27 Красиви и оригинални нощни шкафчета за стаята

27 Красиви и оригинални нощни шкафчета за стаята
27 Красиви и оригинални нощни шкафчета за стаята
Anonim

Декорацията на спалнята може да се работи от различни ъгли. Кой каза, че трябва да следваме конвенционалните модели? Време е да приложите малко оригиналност към спалнята и да добавите специална нотка. За това трябва да имаме предвид, че някои мебели могат да изпълняват функцията на нощни шкафчета, ще имате различна и оригинална спалня.

Целта е да направи стаята по-динамична и да предложи по-интересна естетика. Традиционните нощни шкафчета са съставени от класически и елементарни дизайни, които дълбоко в себе си са много популярни. Защо не придадете на пространството малко свежест и индивидуалност? Предстои ни предизвикателство: иновация в декорацията и изпъкване от модата.

Как да изберем нощното шкафче

Много пъти усложняваме живота си, когато търсим най-доброто нощно шкафче за спалнята; обаче има безкрайни възможности, които с малко въображение могат лесно да бъдат създадени. Например можем да използваме малка етажерка с колелца, табуретка, табуретка с две стъпала, багажник, малка дървена масичка и т.н. Всеки ресурс може да изпълни тази мисия; всъщност обикновена опора или елемент с равна повърхност може да придобие статут на нощно шкафче.

Искате ли да придадете на стаята си естествено усещане? Потърсете евтин дизайн на нощни шкафчета, с прости линии, по-добре с чекмеджета, за да поддържате ред и да не оставяте малките си тайни на очи. Дръжте това, което харесвате най-много в чекмеджетата му и спете спокойно до него! Това са ключовете за вашия дом да диша по-естествен въздух.

Освен това имайте предвид, че не само се прилага функционалност, но също така осигурява известна креативност, без да губи изтънченост; тоест, въпреки че сме направили прост дизайн, самата същност на ресурса не се губи.Например, можем да поставим стол до леглото и да го превърнем в нощно шкафче. Може да е основно и решаващо, но също така е практично и импровизирано.

Добра идея е да поставите скрин и нощно шкафче от една и съща серия, с чифт еднакви лампи и да придадете несъответстваща нотка, като огледало, окачено от едната страна на леглото. А защо не поставите етническа дървена табуретка като нощно шкафче? Ще придадете много специален и естествен щрих на спалнята и преди всичко ще разчупите монотонността с огледало, окачено от едната страна на леглото. Вижте тези 20 идеи за декориране на всяка стая в дома ви с огледала.

Накрая, поиграйте с уау фактора и смесете стилове. Използвайте две различни спомагателни мебели, които не са това, което очакваме да намерим. В едната зона поставете стълба с рафтове, която се опира на стената, а от другата страна на леглото поставете табуретка или конзолен рафт. Това би бил идеалният пример за това какво се постига чрез мислене извън кутията.

Практични нощни шкафчета

Ако имате място до леглото и гардеробите са оскъдни в спалнята ви, замяната на нощното шкафче с скрин може да бъде добро решение, особено за подреждане на всякакви предмети и дрехи. Ще спечелите повече място за съхранение и ще имате повече декоративни възможности, ако търсите дизайн, който принадлежи към същата колекция като леглото, за да запазите съгласуваността на цялото.

Намираме се в средата на ерата на повторната употреба и рециклирането, затова ви насърчаваме да правите занаяти „Направи си сам“, за да рециклирате старо чекмедже, за да го превърнете в странична масичка. Освен това имате възможността да вдъхнете нов живот на наследен пътен багажник с неговите чекмеджета и множество разделители, който да служи и като нощно шкафче с голям капацитет. Друга добра идея е да възстановите кутия за плодове, да я боядисате с букви, да поставите четири колела върху нея и да я инсталирате в младежката спалня.

Накратко, ясно е, че нощните шкафчета могат да се обработват по различни начини.Те се превръщат в подходящ ресурс за нас, за да предоставим нашия отличителен белег. Всичко ще зависи от това дали искаме да е повече или по-малко оригинално, но ще постигнем модерен дом. По принцип това е най-добрият начин да придадете специална нотка на цялото и да предложите уникален и отличителен образ.

1

La Redoute Interieurs

В дърво и метал

снимка

€209,00

Масата за кафе Jimi има актуализирана ретро визия, напомняща за 50-те години на миналия век. Металът и дървото се обединяват в дизайн с крака, който можете да допълните със стенен рафт от същата колекция. Размери: 35 x 50 x 35 см.

2

Двуцветна масичка за кафе

снимка

€255,00

Отбележете стил в спалнята си с това бляскаво нощно шкафче, в черно и бяло смола, с месингово покритие. Мерки. 51 x 44 x 40 см.

3

Полетна маса

снимка

275,00 €

Възползвайте се максимално от пространството на вашата спалня с тази устойчива маса за стена. Дизайнът на Токио е разстроен и е с размери: 27 x 40 x 19,5 cm.

4

Ребека Мобили

Практична масичка за кафе

снимка

57, €99

Класическо нощно шкафче, във фабричен стил, от дърво. Дизайнът на Rebecca е ретро случайна мебел за спалнята или банята. Размери: 57 x 29 x 25 см.

5

La Redoute Interieurs

Добър чифт

снимка

€139,00

Бамбук и юта са основните материали на комплекта от две малки маси, в различни формати, с дизайн Ghada.

