30 Външни душове за поставяне в градината или на терасата

30 Външни душове за поставяне в градината или на терасата
30 Външни душове за поставяне в градината или на терасата
Anonim

Външните душове са идеални за разхлаждане след слънчеви бани. Те са добро допълнение, ако искате да завършите терасата или градината или просто искате да се насладите на високите температури. По принцип говорим за оригинален и декоративен ресурс.

Ако искате да знаете кои са най-добрите душове за градината или терасата, ние ви показваме по-долу няколко илюстративни примера, с които да извлечете добри идеи.

Външно оборудване

Настъпването на хубавото време предполага настройка на екстериора на домаВажно е да сте наясно с тенденциите за тези пространства и е време да надстроите и превърнете терасата си в идеалното място за прекарване на много време през лятото. В крайна сметка си струва да изберете качествен градински душ.

Възможността да имате кът за обяд или вечеря в градината, друг за слънчеви бани и друг за разхлаждане предполага организация и разпределение на пространствата. Няма съмнение, че комфортът е свързан със стила, което предполага търсене на определени декоративни ресурси, които изпълняват функция и помагат за оборудването на външни мебели.

В този смисъл искаме да споменем специално градинския душ. Този ресурс осигурява функционалност и се превръща в динамичен елемент от външната естетика. Идеално е да го имате до басейна. По този начин изоставяме освежаването с маркуча и сега търсим максимален комфорт и ефективност.Всъщност става добро допълнение към красивите басейни в градините.

Какво трябва да имаме предвид?

Външните душове са лесни за сглобяване и изискват малко поддръжка. По принцип имате нужда от прием на вода и това е! Идеален е за солариум у дома; Освен това помага и за декориране на терасата или градината.

Също така, ако имате растения, можете да ги поставите около тях и с други външни мебели, за да създадете спокойна, естествена и приятна среда. Разбира се, имайте предвид тези аспекти преди сглобяването:

  • Някои се нуждаят от водна връзка, но други не. Също така има такива, които работят с депозит.
  • Важно е душът да е разположен над дренаж, за да избегнете проблеми. Ако го имате в градината, можете да го насочите така, че да се разпредели на тревата и така да извлечете максимума от него.
  • Ако сте избрали соларен душ, поставете го на място, което прекарва най-много време на слънце, за да сте сигурни, че водата не излиза така студено и винаги има подходяща температура.

След като разчистите тези три помещения, е време да изберете това, което ви харесва най-много. Затова разгледайте селекцията, която направихме, за да оборудваме градината или терасата през лятото.

1

Душ в полето

външен душ

Тази вила в стил бунгало е оборудвана, така че няма да пропуснете плажа. Страхотно джакузи и този душ в градината са всичко, от което обитателите му се нуждаят, за да се разхладят през летните дни.

2

С изгледи

външен душ

Можете ли да си представите да можете да вземете душ с гледка към град Барселона? В този красив мезонет голямата тераса, декорирана в бяло и синьо, много средиземноморски стил, е оборудвана с трапезария, открит салон, зона за солариум и душ, за да победите жегата.

3

В студентски апартамент

външен душ на терасата

В един от най-централните квартали на Мадрид се намира този мезонет, който е общ апартамент за студенти. И една от най-добрите идеи беше да инсталирам душ на терасата. Несъмнено едно от пространствата, които обитателите му ще използват най-много, докато се подготвят за изпити.

4

Между етажите

външен душ, украсен с растения

В този модерен (и разкошен) пентхаус със съвременен дизайн, голямата градинска тераса също е оборудвана с душ. Този кът за разхлаждане е завършен с две големи бананови дървета в саксии. Повече тропически невъзможно.

5

WilTec

Спръскащ градински душ

снимка

171, €99

Само стъпването на земята активира струите, които излизат нагоре и могат да достигнат до 4 метра височина.

6

С много растения

градински душ

В този прекрасен апартамент в центъра на Барселона беше използвано отстъпление от терасата, за да се създаде прохладен кът с много растения и душ.

7

С селски вид

каменен външен душ

Малък градински СПА е това, което е постигнато с каменна стена и градински душ. Идеално предложение за каменни селски къщи.

