25 идеи за организиране на дрешника по практичен начин

25 идеи за организиране на дрешника по практичен начин
25 идеи за организиране на дрешника по практичен начин
Anonim

Гардеробът, който обикновено имаме в спалнята, играе важна роля в ежедневието. В него съхраняваме всякакви дрехи, но също така е вярно, че дневният ритъм, който носим, ​​може да причини разстройство на къщата. Затова е добре да практикувате някои процедури, за да поддържате ред.

Ако искате да знаете най-добрите идеи за организиране на дрешника по практичен и лесен начин, ще обясним по-долу някои от ключовете, които трябва да имате предвид, за да постигнете вътрешен ред.

Организация на гардероба, какво трябва да имате предвид?

Ключът при избора на гардероб е да анализирате какви са вашите дрехи. За да класифицирате и организирате дрехите, отделете сгънатата от тази, която е окачена, следователно е необходимо да имате отделни отделения в рафтове и рафтове Що се отнася до роклите и палтата, те могат да бъдат окачени от една страна късите и от другата дългите.

Ами ако преобладават блузите и полите? И така, организирайте зона за окачване с две решетки, една под друга, и ще се възползвате максимално от пространството. Въпреки това можем да използваме магаретата, за да окачим дрехите.

Групиране на дрехи по категории

Ако знаете, че държите тениските си отляво, няма да ви се налага да губите време да преглеждате една по една закачалките на целия шкаф, докато намерите тази, която търсите. И това е, че визуализацията на съдържанието е от съществено значение. Органайзери за чекмеджета с аксесоари за издърпване -рафтове, кошници, рафтове за панталони, решетки перпендикулярни на вратите на килера вместо успоредни…- ви позволяват да поддържате добре организиран килер и не насилвате да се наведете или да се гмурнете в бъркотия от ръкави, поли и панталони.

Други ресурси за подреждане на килера

Трябва да ценим идеята, че разхвърляният килер е пропилян килер. Кутиите и кошниците по рафтовете, както и вътрешните органайзери в чекмеджетата, предотвратяват аксесоари като огърлици или ръкавиците се движат и смесват помежду си при всяко отваряне или затваряне. Ето защо, за да подредите килера, имате нужда от ресурси, които да ви помогнат да поддържате ред.

Накрая анализирайте светлината. Системите за вътрешно осветление,със светодиоди на рафтове и решетки, които генерират почти никаква топлина и които се активират сами, когато отворите вратата, ще избегнат дискомфорта да извадите това, което сте си помислили в тъмното на зимата, че беше блуза, за да открия, че е пижама.

Всичко, което трябва да направите сега, е да прегледате съветите на професионалистите по подреждане и да приложите метода на Мари Кондо за подреждане на дрехи, обувки, чанти… Вероятно ще откриете, че наистина не ви липсва място за съхранение вместо това губите много място. Така че да се захващаме за работа! Вашият гардероб се нуждае (и заслужава) от подходящ гардероб.

1

Декорирани библиотеки

Влизам в килера

Какво ще кажете да затворите балкона и да го превърнете в съблекалня? Разпределя вътрешността си с решетки за окачване на дрехи и рафтове. Тук обувките и шапките са подредени в библиотеки, декорирани с PVC корнизи от Leroy Merlin, фиксирани с лепило. Кутии, от Zara Home. Картина, от Алехандра Дуарте

2

Скрин с скрин

съблекалня с скрин

Концепцията на съблекалнята е отворено пространство, в което е лесно да изберете своя стил, защото дрехите и аксесоарите се виждат. Идея, която може да се постигне с конструкция, прикрепена към стената. Релсата за закачалки Algot ви позволява да променяте позицията на рафтовете за обувки, прътите, рафтовете и кошниците, докато добавяте или изваждате дрехи. Пример за оригинални скринове в комплект с ракла с 6 чекмеджета Malm; неговите размери: 160 x 48 x 78 cm (€119). Релса, в 190 x 40 x 196 cm (€213). Всичко от Ikea.

3

Гардероб с плъзгащи се врати

идеи за организация на гардероба

Някои къщи включват толкова малка стая, че едва има достатъчно място за единично легло. Единият вариант е да го направите печеливш като съблекалня. Идеалното е да планирате разпределението му в U-образна форма, с плъзгащи се врати, които са вградени в стената, за да не се губи място за съхранение пространство. И интериор с рафтове за обувки, барове и рафтове от пода до тавана.Проект от студио Mamen de la Concha.

