Как да декорирате кухня в стил рустик: 20 примера

Как да декорирате кухня в стил рустик: 20 примера
Как да декорирате кухня в стил рустик: 20 примера
Anonim

Кънтри стилът става модерен. Много интериорни дизайнери избират провинциален и традиционен дизайн. Това основно се дължи на вътрешния образ, в който се съчетават земни тонове с по-светли, като се има предвид, че дървото винаги присъства. Искате ли да научите повече за този стил? Представяме ви най-добрата селекция от селски кухни, които можете да намерите в Pinterest.

Този стил обикновено се среща в различни стаи на къщата: хол, трапезария, веранда и др.Имаме обаче възможността да приложим рустикален щрих в кухнята и да постигнем известна неформалност, но без да губим елегантност. С други думи, степен на изтънченост се достига в среда на селски и натуралистичен характер.

Какво може да предложи една селска кухня?

На първо място, трябва да се отбележи, че камъкът и дървото са в диалог помежду си, за да постигнем онази хармония, която толкова харесваме. Тази концепция е често срещана в кухните на селските къщи, поради което е добър вариант за модерен дом. На заден план се създава прекрасно и спокойно пространство, което е визуално удобно и много гостоприемно.

Можете да работите от различни ъгли. От една страна, бялото е доста често срещано. Той контрастира много добре със земни и неутрални тонове и помага да се предаде по-средиземноморска атмосфера, без да се забравя, че помага за увеличаване на вътрешната осветеност. По същия начин синьото или зеленото спомагат за натурализирането на атмосферата, за да придадат на кухнята очарователно провинциално усещане.

Друг фактор, който трябва да имате предвид, са материалите. Каменните стени, дървеният под, плочките с антична нотка или таванът с открити греди са основни компоненти, които обикновено се намират в селските домове. Можете дори да работите върху занаятчийската естетика, т.е. сякаш някои мебели и конструкции са направени на ръка.

Защо да изберете кухня в стил рустик?

За да отговорите на този въпрос, трябва да проучите декоративната стойност на този тип кухня. Те предават спокойствие и умереност, благоприятстват усещането за естественост и е възстановена естетическата концепция, типична за хората В действителност, ако обърнете малко повече внимание на детайлите, можете да развиете рустик шик стил, където провинциалните характеристики се комбинират с други модерни и съвременни.

Вместо да следват условностите на настоящето, кухните в стил рустик имат особен чар. Най-общо казано, те могат да граничат с винтидж; В допълнение, те украсяват околната среда с финес, оригиналност и много чар. Това е начин да се отличите в сравнение с това, което обикновено можете да видите в други домове.

Ако искате да се вдъхновите и да изберете конкретен дизайн за вашата кухня у дома, открихме в Pinterest най-прекрасните рустик кухни. След като ги видите, ще искате да ги имате всичките, ще ги харесате!

1

Дървена кухня

селска кухня

Селски пространство, което се отличава с използването на дърво: греди, плотове, рафтове… Обичаме топлината на този материал и колко добре се съчетава с каменни подове.

Снимка: Pinterest

2

Селска кухня

селска кухня

Тази приятна кухня напомня за онези селски къщи изпълнени с чар, светлина и мебели от естествено дърво. Това ни кара да се чувстваме комфортно и вероятно ни връща някои спомени от детството.

Снимка: Pinterest

3

Бяла кухня

селска кухня

Прозорците към мивката осигуряват изобилие от естествена светлина в пространството, харесваме комбинацията от бяло и дърво.

Снимка: Pinterest

4

Модерна и селска кухня

селска кухня

Кой каза, че модерният и рустик не са съвместими? Тази прекрасна кухня доказва обратното, ние обичаме естественото дърво острова и каменните стени.

Снимка: Pinterest

5

Малка кухня

селска кухня

Много малка, дървена и много очарователна, тази топла кухня изглежда като нещо от приказката за Снежанка. Можете да усетите този ръчно изработен въздух, сякаш е направен от нашите собствени ръце.

Снимка: Pinterest

6

Кухня от камък

селска кухня

Старите кухни притежават магически чар, тази ни връща назад във времето, за да преоткрием свойствата на камъка и неговата естествена комбинация с дърво.

Снимка: Pinterest

7

Ярка бяла кухня

селска кухня

Бялото е често срещан цвят в кухните, то е светло и върви перфектно с всеки стил, тази прекрасна кухня е добър пример за това.

Снимка: Pinterest

8

Зелена кухня

селска кухня

Весела и много причудлива, това е тази очарователна кухня в провинциален стил. Обичаме боядисаните дървени тавани и саксиите върху голямата зелена дървена греда. Зелените кухни предават естественост.

Снимка: Pinterest

9

Изтъркани мебели

селска кухня

Усещането за износване е естествен естетически принцип на селските кухни, по същия начин като използването на кухненски прибори и декоративни продукти, наследени от нашите предци.

Снимка: Pinterest

10

Кухня, пълна с цветове

селска кухня

Обожаваме красивата синя врата, която пропуска естествена светлина в кухнята. Това е приятно и много лятно пространство.

Снимка: Pinterest

11

Селска и индустриална кухня

селска кухня

Обичаме чистотата на белия цвят и как внася светлина в пространството. Циментовият плот е много оригинален, а комбинацията му с дърво е перфектна.

Снимка: Pinterest

12

Селска тухлена кухня

селска кухня

Обичаме кошниците от рафия, те осигуряват перфектния рустик щрих, без да забравяме рустик характера на стените и откритите греди на тавана.

Снимка: Pinterest

13

Средиземноморска кухня

селска кухня

Тази ярка бяла и дървена кухня има средиземноморски нотки, които я правят очарователна. Обичаме простотата на пространството, плочките и оригиналната лампа.

Снимка: Pinterest

14

Много лятна кухня

селска кухня

Обичаме високите дървени тавани, белия цвят на пространството, неговата проста, но перфектна декорация и ретро хладилника.

Снимка: Pinterest

15

Кухня в плевня

селска кухня

Структурата на пространството напомня на селска плевня, високите дървени тавани са впечатляващи, както и огромната камбана и красивият централен остров.

Снимка: Pinterest

16

Синя кухня

селска кухня

Селска, ярка и синя,тази прекрасна кухня е не само просторна, но и очарователна.

Снимка: Pinterest

17

Жизнена кухня

селска кухня

Тази кухня изглежда идеална, харесваме каменните стени, вградените мебели, дървените тавани и декорацията с ярки и весели цветове.

Снимка: Pinterest

18

Модерна линия с меки корици

селска кухня

Дървото му придава онзи селски вид, който харесваме толкова много, предлагайки топлина, умереност и комфорт; модерните и прости линии обаче се обработват с отвор, който се свързва директно с полето.

Снимка: Pinterest

19

Кънтри мебели

селска кухня

Мебелите играят важна роля. Възстановяването на стари мебели и да не се отказвате от комфорта и елегантността е повече от важно. В допълнение, подът с плочки е от съществено значение, за да ни напомня за старите кухни.

Снимка: Pinterest

20

Селски и индустриален

селска кухня с индустриален въздух

Какво би се случило, ако въведем някои индустриални елементи в рустикална кухня? Масата, лъчът на електрическите крушки и мебелите предават този селски натурализъм, но светлините, столовете и другите структурни елементи са модерни.

Снимка: Pinterest

Популярна тема