20 идеи за декориране на всяка стая с огледала

20 идеи за декориране на всяка стая с огледала
20 идеи за декориране на всяка стая с огледала
Anonim

Към декорацията на дома обикновено се подхожда от лична гледна точка; тоест, опитваме се да включим ресурси, които харесваме и които будят любопитството ни. И така, какво предлагат огледалата в интериора? Те имат много естетически възможности; затова ще научим 20 идеи за декориране на интериора на дома с огледала и по този начин да определим по-персонализиран стил.

Общо взето работим върху интериорна естетика с мебели, цветове и материали, с които в крайна сметка можем да дефинираме стил и да създадем среда. Въпреки това, в детайлите трябва да изпъкнем и да предадем повече оригиналност. Затова трябва да обърнем сериозно внимание на други декоративни елементи, които могат да бъдат добър декоративен залог, поради което решихме да ви дадем няколко ключове за декориране с огледала.

Огледала за украса на стената

Един от основните принципи е, че те ни помагат да декорираме празна стена. В този смисъл те дават усещане за простор и се превръщат в добро допълнение към украсяването на пространствата. Имайте предвид, че огледалата са много гъвкави. Всъщност те са идеални за всеки ъгъл на къщата и се превръщат в красива алтернатива за декориране на интериора по различен начин.

Ако не знаете как да декорирате стените, използването на огледала може да бъде успешно, вместо да прибягвате до типичните декоративни продукти. По този начин се предлага алтернативно и оригинално изображение. Има голямо разнообразие от модели: кръгли, ромбовидни, правоъгълни и др. Геометриите играят важна роля, по същия начин като рамката, която обгражда огледалото.

Идеята, която трябва да обмислим, е да декорираме, без да губим индивидуалност. Ако имаме дефиниран стил, трябва да продължим с него дори с малки продукти, като например използването на красиви и оригинални огледала. Някои дори са във формата на полумесец. Дизайните са наистина невероятни, въпросът е да решите кой е по-добър.

Защо да декорирате с огледала?

Когато отиваме да декорираме дома, искаме да се отличим по някакъв начин. Възможността за вграждане на продукти, които са красиви, весели, весели и цветни, ни минава през ума. Но също така е важно да работите върху геометрията чрез красиви огледала, които помагат да направите интериора по-динамичен.

Стената на спалнята, хола, антрето или коридора могат да бъдат интересни повърхности за поставяне на едно или няколко огледала, които са любопитни и привлекателни. Същото може да бъде каза за банята, специалното място, където да поставим голямо огледало над мивката, идеално да се отразяваме в него всеки ден, без да забравяме, че можем да допълним огледалата и с аплици.

Накратко, ако искате да откриете идеалното огледало за вашия дом, разгледайте цялото разнообразие, което ви показваме по-долу. Има малки, големи и дори известните огледала за прозорци, които придават уникален щрих на пространството. Ще ги харесате!

1

За декориране на стената

Стая, Маса, Мебели, Интериорен дизайн, Спално бельо, Аксесоари за дома, Възглавница, Градински мебели, Дом, Интериорен дизайн,

Добра идея да украсите празна стена е да добавите набор от малки огледала. Тези на изображението, окачени на малки верижки, са много оригинални. Те са придружени от малка масичка с книги, камъни, кактус и свещ.

Снимка: Pinterest

2

В спалнята

Дърво, стая, имот, под, твърда дървесина, интериорен дизайн, стена, подови настилки, таван, арматура,

Изключително важно е да имате огледало в спалнята и най-добре е то да е в цял ръст. Направете както на изображението и създайте малък кът с фотьойл, огледало, пейка и закачалка, така че обличането сутрин ще бъде много по-приятно.

Снимка: Pinterest

3

Двойна функция: огледало и портманто

Текстил, Стая, Интериорен дизайн, Обзавеждане, Сиво, Бежово, Интериорен дизайн, Закачалка за дрехи, Аксесоари за дома, Птица,

Тази идея е идеална за тези по-малки спални, защото една мебел изпълнява две важни функции. Това огледало със закачалка и странична масичка ще реши проблема с обличането сутрин. Оставете дрехите, които ще носите на следващия ден, отзад и на масата, бижутата, слънчевите очила и др.

Снимка: Pinterest

4

Органична форма

органична форма

Огледало с органична форма и определен пластичен характер, сякаш е продукт, открит в природата. Става много интересен елемент за украса на всяка стая в къщата: всекидневна, спалня, вход…

Снимка: Pinterest

5

Оригинален избор

Дърво, Естествен материал, Артефакт, Творчески изкуства, Фотография на натюрморт, Изкуствено цвете, Огледало, Ваза, Гипс,

Ако търсите нещо различно от останалите, това ще ви хареса: неправилни огледала с дърво. Те са идеални за поставени върху конзола или в коридора.

