15 огледала за прозорци за украса на интериора на дома

15 огледала за прозорци за украса на интериора на дома
15 огледала за прозорци за украса на интериора на дома
Anonim

Интериорният дизайн не трябва да се ограничава само до разпределението на мебелите и поставянето на декоративни предмети. Всъщност ние имаме възможността да създадем ефекти и усещания, които подобряват вътрешния образ на къщата и помагат за украсяването на стаите. Поради тази причина искаме да ви запознаем с window mirrors: видове и формати.

Домът трябва да се подхранва от различни компоненти, които точно помагат за определяне на интериорната естетика и предаване на индивидуалност. Вместо да повтаряме модели и схеми, които вече са стереотипни, защо не се открояват с интересни ресурси, които изненадват? Време е за иновации с красиви огледала за прозорци, за да украсите всяка част от къщата.

Огледална функция на прозореца

Огледалата на прозорците изглежда привличат вниманието и допринасят за декорацията по значителен начин. Те са склонни да събудят любопитството ни с начина, по който са представени. Това се дължи на самата му природа, тъй като би представлявала отвор със стъкло. С други думи, те следват подобен подход към прозорците и облицовките, но са по-лесни за инсталиране.

В този смисъл можем да кажем, че си играете с ефектите. Ще бъдат поставени на стената, заемайки значително място. Има полупрозрачни, които позволяват навлизането на светлина. Така пространствата се комуникират, но се вмъква стъкло като прозорец с красив и оригинален огледален формат. Във всеки случай те имат любопитен и поразителен дизайн.

Всъщност функцията на тези красиви огледала за прозорци е само естетическа. Става дума за оживяващи интериори с ресурс, който се превръща в нещо ново и оригинално.Те са лесни за инсталиране и ни помагат да декорираме стените по специален и отличителен начин, също идеални за декориране на вашата спалня с огледала.

Ресурс със стил и индивидуалност

Подреждането на огледало-прозорец в дома може да бъде много интересно от естетическа гледна точка. Най-разпространените са непрозрачните, като огледало, в което да се отразяваме В зависимост от ефекта, който искаме да постигнем, можем да изберем едното или другото. Има извити или прави рамки, адаптиращи се към всякакви повърхности; Освен това се съчетават много добре в рустик, класически и шик стилове.

По принцип това е много личен декоративен компонент, тъй като не е обичайно да се намери този тип ресурс в къщите. Ако искаме да иновираме и да направим нещо различно, прозорците-огледала са много добър вариант за всекидневната, спалнята, антрето или дори в самия коридор. Накъдето и да погледнете, те са елегантни и изискани; Освен това има голямо разнообразие от формати на прозорци с различни стилове.

За да ви помогнем да изясните идеите си и да получите малко вдъхновение, ето няколко примера, които може да са добър залог за вашия дом. Просто трябва да изберете правилната стена за обновяване интериора и използвайте този декоративен трик, за да разширите пространството.

1

Maisons du Monde

Огледало Paulonia

снимка

€289,00

За рустик или шаби шик декорации изберете огледало с състарена дървена рамка. Това е моделът Serrant от Maisons du Monde. Това е декоративен трик за разширяване на пространството.

2

Amazon

Огледало с черна рамка

снимка

€128,00

В допълнение към аркообразните дизайни ще откриете и други прави линии, по-подходящи за интериора със съвременна естетика. Отличава се със своя геометричен дизайн.

3

CustomGlass

Огледало за прозорец на стена

снимка

€75,00

По-евтина алтернатива на дървените модели са дизайните с пластмасова облицовка. От марката CustomGlass, на Amazon. Може да се намери в различни размери.

4

Sklum

Огледало на прозореца Diana

снимка

€9 754,00

Ако решите голямо огледало, поставете го на пода. В допълнение към осигуряването на индивидуалност на стаята, ще избегнете пробиването на дупки в стената. Този модел Diana с метална рамка е с размери 80 см ширина и 180 см височина.

5

ironsmithn

Дървен прозорец с огледало

снимка

€129,00

По-хубава версия е този прозорец в рустикален стил с огледало, идеален за вътрешни помещения. Придава на стаята специална атмосфера, с известна неформалност и много оригиналност.

6

Вдъхновяване

INSPIRE прозорец огледало

снимка

89,99€

На стената или поддържана от конзола, коридорът е предпочитаната стая в къщата за поставяне на този тип огледало. Постига се различна и много любопитна атмосфера.

7

Животна къща

Зоуи дървено огледало на прозореца

снимка

€155,00

Без съмнение облицованият дизайн му придава специален чар, трудно може да бъде победен от традиционните модели и осигурява безупречен интериорен дизайн.

8

Maisons du Monde

Сив метал

снимка

399,00 €

С височина два метра, това сиво огледало в метална рамка изглежда страхотно, заобиколено от растения. За декориране на всяка стена в къщата; да, заема значително място, така че ще изисква голяма повърхност.

9

ironsmithn

Златно огледало на прозореца

снимка

€139,00

Това огледало със златна рамка добавя нотка елегантност. В банята той изпълнява важна мисия: енергизира околната среда и предлага различен образ.

10

La Redoute

Огледало за промишлени прозорци Lenaig

снимка

134, €99

Стандартен прототип, който има много продажби. Черната метална рамка му придава перфектно индустриално усещане.

11

Неизвестно

Дървен прозорец с огледало

снимка

€39,00

Като прозорец, ние можем да направим интериора да стане много по-оригинално място. Има две малки сгъваеми врати, за да му придаде по-голям реализъм. Размерите са 31 x 45 x 45 см.

12

Неизвестно

Огледало за прозорци в индустриален стил

снимка

329, €95

Този формат е доста голям. Има черна алуминиева рамка и предлага много интересен промишлен стил за модерни домове.

13

Огледало на прозореца

снимка

€125,00

Опростен, но оптимален дизайн за всяка стая. Това огледало за прозорец предава вертикалност и се превръща в добър декоративен залог.

14

HOBIRD

Рустик огледало на прозореца

снимка

167, €85

За селски настройки, това огледало за прозорец е страхотно. Изработена е от дърво, има много интересен извит плот, врати с панти и рафт за поставяне на декорации, както и няколко куки за закачане на дрехи или кърпи.

15

XIAOQIAO

Огледало с дъгообразен прозорец

снимка

288, €28

За хола, всекидневната, коридора или антрето. Това огледало на прозореца се отличава със сводест горен дизайн и е в рамка от изтъркано дърво, за да придаде селско, алтернативно и елегантно усещане.

Популярна тема