25 ъгъла, за да се насладите на (още повече) четене

25 ъгъла, за да се насладите на (още повече) четене
25 ъгъла, за да се насладите на (още повече) четене
Anonim

У дома обикновено отделяме малко пространства за концентрация и прекъсване на връзката. Една от тях може да се използва за четене и наслада на момент на интимност и спокойствие. Поради тази причина искаме да ви представим 25 кътчета за четене с чар и индивидуалност. Искате ли да имате място за себе си? Ние ви го показваме.

Няма значение дали е в хола, в спалнята, на терасата или до прозорец, важното е да намерим перфектния комфорт, за да се чувстваме добре. Имаме възможност да декорираме такова пространство с ресурси, които са привлекателни и предават онова спокойствие, от което се нуждаем, за да прочетем книга.

Места за кът за четене

Първото изискване за създаване на кът за четене е търсенето на комфорт. Ще прекараме много време в него, така че ще имаме нужда от определен комфорт, за да се насладим на време на мир и спокойствие, което ще ни помогне да четем. За това можем да прибегнем до седалки, фотьойли и фотьойли, които ни приканват да седнем и които поддържат естетика в съответствие със стила на къщата и постигат една единствена цел: да персонализираме вашите ъгли.

Първото нещо, което трябва да осъзнаем, когато видим кът за четене, е, че искаме да седнем, да вземем книга и да започнем да се наслаждаваме на момент на релаксация. В допълнение към ресурсите, споменати по-горе, можем също да използваме шезлонг или люлеещ се стол; както и да е, ако не искаме да си усложняваме живота, можем да използваме и обикновен тапициран стол.

Препоръчително е да придружите седалката със странична маса, където да поставите някаква декорация или където да оставите книгата и други елементи, за да персонализирате ъгли като този.Целта, която трябва да вземем предвид, е не само да завършим ъгъл, но да го украсим така, че да участва в естетиката на къщата и да допринесе за развитието на реч, която привлича вниманието и е интересно като зона на студио.

Кътче, пълно с чар

Целта, която трябва да си поставим е не само да обзаведем, а да декорираме с вкус. Нашата личност трябва да бъде отразена на това място. Ако сме по-сложни, можем да използваме удобна седалка с лампа, маса и други декоративни елементи, за да създадем малка библиотека в хола; като има предвид, че ако търсим нещо по-неформално, не е необходимо да се грижим за детайлите.

От друга страна, е много важно да имаме естествена светлина. По този начин се постига отворена гледна точка, когато искаме да си починем очите и получават постоянно осветление. Трябва да се отбележи, че ъглите за четене обикновено се намират в зони близо до отвори, заливи или прозорци.Ами ако искаме да четем през нощта? Подовата лампа е идеална за декориране и разкрасяване на околната среда.

Ако искате да създадете зона за четене и да се наслаждавате на хубава книга всеки ден, за да си почивате, ето няколко примера. Затова вземете под внимание и обновете вътрешния облик на вашия дом!

1

С изгледи

Стая, Имот, Дом, Интериорен дизайн, Прозорец, Мебели, Къща, Всекидневна, Сграда, Стена,

Подложка, поставена върху библиотека в хола, става идеалното място за четене под прозорец.

2

В спалнята

Стая, Спалня, Мебели, Стена, Чаршаф, Интериорен дизайн, Легло, Текстил, Спално бельо, Възглавница,

Тази спалня беше толкова просторна, че нейният собственик реши да създаде кът за четене с шезлонг, XL подова лампа с гъши врат и голям фотографски формат. Един различен начин да се пренесем назад във времето.

3

Луксът на простотата

Стая, Мебели, Стена, Чаршаф, Прозорец, Спалня, Интериорен дизайн, Спално бельо, Текстил, Архитектура,

Три прости възглавници създадоха перфектна зона за четене. Дупката в този прозорец е използвана в извита форма.

4

Елегантно

кът за четене с шезлонг

Ключовете към успеха на този кът за четене: Шезлонг в спокоен цвят, странична маса с метална основа и трикрака лампа с дървен плот.

5

Класически стил

Мебели, Стая, Завеса, Интериорен дизайн, Всекидневна, Диван, Имот, Обработка на прозорци, Под, Дом,

Изпъкнете ъгъла си за четене с икона за декорация: столът Chesterfield.

6

Ефект на пеперуда

Стая, Мебели, Завеса, Интериорен дизайн, Всекидневна, Имот, Продукт, Етаж, Къща, Стол,

В този ъгъл текстурите са смесени много добре: кожата на стола Butterfly, дървото на страничната масичка и метала на лампата. Най-добрият начин да създадете собствено пространство във всекидневната.

7

Пълен цвят

Мебели, Розово, Продукт, Стая, Тюркоаз, Интериорен дизайн, Маса, Стол, Магента, Къща,

В този хотел в Менорка килим ограничава зоната за четене с ретро фотьойл, тапициран в цвят патладжан, и зелена метална лампа за четене.

