Как да декорирате всяко пространство в къщата с рафтове

Как да декорирате всяко пространство в къщата с рафтове
Как да декорирате всяко пространство в къщата с рафтове
Anonim

Рафтовете допринасят положително за интериора. Те ни помагат да поддържаме реда и от своя страна имат какво да кажат на естетическо ниво до такава степен, че придобиват известна известност в пространства като хола. За да подобрим имиджа на вашия дом, подготвихме тази статия, в която ще научите за различни идеи и съвети как да декорирате с рафтове.

Практична мебел за дома

Много хубаво нещо, което трябва да имате предвид, е, че практичните мебели, като рафтовете, осигуряват множество предимства за съхранение. Нашата цел трябва да бъде балансът между ред и декорация. Всяка библиотека може да се превърне във функционален ресурс за поставяне на всякакви неща: книги, снимки, предмети и др. Имайте предвид, че ние получаваме определени ползи от подредената къща.

Със сигурност някога сте се чудили как да украсите лавица за книги. Е, идеята е много проста: не е нужно да претоварвате и не оставяте празни пространства. Усещането за изоставеност трябва да се избягва на всяка цена, основно поради естественото качество, което тази мебел притежава, което би било основно да поддържа ред, дори ако са декоративни стълби с функция на рафтове.

На всеки от рафтовете имаме възможност да създадем интересен дизайн, всичко чрез лични декоративни ресурси.Разбира се, организацията по рафтове трябва да е нещо основно. Книгите винаги трябва да са ви под ръка, докато други декоративни елементи могат да се държат на по-високи места: скулптури, вази, купи, растения и др.

Заедно с тези съвети за декориране на книжарница, трябва да се отбележи, че можем също да се възползваме от него, за да направим лични дизайни или че има изпъкващ цвят, като напр. бели рафтове за всекидневна

Съвети за декориране на лавица

Декорацията на рафтовете трябва да е съобразена със стила на дома. Важно е да ценим естетическите линии на пространството, където се намира тази мебел. Ето защо, ако искаме да украсим библиотечните шкафове в хола, се препоръчва да придадем изтънчен вид, като подредим някои предмети пред други, както препоръчва One Kings Lane.

За да украсим една книжарница, какво можем да направим, за да спечелим повече оригиналност? По принцип за подреждане на книгите спретнато, по секции и групирани по функционален начин; Можете дори да добавите няколко кутии или шкафове за документи, за да улесните задачата.По принцип това, което искаме, е да създадем библиотека, като използваме рафтове за поставяне на книги. Въпреки това, винаги е добре да имате някаква фигура, растение или ваза, които си сътрудничат в декорацията.

Накратко, ако искате да прочетете още съвети за декориране на рафт за книги и да откриете други начини за работа с тези практични мебели, ви каним да продължите да четете и да откривате всички възможности, които предлагат.

1

Цветова палитра

Сервиране, съдове, рафтове, рафтове, бяло, порцелан, публикация, колекция, керамика, книга,

Изберете три до пет цвята и се придържайте към тях, когато купувате декоративни аксесоари. В този случай ние подреждаме ресурсите по подреден начин на всеки рафт, постигайки хармония и ред.

Снимката е предоставена с любезното съдействие на Roche Bobois.

2

Едно по едно

Дърво, стая, интериорен дизайн, под, твърда дървесина, всекидневна, подова настилка, маса, дом, мебели,

One Kings Lane препоръчва да не поставяте повече от един забележим предмет на рафт, за да не го претоварите и защото „той служи като основа за създаване на останалата част от винетката“.

Снимката е предоставена с любезното съдействие на Maisons du Monde.

3

Главен герой

интериор на читалня с рафт за книги, зелени фотьойли, масичка за кафе и саксийни растения

Трябва да се отбележи, че в тази стая тя придобива известна известност. Това се постига благодарение на факта, че направихме библиотека в хола и работихме върху подредена, култивирана и много изтънчена естетика.

4

Кажете не на монотонността

Рафтове, Рафт, Интериорен дизайн, Колекция, Сервиране, Витрина, Книга, Библиотека, Кана, Публикация,

Не поставяйте книгите просто вертикално: поставянето им хоризонтално ще даде движение на резултата. В допълнение, те остават достъпни за разглеждане и ползване по друг начин.

Снимката е предоставена от String.

5

Смесете без страх

Стая, Рафтове, Интериорен дизайн, Стена, Рафт, Интериорен дизайн, Рамка за картина, Фотография на натюрморт, Синьозелено, Дом,

Стилистът Емили Хендерсън ни насърчава да комбинираме всякакви предмети, като се уверяваме, че имаме различни форми, материали и височини. Друго важно е изкуството: „то добавя индивидуалност и позволява покритие празни пространства по-лесно, отколкото с малки предмети“, обяснява той.

Снимка на Джесика Айзък, оформена от Джини Макдоналд за блога на Емили Хендерсън.

6

Намерете баланс

всекидневна с библиотеки до тавана

Studio McGee препоръчва да намерите баланс, когато става въпрос за подреждане на предмети и да не запълвате всички пространства: оставете окото да си почине и не възприемате прекалено много декорации.

Можете да видите останалата част от тази къща тук.

7

Избягвайте да поставяте твърде много малки декорации

Стая, Интериорен дизайн, Оранжево, Праскова, Рафтове, Съдове, Сервиране, Фотография на натюрморт, Керамика, Рафт,

„Ако имате само малки неща на рафтовете си, те губят индивидуалното си присъствие и пространството може да изглежда претрупано“, казва стилистът Емили Хендерсън, която препоръчва да ги редувате с по-големи предмети и да използвате подноси и хоризонтални книги за визуално присъединяване към непълнолетни.

Снимки на Теса Нойщат за блога на Емили Хендерсън

8

Зелено докосване

Кутия, стайно растение, опаковане и етикетиране, рафтове, рафт, щайга,

Не можете да пропуснете растение: то носи нови текстури и скулптурни форми. По този начин природата се съчетава с декорация и ред.

Можете да видите останалата част от тази стая тук.

9

Наслоени

Рафт, Интериорен дизайн, Етаж, Стая, Подови настилки, Мебели, Рафтове, Библиотека, Публикация, Хол,

Поставете някои предмети пред други, "резултатът ще бъде по-естествен и по-малко насилен", съветват от One Kings Lane. Така редът и хармонията се постигат чрез елегантни и изискани ресурси.

Снимката е предоставена с любезното съдействие на B&B Italia.

10

Светлина

Публикация, саксия, рафт, рафтове, книга, фотография, билка, фотография на натюрморт, стайно растение, цилиндър,

Интериорният дизайнер Орландо Сория вярва лампата е задължителна: „Рафтовете обикновено са тъмни. Лампата ще ви даде слаба, топла светлина.“

Снимката е предоставена от Lene Bjene.

11

Стълба с функция рафт

стълба за книги

Интересен декоративен ресурс за съживяване на интериора. Можем да поставим растения и други елементи, за да придадем на мястото интересен вид. Така се постига по-оригинална среда.

12

Скриване

Дърво, Интериорен дизайн, Стая, Под, Стена, Подови настилки, Мебели, Дървени подове, Твърда дървесина, Ламиниран паркет,

Ако ще съхранявате документи или списания, Емили Хендерсън препоръчва използвайте подходящи кутии и класьори, за да им придадете съгласуваност и да поставите нещо между тях, за да разчупите монотонността.

Можете да видите останалата част от този етаж тук.

Популярна тема