20-те най-красиви подвижни или преносими басейна, от които се нуждаете това лято

20-те най-красиви подвижни или преносими басейна, от които се нуждаете това лято
20-те най-красиви подвижни или преносими басейна, от които се нуждаете това лято
Anonim

Който има градина, има съкровище и то е, че освен че можете да си направите трапезария на открито, през лятото можете да я превърнете в идеалното място за прекарване на горещите месеци. как? С подвижен басейн, който ви позволява да имате летни и зимни сезони във вашето пространство без нужда от поддръжка през цялата година.

Имате голям интерес да получите една от тези помпи за надуване на басейни, топки, матраци и много други.

Предимства от наличието на подвижен пул

Но защо да изберете подвижен басейн? Представете си вашата мечтана градина с басейн, от който не излизате цяло лято.Първата причина е, че цялото семейство ще се наслаждава на освежаващи ястия през лятото, които са от съществено значение сега, когато прекарваме повече време у дома. Те са много лесни за сглобяване и не изискват работа, за приблизително един час ще имате вашия басейн у дома без проблеми. И когато сезонът свърши, можете да го разглобите и съхраните за употреба през следващата година без усложнения.

Подвижните басейни са устойчиви,и има много видове, размери и форми, така че можете да изберете този, който най-добре подхожда на вашата градина и вашето семейство. Например, има малки, идеални за забавление на малките и вашите домашни любимци. Можете да ги намерите и за двойки, които се доставят с два вградени шезлонга, за да създадете вашето идеално пространство това лято. И, разбира се, има големи, така че цялото семейство да може да се наслади на този летен план.

Къде да поставите подвижен пул

Сега, след като сте решили да имате подвижен басейн в градината си идва въпросът на века, къде да го поставя? За да се насладите на възможно най-много слънчеви часове, трябва да локализирате мястото, където това се случва.Там, където слънцето грее сутрин и къде грее в пиковите часове, тоест от 12:00 на обяд до 18:00 часа. След като намерите мястото, това е мястото, където ще извлечете максимума от своя подвижен басейн.

Оставете сенчестите зони, за да поставите например беседката, където да поставите външната трапезария, която без съмнение ще ви хареса повече. Е, дойде време да изберете басейна, тук ви оставяме нашия избор.

1

Avenli

С пречиствателна станция

снимка

€171,00

Най-добра цена! Този басейн с тръбна структура включва филтър, под и капак, за да се предотврати напълването му с листа и мръсотия.

2

Bestway

Подвижен басейн с пречиствателна станция

снимка

326, €49

Този басейн има устойчива метална структура против ръжда и включва хидропомпа за пречиствателната станция.

3

Подвижен дървен басейн

снимка

€1199,00

Този надземен басейн от естествено дърво със сигурност е един от най-красивите, които ще намерите. Размери 2,25 x 2,25 x 0,68 м.

4

Bestway

Правоъгълен басейн с пречиствателна станция

снимка

774, €44

С размери 640 x 274 x 132 см и е изработен от DuraPlusTM, издръжлив 3-слоен материал, който комбинира PVC и мрежа за здравина и устойчивост на пробиване.

5

Master скоби

Скоба

снимка

59,99€

Предлага се в два размера, така че можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди. С три въздушни камери и красив бял и златен дизайн.

6

TecTake

Розов правоъгълен подвижен басейн

снимка

139, €90

Млад и впечатляващ дизайн. Този подвижен басейн е с размери 375 x 282 x 70 cm и включва филтър.

7

ИЗХОД

Подвижен басейн с надуваем ринг и покривало

снимка

483,00 €

Този модел е с диаметър 3 метра и това, което го отличава от останалите, е сгъваемият капак, който ще ви позволи да го използвате дори когато температурите паднат леко.

8

Intex

Надуваем басейн Easy Set

снимка

29, €95

Това е най-продаваният надземен басейн в Amazon и има причина. Тъй като дори няма твърда структура, можете да го сгънете и съхранявате във всеки шкаф. Има различни размери, от най-малкия 183 см, до почти 4 метра в диаметър.

9

Intex

Подвижен басейн

снимка

96, €99

Подвижен тръбен правоъгълен басейн с метална конструкция. С размери 260 x 160 x 65 cm и капацитет от 2282 литра, за 4 души, препоръчва се на възраст над 6 години.

10

Bestway

Кръгъл подвижен басейн с филтърна касета

снимка

€219,00

Този кръгъл басейн е изключително лесен за сглобяване и разглобяване. Той е с диаметър 3 метра и включва патронен филтър, за да поддържа водата чиста през цялото лято.

11

Bestway

Подвижен тръбен басейн с пясъчен филтър

снимка

€555,00

Няма да имате нужда от никакви инструменти, за да сглобите този прекрасен правоъгълен басейн. Той е с размери 412 x 201 x 122 cm и включва предпазна стълба, химически дозатор и пречиствател.

12

Leroy Merlin

Овален подвижен басейн имитация на стомана антрацит

снимка

€1789,00

Той е с размери 5 x 3 x 1,2 метра, а външните стълбове имат система за безопасност, която предотвратява самонараняването на децата. Комплектът за басейн включва филтър, скимер и стълба.

13

Leroy Merlin

Басейн от скандинавска стомана

снимка

12, 00 $

Този басейн с покритие с дървесен ефект има приятен скандинавски вид, за да придаде допълнителна нотка на вашата градина. Той е с размери 3,5 метра. в диаметър и 1,2м. дълбоко.

14

ИЗХОД

Подвижен басейн с филтърна помпа и тента

снимка

453, €69

M 300 x 200 x 65 cm и включва практична тента, която предпазва от ултравиолетовите лъчи, за да избегнете агресивното слънце в средата на деня.

15

Leroy Merlin

Подвижен алуминиев басейн тип пеперуда

снимка

€2 999,00

Това е малък басейн, подобен на крехка бяла пеперуда, намираща се на повърхност или тераса. Butterfly wings са удобни шезлонги с регулируема опора за долната част на гърба в различни позиции.

16

Bestway

Сив тръбен подвижен басейн

снимка

520, €65

Този сиво-бял басейн има патронен филтър и е с размери 488 x 305 x 107 cm. Включва пречиствател, предпазна стълба, филтри и капак за покриване, когато няма да го използвате.

17

Bestway

Кръгъл басейн с тента

снимка

420, €84

Със здрава метална рамка и трислойна PVC облицовка Tritech, този басейн е здрав, стабилен и издръжлив. Освен това има хубава тента за създаване на сенчеста зона.

18

KOPEKS

Детски голям басейн

снимка

34,99 €

Голям басейн в тъмносиньо и светло синьо с размери 120 х 30 см. Идеален е за разхлаждане на най-малките това лято, както и на вашите домашни любимци!

19

Овален стоманен подвижен басейн

снимка

€11,00

Повдигнат басейн от имитация на дървесна стомана с овална форма и вместимост 25323 литра. Има система за филтриране и включва стълба, изработена от стомана.

20

Bestway

Подвижен басейн Steel Pro Max Deluxe

снимка

305,00 €

Този басейн е предназначен да прекарате пълно със забавление лято във вашата градина - Монтажът е бърз и лесен, а басейнът е много устойчив и проектиран да издържи.

Популярна тема