Снимка: Pinterest

6

Кръгло и в банята

Стая, ВиК инсталация, Имот, Архитектура, Интериорен дизайн, Бяло, Стена, Кран, Чекмедже, Шкаф,

Кръгли огледала (всички размери) постоянно се срещат в коридори и бани, харесваме това на изображението, защото добавя характер към пространството. Освен че са тенденция, те са идеални за тези, които търсят нещо различно.

Снимка: Pinterest

7

В залата

Дърво, Стая, Твърда дървесина, Интериорен дизайн, Саксия, Интериорен дизайн, Дървени подове, Стайно растение, Ламиниран паркет, Крайна маса,

Ако коридорът ви е малък, опитайте голямо огледало с много тънка рамка, така че пространството да изглежда два пъти по-голямо, отколкото е в действителност, освен това ще спечелите яркост.

Снимка: Pinterest

8

Огледало в провинциален стил

Дърво, Стая, Легло, Текстил, Интериорен дизайн, Под, Стена, Спално бельо, Спалня, Твърдо дърво,

Ако търсите изделие с индивидуалност и далеч от типичните бели или златни огледала, изберете голямо и рустикално. Това е наистина страхотен вариант и е идеален, ако искате да украсите спалнята си с огледала.

Снимка: Pinterest

9

Отвън

Стая, Мебели, Маса, Интериорен дизайн, Интериорен дизайн, Холна маса, Дом, Аранжировка от цветя, Всекидневна, Саксия,

Обикновено не е много обичайно, но ние харесваме идеята за поставяне на огледала отвън. Ключът е да изберете правилния стил и цвят.

Снимка: Pinterest

10

Като шкаф за баня

Стая, Интериорен дизайн, Етаж, Имот, Подова настилка, Стена, ВиК инсталация, Таван, Кран, Плочки,

Обожаваме тази идея. Изборът на дълго, голямо огледало без рамка ни позволява да придобием усещане за простор и осветеност, без съмнение банята изглежда много по-голяма. В допълнение, това огледало играе ролята на шкаф за баня, идеален за съхранение на всичко, което не искаме да виждаме.

Снимка: Pinterest

11

Голяма и правоъгълна

Етаж, Подова настилка, Интериорен дизайн, Стая, Мебели, Интериорен дизайн, Твърда дървесина, Кактус Сан Педро, Стайно растение, Плочка,

Това гигантско огледало с заоблени върхове ни помага да придобием усещане за простор. Винаги е добра идея да придружите декорацията на огледалата с растения и цветя, в този случай е избран красив кактус.

Снимка: Pinterest

12

Съвременен дизайн

съвременно огледало

За минималистични и съвременни бани, нищо по-добро от прибягването до правоъгълен формат прост и функционален. В този случай стенната лампа, разположена в горната част, се откроява, за да се получи директна светлина. Страхотно е за модерна самостоятелна баня.

Снимка: Pinterest

13

Огледало за всекидневна

огледало на прозореца

Ако искате да украсите хола си с елегантно и дизайнерско огледало, този модел е идеален. Помага за създаването на повече пространство и генерира дълбочина. Превръща се в елемент, който допълва много добре декорацията на всяка среда.

Снимка: Pinterest

14

Органичен формат

назъбено огледало

Тези две огледала са неправилни, сякаш са органични компоненти, които постоянно се променят. Това е начин за постигане на по-голяма оригиналност в интериора; т.е. различен начин на декориране.

Снимка: Pinterest

15

Овален формат

овално огледало

Кой каза, че огледалните формати трябва да са само геометрични? Има и други много интересни дизайни, в овален или извит формат за украса на хола или спалнята.

Снимка: Pinterest

16

Оригинална баня

огледала за баня

Тези огледала са наистина интересна група. Формата на всяка от тях е различна и създава оригинален, динамичен и изтънчен дизайн. Начин да приложите определена неформалност и да спечелите разграничение. Банята е декорирана с много по-младежки характер.

Снимка: Pinterest

17

Огледало на прозореца

огледало на прозореца

Огледалата на прозорците спомагат за създаването на задълбочаване и разширяване на пространството. Те заемат големи площи, а от друга страна спомагат за по-оригиналното декориране. Този дизайн в квадратен формат е хубав декоративен залог.

Снимка: Pinterest

18

Огледало за спалня

огледало за спалнята

Голям формат, който да имате в спалнята. Помага ни да се виждаме всеки ден в цяло тяло; най-любопитното в това огледало обаче е рамката от износено дърво, която му придава винтидж нотка.

Снимка: Pinterest

19

Игра с огледала

огледална игра

В този декоративен ресурс са комбинирани различни формати огледала, симулиращи различните видове луни. Помага ни да декорираме стената по различен начин и с по-изтънчен вид.

Снимка: Pinterest

20

Сключващи се диаманти

диамантени огледала

Много интересен дизайн за украса на антрето. Всеки ден, преди да напуснем вкъщи, разполагаме с това красиво огледало с преплитащи се ромби, оригинален и различен ресурс.

Снимка: Pinterest

Популярна тема