Специални отворени дни: 35 кухни, отворени към всекидневната

Специални отворени дни: 35 кухни, отворени към всекидневната
Специални отворени дни: 35 кухни, отворени към всекидневната
Anonim

Една от възможностите, които откриваме в интериорния дизайн, е така нареченото отворено пространство, известно още като отворени и интегрирани пространства. Актът на събаряне на преграда - или две - от къщата ви не трябва да е рисковано. Може да се превърне в добра възможност и със сигурност ще струва по-малко от реформирането на цялата кухня. В крайна сметка това е начин да му придадете изцяло нов облик.

Ако научите нови формули за това как да разделяте средата, но в открити и прозрачни пространства, ние сме подготвили най-добрите идеи и съвети за отваряне на кухнята към всекидневната.

Защо да имаме отворени пространства у дома?

Отворените пространства навлизат все повече в света на интериорния дизайн. Все повече архитекти решават да проектират домове, чиито стаи имат директна комуникация или които са интегрирани един с друг. Това е доста често срещан формат в американския и англосаксонския свят, така че все повече присъства в домовете, особено в апартаментите с отворен план.

Простият факт за отваряне на пространствата у дома ни позволява да придобием усещане за простор. По този начин можем да комбинираме стаи, да модернизираме дома и да постигнем повече съвременен дизайн, особено ако искаме да превърнем апартамент в таванско помещение.

Начин за отбелязване на непрекъснатост

Вместо да разделяме къщата с толкова много стени, можем да търсим отваряне на пространства. Наличието на много стени може да попречи на трафика, да създаде повече тъмнина и да причини повече дискомфорт.Поради тази причина имаме възможност да отворим пространствата и да спечелим пространственост. Разбира се, разпределението на мебелите играе важна роля, но това не е проблем. Разполагайки с пространство, можем да разгърнем креативността си.

Наистина, става въпрос за функционалност и ефективност. Вече не е нужно да ходите до кухнята. Сега имаме възможност двете стаи да бъдат обединени и всичко да е на едно място, тоест вградена кухня. На свой ред, същият стил може да бъде поддържан по такъв начин, че да поддържаме естетическа приемственост в цялото. С други думи, дойде времето за интегрирани и просторни пространства.

Дизайн в модерен стил

Трябва да се отбележи, че този процес на интеграция благоприятства развитието на по-модерен стил. Ние сме по-близо до днешния начин на живот, където функционалност и простота, без усложнения.Много апартаменти, апартаменти, вили и ателиета имат кухни, които са отворени към всекидневната. Това е начин да имате система две в едно; винаги обаче има възможност за поставяне на плъзгащи се врати, за да спестите място.

Модерността се постига, ако се опитаме да отворим кухнята и да работим с много по-актуален дизайн. По този начин имаме всичко под ръка, поддържаме в контакт с всекидневната, естествената светлина достига по-лесно, генерира се по-голяма комуникация в дома, постига се повече гъвкавост, препятствията се елиминират и дори можете да имате кухнята в трапезарията.

Затова, ако ще реформирате кухнята и искате да имате къща с отворени пространства, разгледайте селекцията от 35 отворени кухни и прикрепени към всекидневната. Всички са красиви! В допълнение, ние ви даваме ключовете, така че интегрирането да не включва загуба на стил.

1

Приемственост

отворена дървена кухня с остров

За да интегрира тази отворена кухня, същите материали и цветове са използвани в нейното обзавеждане, както в декорацията на трапезарията (видът дърво на столовете съвпада с това използвани в бара, стоманата на камбаната с тази на лампата, черните плочки със снимката…).

2

Създаване на пространство

отворена кухня в таванско помещение

В това таванско помещение кухнята е отворена към хола, въпреки че разпределението на мебелите и наличието на колона помогнаха да се разграничи собственото пространство на просторния долен етаж на жилища.

3

С трапезария

отворена бяла кухня с трапезария

В този случай е използвана трапезна маса за разграничаване на кухненската част и като преход към останалата част от всекидневната.

4

Печки в центъра

отворена кухня в индустриален стил

В този дом в Бруклин готварският плот беше поставен на острова с аспиратор в индустриален стил.

5

Ъгъл

кухня с барплот, отворен към всекидневната

В тази кухня полуостровът е проектиран под ъгъл, за да събере повече пространство.

6

Гарантиран успех

индустриална кухня, отворена към всекидневната

Открити тухли, метал и дървоa: ключът към успеха на стила на тази кухня с интегрирана зона за хранене.

7

Промяна на земята

отворена бяла и дървена кухня

Ако искате да разграничите кухнята и да запазите концепцията отворена, използването на два вида подови настилки е решението.

8

На стена

кухня в предна част, отворена към хола

Кондензирайте цялата си кухня покрай една стена и я оформете като пътека.

9

Преграда за седалка

отворена дървена кухня с трапезария

Защо не използвате пейка с висока облегалка за разграничаване на кухненската зона, като запазите концепцията отворена?

10

В черно

отворена черна кухня с полуостров

Освен че са тенденция, ако изберете черни кухненски шкафове, ще скриете тяхната функция, което ще доведе до отворено и елегантно пространство.

