10 Индустриални плафониери за кухнята

10 Индустриални плафониери за кухнята
10 Индустриални плафониери за кухнята
Anonim

Ефективното осветление е от съществено значение във всяка стая. Помага ни да изпълняваме всякакъв вид задачи и подобрява украсата на мястото; Затова е добре да изберете подходящо околно осветление чрез таванни лампи, които освен функционалност да дадат нотка на дизайн и изтънченост.

Целта е да създадете приятна атмосфера. За да направите това, няма нищо по-добро от това да превърнете кухнята в удобно, топло пространство с достатъчно светлина за работа или готвене. Във всеки случай имаме на разположение широка гама от красиви таванни лампи в индустриален стил, които в крайна сметка допринасят положително за кухнята и подобряват естетиката на таваните.

Индустриалният стил в дома

Интериорните дизайни, върху които се работи в момента, прибягват до голяма степен до индустриалния стил. Естетическите подходи, които ни предлагат показват изтънчени линии, пластични форми и извивки; Освен това е търсена функционалност във всеки един от подредените в дома елементи и е предадена модерна и космополитна визия.

Е, в случай на таванни лампи, този стил може да се приложи към тях чрез основни и прости форми, без да забравяме, че най-важното е светлината да е ефективна и благодарение на непрозрачен екран с лъч от насочена светлина. Ето защо ние обединяваме две основни концепции: функционалност и декорация.

Индустриалният смисъл, който обикновено влагаме в интериора, може да се работи от различни ъгли; тези красиви и оригинални лампи обаче са тези, които предлагат най-добрите гаранции, когато става въпрос за разкрасяване на интериора.

Видове и формати

От една страна, можем да намерим декоративни лампи с вдлъбнати камбани в неутрални тонове Те остават малко по-незабелязани и на свой ред изпълняват функцията на осветление ефективно. Те ни напомнят за светлините на индустриите, за гарите, за работните пространства от миналото и т.н. От друга страна, има дизайн със същия прост и елементарен формат, но с тонове, които привличат повече внимание: червени, сини, пастелни и дори бронзови или месингови, за да придадат по-елегантен и реалистичен щрих.

Тъй като са метални лампи, този материал може да бъде изложен и да предложи подходящо изображение за таванско помещение, градски апартамент или кухня със съвременен индустриален стил. Има множество възможности, всичко е въпрос на това да знаем как да изберем модела, който най-добре отговаря на нашите нужди.

Накратко, ако искате да имате по-широка представа за видовете индустриални лампи, които се продават в момента, препоръчваме ви да разгледате моделите, които ви показваме по-долу.Това са марки, които без съмнение предлагат качество, издръжливост и много елегантност.

1

Метален екран

зелена поп висяща лампа

Инсталирайте две лампи с непрозрачен абажур с насочен лъч над кухненския остров за идеално осветена повърхност.

27, 97€

2

Неутрално сиво

метална таванна лампа

Ако не искате да залагате на цвят, който се откроява и предпочитате лампа, която издържа във времето и издържа на промени в декорацията, заложете на неутрално сиво.

89,99€

Това е моделът Lizia от La Redoute.

3

Черна лампа

таванна лампа в индустриален стил от състарен метал

Ако търсите безопасен контраст, черното е вашият цвят. Каквото и да е покритието на мебелите във вашата кухня, с няколко таванни лампи в този нюанс помещението ще придобие визуално богатство.

149 €

Този състарен метален дизайн е от Maisons du Monde.

4

Множество прожектори

плафон с три спота, индустриален стил, черен метал

Вградените лампи с няколко крушки са идеални за кухненския остров. По този начин постигаме по-голяма насоченост и ефективност на осветлението, докато декорираме по прост и фин начин.

79 €

Тази черна метална лампа е моделът AGUNNARYD от Ikea, 5

Индустриален и винтидж стил

ретро лампи в индустриален стил

За тези, които искат да увеличат осветлението в кухнята, но да създадат устойчива атмосфера, тези лампи с индустриален дизайн ни напомнят за първата половина на 20 век. Следователно можем да кажем, че винтидж усещането е очевидно в дизайна.

43, €98

Има три копия, които трябва да имате в центъра на кухнята. От iDEGU на Amazon.

6

Червена метална лампа

червена таванна лампа в индустриален стил

С бяло покритие върху мебели и стенни плочки, тъмен камък на плота и червени аксесоари ще постигнете модерна кухня с много характер. В този случай сенникът на лампата става привличащ вниманието.

79,90€

Тази лампа от Relaxdays е изработена от червен метал.

7

В бронз и месинг

бронзова таванна лампа в индустриален стил

Модата за покрития в бронз и месинг достига и до кухнята. Присъединете се към тази тенденция с лампа като тази, където самата природа на метала играе водеща роля в декорацията на дома.

29,99 €

Тази лампа ще добави нотка изтънченост към декорацията на вашата кухня. В Amazon.

8

Тъмен бронз

лампа в индустриален стил

Външният вид на тази лампа е предимно тъмен бронз с широка камбана, която след това се стеснява до тясна точка, където се свързва с кабела. Отново откриваме формати, които напомнят за света на индустриите.

39, 79€

Добър избор на индустриална лампа. От LemonBest на Amazon.

9

Формат на филма

ретро черна лампа

При осветяване на кораб, голямо пространство или например снимачна площадка се използват лампи в този стил. Аспираторът е непрозрачен, черен на цвят и насочва светлината директно и ефективно.

43, 44€

Функционалност, ефективност и естетическа простота. От Globolightings на Amazon.

10

Индустриален ретро стил

лампа в ретро стил

За да приложите ретро и индустриална концепция в кухнята, тези лампи са интересни с простите си форми, семпъл дизайн и изчистен вид. Истинско попадение за кухнята.

41, 99€

Време е да се върнем към миналото, но с известна модерна нотка. От Tomshine в Amazon.

Популярна тема