8

Дърво и черно

Мебели, стол, маса, продукт, жълто, интериорен дизайн, стайно растение, стая, дърво, дизайн,

В тази комбинация черно и дърво успяват да обединят частите и да предадат усещане за модерност и мекота във формите.

9

На привилегировано място

Маса, Холна маса, Осветление, Мебели, Интериорен дизайн, Лампа, Под, Всекидневна, Стая, Дизайн,

В тази спалня, в горната част на витата стълба, столът и табуретката Eames ни канят да отпуснем с хубава книга.

10

Докоснете влакното

Имот, Вътрешен двор, Дом, Интериорен дизайн, Мебели, Двор, Заден двор, Къща, Стая, Веранда,

Винтидж фотьойл, бамбуков пуф и дървена подова лампа: всичко необходимо, за да създадете (успешно) перфектния кът за четене свържете се с него навън.

11

Двойна функция

кът за четене под прозореца

В тази стая под прозореца беше поставена пейка, която в единия край служи за седалка за трапезарията, а в другия като гнездо с възглавници, в които да влезете между страниците на добра книга.

12

Вашият ъгъл

кътове за четене

Няма нищо по-добро за четене от шезлонг, придружен от подова лампа и странична масичка в марокански стил. Багажникът е семейна реликва.

13

С люлеещ се стол

Бяло, Стая, Мебели, Интериорен дизайн, Спалня, Всекидневна, Имот, Маса, Къща, Стена,

В единия ъгъл на тази всекидневна беше разположен уютен кът за четене в провинциален стил с люлеещ се стол Grönadal, таванна лампа PS Maskros и реверсивен килим от юта Ternslev. Всичко от Ikea.

14

Заседнали сме

Мебели, Стая, Всекидневна, Интериорен дизайн, Розово, Стена, Имот, Диван, Дом, Къща,

От този окачен рафт в комбинация с много удобен шезлонг. Ще прекараме часове в четене тук…

15

Добър контраст

Стая, Имот, Интериорен дизайн, Мебели, Сграда, Къща, Маса, Стена, Под, Всекидневна,

Каменните стени на тази селска къща съвпадат перфектно с стола Coconut от Nelson.

16

Вървете към светлината

Дневна, Мебели, Стая, Интериорен дизайн, Диван, Маса, Етажерка, Холна маса, Имот, Дом,

Най-доброто място да поставите стол, за да седнете и да четете? Без съмнение, прозорец, през който влиза много яснота Ако освен това имате близка книжарница, резултатът е непобедим. На изображението фотьойл от Ikea, метална подова лампа от Monpas и декоративно насекомо от Los Peñotes.

17

Стилов микс

Дневна, Стая, Мебели, Интериорен дизайн, Маса, Дом, Холна маса, Жълто, Диван, Стол,

Класически стол във френски стил върви идеално с тази индустриална табуретка, която служи и като странична маса.

18

С място за съхранение

Стая, Имот, Мебели, Интериорен дизайн, Сграда, Маса, Къща, Таван, Стена, Недвижими имоти,

До тази трапезария пространството под прозореца беше използвано за поставяне на пейка с перфектно място за съхранение, за да седнете с хубава книга.

19

Нагоре и надолу

Стая, Мебели, Интериорен дизайн, Дневна, Имот, Рафт, Сграда, Рафтове, Къща, Дом,

В тази библиотека откриваме две зони за четене: удобен диван с възглавници и конструкция с мрежа за четене във висините.

20

Проста идея

Рафтове, Рафт, Библиотека, Мебели, Стая, Стена, Интериорен дизайн, Всекидневна, Къч, Маса,

Ако сте поставили библиотека на една от стените на дома си, Издърпайте стол с няколко възглавници, парче кожа, което му придава комфорт и ниска маса. Седнете, вземете книга и се изгубете в нейните страници.

21

Две в едно

Рафт, Мебели, Стая, Дневна, Интериорен дизайн, Рафтове, Стена, Диван, Маса, Осветление,

Ако изберете фотьойл-легло, вие ще имате кът за четене, в който да се потопите ежедневно и място за спане на вашите случайни посетители.

22

На слънце

Тюркоаз, Ботаника, Стая, Растение, Кактус, Къща, Ваканция, Мрежа, Тюркоаз, Сукулентно растение,

На терасата на този етаж стол Acapulco и керамична табуретка предлагат идеалното място за четене, възползвайки се от хубавото време.

23

Пеперуден стол и пуф

кът за четене с пеперуден стол и пуф

Друг начин за декориране на ъгъл, без да усложнявате живота ни. Директната светлина се използва в това таванско помещение, за да се насладите на добро четене и топлината на слънцето.

24

За заместващи знаци

фотьойл с поставка за крака

Хората, които обичат се наслаждават на хубава книга с вдигнати крака върху табуретка, този модел е много интересен за допълване на всекидневна, офис или спалня.

25

Сериозност и изтънченост

интериорен дизайн, рафт, стая, дърво, под, рафтове, стена, мебели, подова настилка, диван,

В стая като тази можем да приемаме гости и да провеждаме събирания, точно както четем заедно и да се наслаждаваме на уникални моменти.

Популярна тема