11

Ядрена цел

отворена бяла кухня

Уайт успя да разшири светлината в този триплекс в Палма де Майорка и да замаскира отворената кухня.

12

Индустриал

отворена кухня в индустриален стил

Маса от антично дърво и месинг служи като остров за тази отворена кухня в индустриален стил.

13

Инвазивни пространства

бяла отворена кухня

Не отваряйте кухнята просто към останалата част от къщата, оставете нейните шкафове да нахлуят в други зони, за да получите много плавен резултат.

14

Закон за прозрачност

черна кухня, отворена към трапезария и всекидневна

В тази модерна кухня стените, които я разделяха от дневната-трапезария, бяха съборени и на мястото на една от тях беше монтиран голям прозорец.йени

15

Камуфлажен

отворена и камуфлирана бяла кухня

Чрез използването на бели шкафове и без дръжки, тази кухня се интегрира перфектно със стената.

16

Отворен ум

кухня с излаз на всекидневна и тераса

Не само кухнята е отворена към всекидневната, но в този апартамент от 45 м2 всички стаи споделят едно и също пространство.

17

Две в едно

кухня с барплот, отворен към всекидневната

В тази кухня част от плота е използвана като бар за неформални ястия.

18

Предимства

отворена кухня

Чрез събарянето на стената, която разделяше тази кухня от останалата част от къщата, беше не само възможно визуално да се разшири пространството, но и да се позволи на естествената светлина да достигне то.

19

Скриване

отворена кухня, интегрирана във всекидневната

Шкафовете в тази кухня бяха боядисани в същия цвят като стената, за да се маскират.

20

Високи и ниски нива

малка сива отворена кухня

Тази кухня е полуотворена към останалата част от къщата. Неговият собственик е поставил високи мебели в някои зони и ниски в други, с бар за хранене.

21

Малко пространство

кухня и страхотна стая в апартамент, Пенсилвания, САЩ снимка от образование imagesUniversal Images Group чрез Getty Images

В този пример има малко налично пространство, но е постигната пълна интеграция на хола и кухнята.

22

Направете много с малко

32м2 апартамент, използван максимално

В този апартамент от 32 m2 квадратно пространство е използвано за поставяне на U-образна кухня, отворена към останалата част от къщата.

23

Ефект на коридора

бяла отворена кухня със стена с черна дъска

Благодарение на предната част от долни шкафове, тази кухня е идеално разграничена, докато се отваря към хола. Да, можете да имате всичко.

24

Повторени удари

отворена кухня с барплот и столове

Повторението на облицовки и покрития в кухнята, трапезарията и всекидневната беше жизненоважно за постигане на визуална съгласуваност. Достоверен пример за отворената концепция.

25

Отворен, но независим

отворена, но независима кухня

Понякога етажният план на една къща означава, че дори ако премахнем стената, която разделя кухнята от всекидневната, двете пространства запазват известна независимост.

26

Раздяла

отворена кухня в дуплекс

В този дуплекс стълбището е използвано за отделяне на кухнята, като запазва отворената концепция.

27

Пространство

кухня и всекидневна

Основната цел, която трябва да отбележим, е търсенето на пространственост. По този начин се постига широк, мощен и много прозрачен дизайн, нещо страхотно за постигане на комфорт.

28

Материали

отворена кухня с мраморен остров

Използвайки един и същ материал за предната част на кухнята и за острова (в този случай бял мрамор), е възможно да обедините пространствата.

29

Между другото

ремонт на кухня отворена към хола

За да имате отворена кухня, не винаги е необходимо да събаряте стена. В този стената, която го отделя от коридора, е съборена и са направени големи отвори, за да го свържат с хола.

30

Междинен срок

отворена кухня със стена meritxell ribé стаята студио

Ако не сте сигурни да отворите кухнята, но искате отворена концепция, останете по средата на пътя: ниска стена. Както направиха в този проект на Meritxell Ribé-The Room Studio.

31

Широкомислие

отворена кухня в малък апартамент

В малки апартаменти, като този на изображението, отварянето на кухнята към останалата част от къщата може да бъде радикална промяна: по-добре свързани пространства, усещане за по-голям простор, повече естествена светлина… Открийте къщата в нейната цялост: къща от 45 m2, реновирана и обмислена до милиметър.

32

Frontier

модерен апартамент с отворена кухня

В тази къща желязна колона и бар са използвани за разграничаване на пространството на кухнята и всекидневната, поддържайки концепцията отворена.

33

Три интервала в едно

кухня, хол и трапезария

Един от подходите, върху който може да се работи, е обединението на различни пространства. В този случай кухнята е обединена с трапезарията и хола.

34

Комфорт

Вашингтон, окръг Колумбия, 21 юни, хол и кухня в моделна единица 24 на 317 3rd se на 21 юни 2021 г. във Вашингтон, окръг Колумбия, снимка от benjamin c tankersley за washington post чрез getty images

Идеята, че пространствата са отворени и добре поддържани, насърчава комфорта и доброто използване на пространството.

35

Цветов контраст

хол и кухня

Когато става въпрос за разграничаване на пространствата, добра възможност е контрастът въз основа на цветовете в мебелите. В този случай кухнята е бяла, а диванът е в тъмен неутрален тон.

Популярна тема