15 Подаръци за вашия домашен любимец: Световен ден на любовта към вашия домашен любимец

15 Подаръци за вашия домашен любимец: Световен ден на любовта към вашия домашен любимец
15 Подаръци за вашия домашен любимец: Световен ден на любовта към вашия домашен любимец
Anonim

Въпреки че любовта им е безусловна, вашият партньор в живота заслужава да му бъде показана вашата обич. Отделете време и му дайте някаква прищявка или подарък, за да засилите привързаността си и ще се обичате още повече!

20 февруари се отбелязва като Световен ден на любовта към вашия домашен любимец,, въпреки че ви каним да отдавате почит на вашия неразделен спътник всеки ден. Най-добрият подарък, който можете да му дадете, е вашето време и в замяна ще видите как качеството ви на живот се подобрява. Ето няколко съвета за вас и вашия домашен любимец, за да бъдете по-щастливи заедно. Той потенцира хормона окситоцин, който

Гушкане на вашето куче

Кой не обича добра порция прегръдки и целувки? Ние ви учим как да направите добър масаж на вашето куче с този видео урок. Не се колебайте, покажете цялата си привързаност и заздравете връзката, която ви обединява по всяко време, от гледането на телевизия заедно на дивана, докато галите главата му или се грижите за диетата му.

Можете също да давате лакомства, за да наградите доброто поведение на гостите у дома или когато посещавате ветеринар, като сладкиши или здравословни закуски, въпреки че трябва да следвате нашите съвети, за да разберете дали е препоръчително да давате сладкиши на вашия домашни любимци.

Играйте с вашето коте

Обучението на уменията на вашия домашен любимец е много предизвикателна и забавна мисия. Ако имате котка за спътник, със сигурност винаги ще я виждате изкачена от високото. По инстинкт те обичат да се чувстват сами и в безопасност, така че избират да се катерят, за да наблюдават, без да бъдат забелязани, поради което обичат котешки кули за игра.По този начин те се чувстват доминиращи в ситуацията и спят далеч от шума. Предложете им играчки и аксесоари, за да задоволят тази нужда или един от тези подаръци или техно джаджи за вашите котенца.

Възползвайте се от времето с вашето куче и стимулирайте сетивата му, така че да се научи да поздравява, скача или отговаря на повикването ви. Ще видите, че връзката, която поддържате, ще се заздрави. Друг начин да им дадете любов е като направите със собствените си ръце тези домашно направени играчки за домашни любимци от рециклирани материали.

Ако тренирате у дома или също на открито, правете го с вашия домашен любимец. Можете да преминете заедно верига или писта с препятствия, която можете да направите сами, защото упражненията, бягането или ходенето осигуряват физическа активност, която е от полза както за човешкия организъм, така и за животното.

Изчеткайте домашния си любимец

Погрижете се за външния вид на вашето куче, котка, гризач или птица, защото той говори много за вас и отдадеността, която давате на своя спътник в живота. Ако сте решили да имате заек у дома, ние ще ви научим как да се грижите за модния домашен любимец.

Дори рибите се нуждаят от много внимание, така че не импровизирайте и обръщайте внимание на техните нужди, дори на настроението или здравето им, защото домашните любимци винаги ви уведомяват, когато нещата не вървят добре. Поради тази причина ви препоръчваме винаги да имате под ръка графика за ваксиниране на кучета и котки.

Какво получавате с цялото това глезене и грижи? Увеличете окситоцина, хормон, който се отделя и при децата и който укрепва връзката с вашия верен спътник. Ако и вие искате да имате оригинален детайл, ще харесате тези идеи за подаръци за домашни любимци.

Информацията е предоставена от Purina.

1

lifeXL

Много удобен диван

снимка

€99,00

Като маркиз, така ще бъде вашето кученце на този страхотен плюшен диван-шезлонг от VidaXL. Размери: 83 x 44 x 44 см.

2

Направено

Сладко типи

снимка

€62,00

Дизайнът Terri е модел за вашето куче или коте за игра в средата на стаята. Изработена е от филц и борова дървесина.

3

Направено

Легло от ратан

снимка

130,00 €

Естествените материали намират своето място и в аксесоарите за домашни любимци, като това легло с четири крака.

4

ЧЕСТИТ ХАЧИ

Играчка за котки

снимка

35,99 €

Този интерактивен дизайн забавлява възрастни и малки котки и е способен да стимулира интелигентността на вашия домашен любимец. Има химикалки, с пълнител и работи с батерии.

5

Ferplast

Къщичка за гризачи

снимка

10, €99

Перфектно скривалище за вашия хамстер или морско свинче. Дизайнът на Ferplast е щанцован и неговите размери са: 26 x 17,3 x 13 cm.

6

Yaheetech

Клетка за канарчета

снимка

69,99€

Хубава къща за вашите птици, с девет врати, четири хранилки и три кацалки. Почиства се лесно, благодарение на подвижната си тава. Размерите му са 46 x 35,5 x 99 cm.

7

Направено

Мраморна купа

снимка

€60,00

Купата Archie е плюс към стила, така че вашият домашен любимец да се храни правилно. Има диаметър 23 см, въпреки че можете да го закупите в размер 17 см.

8

lifeXL

Чекмедже и легло

снимка

€99,00

Компактна мебел, идеалното 2x1: легло и чекмедже за съхранение на каишката или одеялото на вашия домашен любимец.

9

Направено

Оригинален подслон

снимка

€62,00

Много оригинално легло модел Tonka, във формата на котешка глава, от плетена нишка и предлагано в черно и тен.

10

Maisons du Monde

Контейнер за храна

снимка

8, €90

Дори сервирането на храна на вашия домашен любимец може да има плюс стил с този херметически затворен метален контейнер с дозатор за поставяне на точното количество в хранилката на кучето.

11

Направено

За флиртуващи кучки

снимка

45,00 €

Легло за домашни любимци Kysler с кралски размери, подплатено по стените и ъглите и тапицирано с розово кадифе.

12

Maisons du Monde

Добре нахранени домашни любимци

снимка

19,99 €

Сигурен съм, че времето за хранене е един от любимите моменти на вашето куче или котка, още повече с тези порцеланови купи с бамбукова опора.

13

Ръка

Компактен пясъчник

снимка

€49,00

Просторно скривалище с тавански прозорец за вашата котка. Той е лек за транспортиране и включва пясъчник, лопата и хранилка. Размери: 47 x 55 x 44 см.

14

Направено

Легло за домашни любимци

снимка

325,00 €

Диван или легло със скандинавски дизайн, идеален за големи кучета или няколко котенца или кученца, вие избирате.

15

Furbo

Камера за наблюдение

снимка

€299,00

Можете да сте наясно с всички движения на вашия домашен любимец с това устройство с камера, Wi-Fi, двупосочно аудио, нощно виждане и предупреждение за лай. Най-доброто? Има устройство за изстрелване на лакомства, за да направи вашето куче щастливо

Популярна тема