15 оригинални идеи за покриване на банята

15 оригинални идеи за покриване на банята
15 оригинални идеи за покриване на банята
Anonim

Банята е пространство, което предлага множество възможности. Всеки ден го използваме за лична хигиена, следователно е подходящо място за разработване на добри декоративни идеи, които предлагат уникален и изискан дизайн. В края на краищата можете да обработвате стените и подовете чрез различни естетически подходи.

Искате ли да знаете най-добрите декоративни формули? Тези 15 оригинални идеи за подова настилка и покритие в банята са идеални за вас да получите добра доза вдъхновение.

Тапицерии за баня

Покритията, които имаме по стените, ще зависят от личните вкусове. Очевидно има възможност да се направи прост и лесен дизайн чрез керамика. Всъщност това е най-функционалното средство за облицовка на стената на банята, но има и други интересни подходи, които предлагат алтернативен образ.

Оригиналността може да бъде намерена чрез система от скали, където хроматично редуване се прилага към всяко парче керамика. По същия начин можете да направите зигзагообразен модел, за да създадете динамика и малко движение. Тези две формули нарушават традиционната тенденция на хоризонталните линии, това е новото в баните.

Друго хубаво покритие за стена в банята би било рибена кост. За да направите това, нищо по-добро от прибягвайте до правоъгълната плочка. Това дава много игра. Обикновено тя обикновено е подредена в хоризонтални ивици, но има и възможност да се направи по-фина игра, където се правят вертикални и хоризонтални линии.

Стилни подови настилки за баня

Когато става въпрос за подови настилки в банята, могат да се използват различни формули, които като цяло ще предложат ефектен и елегантен външен вид. Конкретен случай са покритията с боя и плочки, където може да се направи промяна на цветовете или дори градиент.

Както и да е, белите плочки за баня са хит. Те изпълняват много интересна функция и допринасят за създаването на прост, фин и приятен контраст Въпреки това, опцията за декориране на бани с хидравлични плочки без съмнение е успешна, тъй като ви позволява да създайте динамичен и весел дизайн.

Баня с много индивидуалност

Ако това, което искате е оригинална подова настилка за украса на банята, винаги има възможност да скъсате с клишетата и традицията и да отворите нов път чрез керамиката чрез коси, релефни или контрастни цветни ивици.

Идеята е, че можете да нанесете красиви покрития за баня и че самият материал е устойчив на влага; затова е важно да имаме качествени продукти. Баните с устойчиви плочки означават, че изображението не се променя въпреки изтичането на времето.

Накратко, за да имате по-широка представа за видовете подови плочки за покриване на баня, не пропускайте селекцията, която сме подготвили по-долу. Изберете този, който ви харесва най-много!

1

Отвори празно

елегантна баня с дизайнерски плочки

Бяло и дърво, комбинация, която винаги работи. На изображението пример за Azuvi. Дори релефните плочки придават на мястото известна финес.

2

Намалете лентата

модерна баня с просторен душ и дървен под

На земята и покрий всичко с нея. Като в тази баня с плочки от Grohe.

3

На райета

баня с раирани плочки и блок мивки

В тази баня с индустриален стил раираните плочки рамкират зоната на мивката и отнемат трезвостта на цялото. Това е предложение на Leroy Merlin.

4

Удивителна простота

баня в бежови тонове

Неутрален, елегантен, мек и издръжлив. Керамичният цимент става силен, като е устойчива алтернатива и здрав във времето. На изображението предложение от Roca.

5

зигзаг

зигзагообразна плочка за баня

Придайте динамика на класическото черно-бяло двуцветно с този зигзагообразен модел, в Azulejos Peña. Създава динамика и известно усещане за движение.

6

Противоположностите се привличат

черно-бяла баня с плочки в метрото

Една бяла стена и една черна. Предложение, колкото просто, толкова и впечатляващо, където се създава красив и елегантен контраст. В Leroy Merlin.

7

рибена кост

баня със сини плочки

Правоъгълна плочка може да бъде много игрива. В това предложение на Roca те са монтирани във формата на рибена кост и горната половина на стената е покрита с раирана хартия.

8

Да чукна на дърво

баня със свободностояща вана и дюшеме

Или я проснете в краката си на пода в банята. Този модел е от Quick Step показва елегантност и топлина.

9

В градиент

просторна баня със син фаянс

Мозайките предлагат безкрайни възможности, като тази от Hisbalit с градиентен ефект. Постига много хубав ефект върху плочката.

10

римска баня

баня с голям душ и вградена пейка

Традиция и авангард се срещат в това предложение на Grohe.

11

Главна роля

баня с тапет с мраморен ефект

Тапет с мраморен ефект от Murals Wallpaper. Чиста тенденция, която изглежда реалистична и много подходяща за банята.

12

Три ленти

баня в сиви тонове и три вида плочки

По-тъмна лента, още една от вдъхновени от водата плочки и една светла. Ключовете (и слоевете) за успеха на тази баня от Leroy Merlin.

13

Английска провинция

баня с винтидж свободностояща вана и дървен под

Вана без ютия и дървен под ще ви пренесат директно в естествения пейзаж на вътрешността на Англия. Уверете се че подът е водоустойчив, като този от Quick Step.

14

средиземноморски бриз

бяла баня в средиземноморски стил

Серията Bahía de Roca предлага баня в средиземноморски стил и нейното покритие имитира износения варовик на бреговете. Насърчава спокойствието и умереността в космоса.

15

Нестабилна афера

синя баня с люспести плочки

Добър ресурс за изпъкване на мивката е да потърсите плочки със забавен модел в същата гама като останалите. В изображението, мащабни плочки от Azulejos Peña.

Популярна тема