4

Наклонени рафтове с ограничители

Дрешник, Стая, Обувки, Закачалка за дрехи, Гардероб, Рафт, Мебели, Обувки, Шкаф, Рафтове,

Адаптиране към нуждите на тези, които го използват. Тук страстта към обувките доведе до отделянето на половината пространство за наклонени рафтове, които показват всички чифтове. Броните предотвратяват падането на някой от тях.

5

Подвижна последна поставка за обувки

Подвижна последна поставка за обувки

Разделянето на пространството на рафтове улеснява класифицирането на дрехите и следователно намирането им, когато е необходимо. Рафтове (от €10/2 бр.). Чекмеджета (€60/2). Подвижна последна поставка за обувки (39,95 €). Всичко е Leroy Merlin.

6

Шкаф с бял лак

Мебели, шкаф, гардероб, стая, рафт, чекмедже, килер, рафтове, врата, закачалка за дрехи,

Фундаментално: че вътрешността е разделена на отделения. Кутиите и кошниците помагат за по-доброто разпределение на това, което държите в тях. Гардероб, в 150 x 50 x 185 cm (719 €).

7

Перфорирани страни

подреден килер

Съдържанието на шкаф може да се промени с течение на времето. Бъдете проактивни и включете перфорирани страни, които ви позволяват да променяте височината на рафтовете. Всеки от тези модули предлага множество опции за редизайн на вашия интериор.Това е проект на 2Arquitectos

8

Шкафове за вграждане

Стая, Мебели, Спалня, Интериорен дизайн, Имот, Под, Стена, Таван, Къща, Сграда,

Това, което можеше да бъде невзрачна зона, се превърна в привлекателно пространство. Вградените шкафове отляво, с бели фронтове, контрастират със свободностоящия дизайн, в дъб, дясно; тънките му крака и множеството врати и чекмеджета придават характер на съблекалнята. Дизайн

от Laura Terés, направено по мярка.

9

Гардероб с дървени фронтове с летви

Стая, Мебели, Интериорен дизайн, Имот, Всекидневна, Сграда, Къща, Таван, Под, Маса,

В декорацията има два варианта за гардероб: направете го интересен елемент или се опитайте да го направите незабелязан. Този на изображението принадлежи към първата категория. Неговите дървени фронтове с ламели отстрани, добавени към централните врати с огледала във формата на полумесец, които образуват овал, привличат всички погледи. Интериорен дизайнер, Белен Ферандис.

10

Шкаф от стена до стена

Спалня, Легло, Мебели, Стая, Чаршаф, Рамка за легло, Син, Имот, Интериорен дизайн, Спално бельо,

Този красив гардероб от стена до стена, от пода до тавана беше поставен зад таблата с достатъчно място за достъп до дрехите.Резултатът? Легнал, той изчезва от поглед и спалнята изглежда по-чиста. Но когато влезете в стаята, оригиналните му фронтове рамкират леглото и го подобряват. Това е проект на Йоханес Кифер.

11

Гардероб с бели фронтове

Мебели, Стая, Всекидневна, Интериорен дизайн, Имот, Етаж, Розово, Дом, Къща, Диван,

С бърз поглед тези бели фасади могат да бъдат сбъркани със стената на спалнята. Обикновените врати без дръжки - системите за отваряне под налягане ги правят ненужни - са пример за декоративен камуфлаж. Дори разделенията между телата могат да преминат през фугите на дървена ламперия в боядисана в бяло стена с перо и жлеб.

12

Тесни чекмеджета

Стая, Имот, Мебели, Архитектура, Интериорен дизайн, Маса, Къща, Етаж, Рафт, Сграда,

Някои дрехи, като бельо и чорапи, едва ли се нуждаят от място. Имайте го предвид в момента

да планирате интериора на вашия гардероб: в независими чекмеджета и с малка височина те ще бъдат видими и по-добре организирани. Изработен по мярка шкаф модел индийски дъб, от фирма Schmidt Cocinas.

