Мини преносима къща с много стил и чар

Мини преносима къща с много стил и чар
Мини преносима къща с много стил и чар
Anonim

Мини къщата на Леола е сладка. Често си мислим, че мобилните домове биха ни накарали да се откажем от капризи като: диван с одеяло или романтична вечеря с хубава гледка, но това не е така с този мобилен дом.

Изграждането на този малък преносим дом отнема по-малко от 14 седмици, а в Liberation Tiny Homes ви позволяват да го персонализирате по ваш вкус. Заслужава си? Можете да се обзаложите, че да, въпреки че трябва да имате около 100 000 евро, ако го искате с оборудването, което ви показваме, въпреки че можете да го модифицирате с първокласни материали и покрития, като тази мини преносима къща, която изглежда като нещо от приказка.

Този мини мобилен дом е построен върху ремарке и е напълно оборудван, включително отопление и климатик. Това е отворена и много светла кабина, благодарение на своите десет прозореца, която включва голяма плъзгаща се врата за достъп. Малко метри, но много решения, това е основната идея на този дизайн на малка къща за двама, по проект.

Селска атмосфера

Детайлите в тази мини къща могат да бъдат открити в провинциален имот. Говорим за облицовани стени, в бяло или зелено, също и за напълно оборудвана кухня, с дървени облицовки, много малки растения, които да създават настроение в пространството и декоративни предмети от естествени материали: лампи, саксии, рафтове…

Мини къщата е с височина от 5,35 м, така че този дуплекс направи възможно разполагането на две спални в таванските помещения, едната от които може да се преобразува в зона за отдих, така че мобилният дом се трансформира според вашето желание в семейно убежище или любовно гнездо за двойки.Най-доброто нещо е да знаете как да изберете добър матрак, за да си починете добре, така че разгледайте тези 10 матрака, за да спите като бебе.

Както фасадата, така и вътрешността на преносимата къща са покрити с дървени летви, така че да доминира хоризонталността. Във вътрешната облицовка бялото е избрано, за да предложи по-голяма дълбочина на полето, което накратко умножава пространството.

Но това, което харесваме най-много в тази мини къща, е, че има някои удобства, на които се радваме във всеки дом. Като за начало има малък бар за закуска на плота, идеалното място да вземете чаша кафе, докато половинката ви приготвя закуска. В допълнение, дървените покрития създават дом и нарушават хоризонталността на празните стени. Използването на дърво със суров ефект върху врати, первази, плотове, облицовки или подове е много успешно.

Мини къща с много пространство

Леола има много личност, тя е ярка, флиртуваща и многостранна. Това е мобилен дом с дървени подове, за да придаде повече топлина на пространството.

мобилна мини къща leola с врата за достъп в рустик стил

Ветрилообразната таванна лампа добавя стил към тази мини къща, на която нищо не липсва. Това е отворено пространство, в което кухнята и всекидневната общуват, докато двете спални са разположени в дуплекса.

ОЩЕ ИДЕИ: НАЙ-ДОБРИТЕ ФЕНОВЕ НА ТАВАНИ ОТ ВСИЧКИ СТИЛОВЕ В AMAZON

Безкраен пейзаж

Двойната стъклена врата придава дълбочина на къщата, както и я наводнява с естествена светлина през деня. Системата за плъзгане позволява много лесен достъп навън.

ОЩЕ ИДЕИ: МИНИ КЪЩА С МОДУЛНА КОНСТРУКЦИЯ И БОХО ДЕКОРАЦИЯ

Кухня в L

мини къща leola mobilhome рустик стил с кухня в l

Кухнята е много завършена. Има зона за готвене, мивка, рафтове и барплот за закуска с две табуретки.

ОЩЕ ИДЕИ: 25 ИДЕИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ В МАЛКА КУХНЯ.

Много малки растения

мобилна мини къща leola с растения в рустик стил

Стайните растения освежават всяка среда. Естествените букети с мимоза, евкалипт и горски цветя са перфектни и се съчетават много добре с кактуси и сукуленти.

ОЩЕ ИДЕИ: 15-те НАЙ-КРЕАТИВНИ ИДЕИ ЗА ДЕКОРАТИРАНЕ СЪС СУКУЛЕНТИ

Главна спалня

мобилна мини къща leola със стълбище в рустик стил към спалня

Стълбите дават достъп до спалнята, разположена на мецанин, с матрак 200 х 200 см и покривен прозорец, за да видите звездите, докато спите. Табуретката служи и като нощно шкафче.

Детайли, които украсяват

мобилна мини къща leola в стил рустик с декоративни детайли

Предметите оживяват, когато изпълняват две мисии: да украсяват и да бъдат полезни. Такъв е случаят с тази тава за прибори или каната за вода. Ако придружите тази среда с растение, резултатът е списание.

ОЩЕ ИДЕИ: КАК ДА ДЕКОРИРАТЕ С ВАЗИ И СЪЗДАВАТЕ КРАСИВИ БУКЕТИ

Решение за съхранение

leola мобилна мини къща с рустик стил и системи за съхранение

Под стъпалата се крият серия от шкафове с ламинирани врати, които служат като килери, на различни височини.

Малък офис

мобилна мини къща leola в стил рустик с офис

Истинска фантазия е, че в малка къща има запазено място за кафе. Копирайте идеята да поставите офис в собствената си кухня.

Спалня или почивка

мини къща leola mobilhome рустик стил мини къща leola mobile с дуплекс за една спалня

Тези малки стълби дават достъп до дуплекс, в който може да се постави матрак, така че малката къща да има капацитет за четирима души или зона за слушане на музика или почивка.

Стая за четирима

мобилна мини къща leola с всекидневна в стил рустик

Нищо не липсва в тази кокетна и много функционална среда. Двуместен диван, тъфтинг, и няколко стола оформят зоната за почивка. Дървената странична масичка може да се превърне и в седалка.

ОЩЕ ИДЕИ: 30 МАЛКИ И ПРАКТИЧНИ ТАБУРЕТКИ ЗА ВАШИЯ ДОМ

Свободностояща мивка

leola мобилна мини къща в рустик стил със свободно стояща мивка

Прозорецът предлага достатъчно естествена светлина за банята, но вградените лампи са идеални за през нощта. Мивката е малка керамична мивка с едноръкохватков кран.

Зона за измиване

leola мобилна мини къща в рустикален стил с място за пране

В банята пространството е увеличено многократно чрез вграждане на пералня и организиране на място за съхранение с издърпващи се чекмеджета и шкафове с рафтове.

Цветни стени

leola мобилна мини къща с рустикален стил и боядисана в зелено баня

Таванът е запазен бял, за да направи банята по-просторна, но е добра идея да боядисате стените в зелено и да добавите дървени рафтове в естествен тон.

Популярна тема