Спалня с гардеробна и баня супер добре използвани

Спалня с гардеробна и баня супер добре използвани
Спалня с гардеробна и баня супер добре използвани
Anonim

Тази спалня е пример за предпоставката "по-малкото е повече". С почти никакви мебели и с бяло като главен герой, тази спалня пленява, може би поради своята простота, сигурно заради неговия чар и светлина. Пред зоната за почивка, мини гардеробна и баня, пълна със светлина през прозорците, които има. Влюбихме се! И сега обясняваме защо. И веднага щом изгледате видеото, ще се съгласите с нас.

рисунка в черно се откроява върху бялото платно на стената на таблата. Останалото, линеен стил, който се превръща в тенденция.Реставрирана мебел, зелени аранжировки и мини съблекалня, през която трябва да преминете, за да стигнете до банята, оазис от светлина. Големите му прозорци са поразителни.

Казваме ви как да запазите уединението на тази стая въпреки недискретните прозорци: можете да изберете огледално стъкло отвън, но което пропуска цялата светлина вътре, или специални щори, които отговарят на същата функция: гарантират необходима поверителност.

Свободно стоящи душ корито и вана, умивалник отпред за двама пред прозореца, има ли място за огледала? Да, но по много специален начин. Разказваме ви за това в това видео на CursoDecoración онлайн от списание Micasa.

малка бяла спалня

Можете да разгледате всички видеоклипове на Micasa в нашия YouTube канал DecorationTV.

Популярна тема