6

В младежко общежитие

снимка

55, €99

Странична масичка, вдъхновена от промишлеността, в състарено хромирано метално покритие, за тийнейджърска стая. Размери: 55 x 44 x 32.

7

La Redoute Interieurs

Glam масичка за кафе

снимка

€219,00

Нощното шкафче Novani е елегантно лакирано, в черно, със златни детайли и двойни чекмеджета. Това е компактна мебел с размери 40 x 67 x 35 cm.

8

Kenay Home

В прашно розово

снимка

€129,00

Много женствен дизайн, в прашно розово, за романтична или младежка спалня. Нощното шкафче Sunset има красива кожена дръжка с размери 40 x 40, 3 x 52 см.

9

Leroy Merlin

Универсално парче

снимка

30, €99

Маса за кафе или табуретка? Изберете как ще използвате този многофункционален дизайн от масивна борова дървесина. Размери: 45,5 x 37 x 37 см.

10

Елегантна спалня

снимка

€229,00

Златото и мраморът са идеални материали за създаване на изискана атмосфера в спалнята. Комплектът Midtown с две нощни шкафчета, във формата на луна, изглежда страхотно в тесни помещения. Размери: 60 x 50 x 25 cm.

11

Нощно шкафче от естествени влакна

снимка

239,00 €

Модул с врата, наречена Àles, от мангово дърво и с ръчно плетена предна част от сизал. Неговите размери: 57,5 ​​x 45 x 35 cm.

12

Leroy Merlin

Ефект на плитка

снимка

79,99€

Перфектно парче за закрито или открито и с много възможности за декориране на всеки ъгъл. Пуфът Килиманджаро е изтъкан от растителни влакна, в 42 x4 2 cm.

13

Sklum

Нощно шкафче в Zente Wood

снимка

€9 754,00

Скандинавската фирма Sklum подобрява този минималистичен дизайн в розово с лешникови крака. Zente е много функционална помощна маса с място за съхранение. Размери: 50 x 41 x 37 cm

14

Настояща спалня

снимка

350,00 €

Odie е прекрасно име, както и този оригинален дизайн на нощно шкафче за стаи, декорирани във всеки стил. Мебел с извити линии от дъб и две чекмеджета. Размери: 50 x 41 x 41 см.

15

Kenay Home

Подробно

снимка

€69,00

Нощното шкафче Amir от мариновано дърво от Kenay Home има система против преобръщане. Изработена е от резбовано и байцовано дърво. Размери: 45 x 61 x 32 см.

16

Английският двор

Текстуриран

снимка

295,00 €

Това е компактен модел, тежащ 15 килограма и красиво издълбан в мангово дърво. Нощното шкафче включва две чекмеджета. Измерване: 54,61 x 43,2 x 63,5 cm.

17

HOME DECO FACTORY

скандинавски стил

снимка

51,05 €

Извитите линии придават стил на спалня със скандинавско усещане. Кръглата странична маса, в бяло и дърво, е с размери: 35 x 35 x 46,5 cm.

18

La Redoute Interieurs

Най-стилните

снимка

€119,00

Металните нишки на модел Topim ще накарат спалнята ви да заблести. Това е много леко парче, което помага за премахване на бариерите и разширява пространството на стаята.

19

Ikea

Маса за лаптоп

снимка

€39,00

Това е практичен и евтин вариант. Масата Burvik е със семпъл дизайн, но с много възможности, тъй като може да се превърне в табуретка и да се използва на закрито и на открито в дома ви.

20

Резбована маса

снимка

290,00 €

Резбовано нощно шкафче, от мангово дърво и със златни крака, за очарователна спалня. Моделът Hedra е с размери: 53 x 36 x 45 cm.

21

Бяла декорация

снимка

325,00 €

Еклектичната среда смесва различни стилове, поради което масичката за кафе Cubic е добър вариант за много модерни спални. Размери: 50 x 40 x 59,6 см.

22

Телена маса

снимка

€29,00

Добавете стил с този изключително гъвкав страничен шкаф, който се почиства лесно със суха кърпа. Трите чекмеджета са с канажна предна част. Размери: 72 x 40 x 30 cm

23

С малко място

снимка

€119,00

Идеята за окачване на нощното шкафче на стената е успешна, още повече с дизайна Caldera art deco, идеален за оставяне на мобилния телефон и нощната книга. Размери: 9 x 42 x 23 cm.

24

Екологична маса

снимка

€29,00

Това е сладък и дискретен аксесоар с две практични чекмеджета. Размерите на този екологичен дизайн в модела Ane са: 48 x 40 x 30 cm.

25

КОМИФОРТ

Библиотеки и масичка за кафе

снимка

52, €90

Това е многофункционална мебел, с рафтове за книги, декоративни предмети, свещи, будилник… Предимството й е, че не заема почти никакво място и се съчетава много добре със спални в скандинавски стил.

26

Етническа нотка

снимка

295,00 €

Пътуващите духове пазят спомени от своите приключения в спалнята си. Дизайнът на Анкара е идеален за създаване на атмосфера, която ни напомня за 1001 нощи. Размери: 55,5 x 43,5 x 61 см.

27

Всичко на ръка

снимка

€20,00

Перфорираната дъска Skadis ви позволява да персонализирате вашето нощно шкафче с куки, рафтове в различни размери, за да поставите вашите очила, мобилен телефон, будилник… Размери: 36 x 56 см.

Популярна тема