20 добри и евтини продукти за декорация на стаята

20 добри и евтини продукти за декорация на стаята
20 добри и евтини продукти за декорация на стаята
Anonim

Декорацията на дома не е в противоречие с цената. Много пъти си мислим, че най-скъпите продукти са по-качествени или предлагат по-добър имидж в интериора. Вместо това имаме възможност да украсим къщата с други евтини естетически ресурси, които са красиви и оригинални за стаята.

По принцип сме склонни да гледаме цената на нещата, които купуваме, за да спестим, а не да пилеем пари. В същото време искаме да придобием най-доброто качество, без да забравяме, че понякога се лекуваме, но не винаги можем да го направим; следователно е добре да оцените идеята за закупуване на евтини декоративни цели като решения за промяна на къщата.и без да жертвате качеството.

Евтина и качествена декорация

Разнообразието от продукти е наистина невероятно. Ако потърсим в интернет, има много онлайн магазини, които продават всички видове декоративни ресурси на добра цена. Някои примери са следните: настолен часовник, стенен винил, картини, килими … Те са идеални за декориране на вашата спалня, без да харчите повече от 50 евро. Съществува евтина декорация!

Защо да продължавате да харчите пари за конвенционална и скъпа декорация, когато в действителност имате възможност да имате проста, функционална и основна декорация, без да харчите твърде много пари? В допълнение, те са много интересни продукти за разкрасяване на интериора, като илюстрация за стена, свещник, 3D фигури и други евтини идеи за стените.

Защо да изберете евтини елементи за декорация?

В света на интериорния дизайн пространството, където се инвестират най-много пари, не е по-добро, но начинът, по който се обработват декоративните продукти, съставлява естетически дискурс. От По този начин можете да прибегнете до евтина декорация и по този начин да постигнете красив, приятен и персонализиран вътрешен дизайн.

По принцип не е нужно да си усложняваме живота, когато купуваме аксесоари. Разнообразието е толкова голямо, че по един или друг начин можете да намерите желаната декорация по практичен и лесен начин. Именно тогава изобретателността на всеки човек играе важна роля при времето за обработка на интериора; Следователно, ако купуваме евтини продукти, те могат идеално да допринесат за интериорния дизайн, като са добър начин да обновите дома си, без да страда джобът ви.

Накратко, за да имате представа за различните добри и евтини предмети за декорация, направихме списък с най-купуваните, за да работите с декорация на ниска цена във вашия спалня.Всички те са налични на Amazon handmade, мястото за пазаруване на красиви и интересни ръчно изработени декоративни продукти.

1

ThreeEdges

Декоративна буква за име

снимка

16, €90

За да персонализирате пространството, нищо по-добро от използването на декоративна буква с много ясно име. Това е различен начин да декорирате спалня, антре или всекидневна.

2

7Geese Workshop

Puerta Ratoncito Perez

снимка

19,95 €

Ръчно изработена врата, идеална за поставяне в спалнята на най-малката част от къщата. Симулира малката къща на Феята на зъбките.

3

Общо

Ловец на сънища

снимка

13, 99 €

Уникален ловец на сънища, направен в плетене на една кука и декоративни пера. Идеален за окачване навсякъде в стаята и показва нашия вкус към майсторството.

4

FranJohnsonHouse

Символ безкрайност и сърце

снимка

23, 97 €

Декоративен ресурс за спални на двойки. Може да се окачи на стената или да се постави на скрин. Става идеалният подарък за Свети Валентин.

5

Evyre

Картина на дърво

снимка

19,95 €

Това дърво, изработено от дърво, е много интересен ресурс за декориране на стената на стаята. Изработен е от дърво и ръчно, страхотен детайл за нашата къща.

6

Подробности за творчеството

Стенна карта на света

снимка

39, €90

Карта на света от естествен MDF за поставяне на стената. Това е фин, многофункционален декор за спалня, но е подходящ и за всяка друга част на къщата.

7

Котешки комплект от хартия

снимка

31, 99 €

Котка, направена в различни равнини и напълно геометризирана. Може да се сглоби на ръка и изглежда много добре на рафт.

8

Комплект за изработка на хартия за дакел

снимка

31, 99 €

Модел, подобен на предишния, но в този случай намираме много любопитен и забавен дакел за украса на пода на стаята.

9

Савасана

Възглавница за медитация

снимка

43,00 €

Нашата стая се превръща в лично убежище за почивка и откъсване; затова е важно да имаме възглавница за медитация или йога.

10

Jarapa Home

Естествен килим

снимка

35,95 €

Декорирането с естествен килим за покриване на част от пода е добра идея. Този модел е изработен от памук. Той е мек, гладък и бял. Идеален за декориране на спалнята и получаване на максимален комфорт.

11

Mad & Cut

Настолна лампа по поръчка

снимка

39, €90

Идеалният продукт за подарък, благодарение на факта, че е персонализирана лампа. Може да се постави на нощното шкафче и предлага дизайн звезди и лунна нощ.

12

китайска калиграфия

снимка

24, €80

Китайска калиграфска картина за украса на стената и предаване на различна идея от това, което обикновено се използва за декориране на спалнята. По този начин се показва открито и динамично културно отношение.

13

Fire Walk

Илюстрация, вдъхновена от Фреди Меркюри.

снимка

9, €49

За рокерите тази илюстрация на Фреди Меркюри несъмнено е знак за смелост и виртуозност декоративен. Отпечатан е с най-качествените лазерни принтери.

14

Burruchaga Creations

Минималистичен настолен часовник

снимка

€28,00

Много интересен продукт за поставяне на нощното шкафче или на скрин. Изработена е от дърво и е с диаметър около 15 сантиметра.

15

Подробности за творчеството

Ваденка за стена

снимка

29, €90

Декоративен винил за детски спални. Може да се персонализира и в допълнение има различни декоративни животни за анимиране на декорацията на стаята.

16

X QUKIMAX

Поставка за свещи и фоторамка

снимка

29, €90

За да може винаги да се показва любовта на двойката, този ресурс е страхотен за улавяне на романтични и вечни моменти чрез снимка и светлината на свещ.

17

FranJohnsonHouse

Роматичен свещник

снимка

€19,00

Много романтичен свещник, изработен от дърво във формата на сърце. Много интересен ресурс за създаване на романтична атмосфера.

18

Pau Decò

Плантер за сукуленти

снимка

€27,00

Красиви и декоративни кашпи за сукуленти с дизайн, вдъхновен от хидравлични плочки. Те са елегантни и подходящи за декориране на всякакви повърхности в стаята.

19

BeccaTextile

Геометрична възглавница

снимка

35, €90

Възглавница, изработена от лен и памук с геометричен принт и много удобна за украса на леглото. Жълтият цвят зарежда с енергия и генерира топлина в сравнение с по-неутралния сив тон.

20

Didart Handmade

Триптих с рамки

снимка

€39,00

В този триптих е подредена персонализирана фраза, за да украси стаята и, от друга страна, да извлече вдъхновяващо и мотивиращо послание.

Популярна тема