8

Без инсталация

външен душ

Монтаж на душ, без извършване на работа. Има модели, които се свързват към маркуча… Охлаждането е толкова лесно!

9

Безконтактен душ

безконтактен безконтактен външен душ

В тези времена, в които живеем, когато всички предпазни мерки са малко, трябва да бъдем внимателни с инфекциите и да се изправим пред пандемията от COVID.Това предполага, че сме включили мерки за сигурност, така че този безконтактен душ е перфектен. Има сензор за близост и се активира безконтактно. Добър начин за поддържане на хигиенизирани пространства. Това е от Astral Pool.

10

С включена стойка

преди и след на тераса в барселона

Онези, които идват с включена основа, са идеални за поставяне върху канализацията. Освен това не е необходимо да прикрепяте неплъзгаща се основа и нейното инсталиране е по-лесно, тъй като не е необходимо да се прикрепя към стената.

11

С дърво

външни душове

Дървесният ефект във вашите душове е добър вариант.Всъщност това се превръща в една от най-добрите тенденции на открито. Освен че му придава по-свеж стил, той е идеален за комбиниране с всички растения, които имате в градината или на терасата. Това е по-натуралистичен материал; затова можете да създадете свой собствен оазис у дома!

12

С обрат

външни душове

Разликата е във вкуса, поради тази причина насърчаваме ви да персонализирате външния душ. Можете да направите вграден, да поставите аксесоарите, които най-добре пасват на вашия индивидуалност или дори създайте такава от палети… Развихрете въображението си!

13

Sined

Извит външен душ

снимка

399,00 €

Полиетилен със слънчево отопление и вана за крака.

14

tilvex

Градински душ със слънчева гореща вода

снимка

129, €99

Без електрическа инсталация, този външен душ има 20-литров резервоар за вода, който се нагрява от слънчева енергия.

15

Плочи от нишки

Външен душ

снимка

€3 299,00

Много забавен модел във формата на дъска за сърф. Много дизайни са налични на уебсайта на Strand.

16

Momboo

35L слънчев градински душ с гореща вода

снимка

134, €99

Инсталацията е много проста, тъй като се свързва към градинския маркуч.

17

Sined

Външен душ от неръждаема стомана с миене на краката

снимка

€1669,00

18

lifeXL

Градински душ

снимка

203, €45

Най-здравият, в черен и синтетичен ратан.

19

blumfeldt

Подов градински душ

снимка

149, €99

20

lifeXL

Градински душ от неръждаема стомана

снимка

205, 01 €

С разпръскваща глава и ръчен душ и много модерен дизайн.

21

Astralpool

Външен стоманен душ

снимка

€172,00

Елегантен и минималистичен дизайн.

22

Gre

Квадратен слънчев душ

снимка

525, €49

Минималистичен дизайн, с правоъгълен панел и кран, който можете да изберете в квадратен или кръгъл формат.

23

STILISTA®

Градински душ Водопад

снимка

139,99 €

Опростен дизайн, с двойно докосване за максимална функционалност.

24

lifeXL

Градински душ

снимка

103, €99

В бяло с основа, с тънък дизайн и опростен формат, за да осигурите ефективно обслужване.

25

Leroy Marlin

Слънчев душ

снимка

€207,00

В пълен цвят, в шам-фъстък зелено, с вид на стъбло на растение и показващо много интересно официално пречистване, така че да остане по-незабелязано до басейна в градината или на терасата.

26

Randaco

Слънчев душ

снимка

131, €99

Модел, който не се нуждае от електрическа връзка за работата си и има резервоар до 35 литра. Материалът е качествено PVC.

27

STILISTA®

Душ с дървена конструкция

снимка

139,99 €

Вид обикновен душ, функционален и с дървена конструкция, за да му придаде модерен и декоративен щрих.

28

Aqua Control

Регулируем градински душ

снимка

28, €46

Със статив и накланяща се глава, 2 м височина.

29

Щайнбах

Градински душ

снимка

35,00 €

За лесен монтаж върху стълбата на басейна.

30

Kärcher

Градински душ

снимка

35,95 €

За вода и за душ… Един от аксесоарите на Kärcher, които харесваме най-много.

Популярна тема