснявате, че тази малка работна зона ще заеме място във всекидневната. За да предотвратите това визуално, изберете стъклени плотове или светли тонове.

18

Опростена работна зона

работна зона

Удобно и просто пространство до голям прозорец за получаване на естествена светлина. Разбира се, растенията допринасят положително за атмосферата и освежават работната стая.

19

Минималистичен

черно метално бюро

Ако харесвате минималистичния стил, това напълно съблечено черно лакирано бюро е това, от което се нуждаете. Хабитат

20

Координирани тонове

удобно работно пространство

Изберете бюро и стол в същите тонове като мебелите в хола, за да не влизат в конфликт с работната зона и да се интегрират напълно в декорацията на стаята.

Популярна тема