13

Широки пространства

снимка на рендерирано изображение на голяма уютна спалня

Няма по-хубаво от това да имате голям гардероб, където има отделения от всякакъв вид: за рокли, чекмеджета, места за аксесоари и т.н. По този начин дрехите ви са винаги под ръка и не е нужно да се побърквате в търсене.

14

Лента за падане

Закачалка за дрехи, Бяло, Стая, Мебели, Дрешник, Гардероб, Аксесоари за дома, Рафт, Спално бельо, Интериорен дизайн,

Съхранението в килера или съблекалнята се състои от инсталиране на бар възможно най-близо до тавана. Разбира се, необходимо е той да е сгъваем, за да го спуснем до удобна височина, когато имаме достъп до дрехите, които са окачени на него. Сгъваема закачалка за 70-90 см шкафове (€41). Това е от Leroy Merlin.

15

Закачалка за дрехи с колела

Закачалка за дрехи, Рафт, Мебели, Гардероб, Дрешник, Ютия, Стая, Рафтове, Аксесоари за дома, Метал,

Ще имате нужда от специфични аксесоари, за да организирате дрехите си. От Howards Storage World: метална закачалка за дрехи, в 91 x 46 x 190 cm (160 €, 95 €); кутии за плат (от €9,95); кошници (от €5,95); и висящ органайзер за шкафове с няколко рафта (17,95 €).

16

Гардероб във формата на къща

Рафт, Мебели, Шкаф, Гардероб, Рафтове, Стая, Стена, Дърво, Килер, Навес,

Формата му на къща с скатен покрив привлича вниманието. Да не говорим за вратите, украсени с карта! Гардероб, от Little Nice Things (€399).

17

Сгънете правилно

уютна спалня с дрешник

Добре сгънатите дрехи ни помагат да поддържаме ред. Избягвайте да оставяте нещата навсякъде и се опитайте да поставите всичко на мястото му, след като е било използвано или изпрано; по този начин се постига благополучие и усещане за ред.

18

Споделете място в гардероба

дрешник за мъжки дрехи в спалнята, организиран в дома с обувки

В този пример дрехите споделят различни пространства, но всички те са подредени по подреден начин, така че да няма хаос и всичко да е винаги под ръка.йени

19

Вземете предимството на всеки контейнер

неща и аксесоари в кутиите за съхранение изглед отгоре удобна и интелигентна концепция за съхранение скандинавска система за съхранение

Всичко, което може да се използва за съхраняване на нашите неща, може да ни бъде полезно. Тези кутии са идеални за поставяне на различни предмети; освен това, всичко е свързано с това да го сгънете точно както трябва, за да се възползвате максимално от пространството.

20

Мини кутийка за бижута

Текст, шрифт, държач за карта, етикет, метал, правоъгълник,

Мини кутия за бижута с кукичка, много интересен ресурс, който да имате в гардероба и да оставите всички бижута перфектно организирани и да ги имате на разположение.

21

Кутия за бижута

Десен, Мебели, Табуретка,

Поддържайте съблекалнята в ред. Групирайте и съхранявайте отделно бижута и други дребни аксесоари. От Primark, поставка за бижута Pretty Little Things (7 €) и кръгла кутия (4 €).

22

Зелена кошница

Зелен, Кошница за съхранение, Продукт, Тюркоаз, Кошница за пране, Кошница, Правоъгълник, Кутия, Домакински консумативи,

Кошница (€38,90) от Car Möbel.

23

Закачалка за цветя

Бяло, Дизайн, Модел, Черно-бяло, Clip-art,

С него никоя носна кърпа няма да се изплъзне. Закачалка за цветя, подплатена с прасковена кожа. За до 12 носни кърпички (€4,95). От Howards Storage World.

24

Закачалка за вратовръзка и колан

Линия, Паралел, Стомана, Сребро, Рисуване,

Вратовръзките и коланите имат известна сложност. Първите се подхлъзват, а вторите се хващат. На тази закачалка вратовръзките се навиват и коланите се окачват за катарамите. От фирма Umbra (€10).

25

Прозрачни кутии

Очила, Очила, Продукт, Кутия, Моден аксесоар, Слънчеви очила,

Перфектното решение за подреждане на обувки. Прозрачните кутии разкриват чифта, който държат вътре, а отворът им, подобен на чекмедже, позволява достъп до обувките отпред. От фирмата Jocca (€11,90/2).

Популярна тема