20 Идеи за комбиниране на нощното шкафче с леглото

20 Идеи за комбиниране на нощното шкафче с леглото
20 Идеи за комбиниране на нощното шкафче с леглото
Anonim

Нощното шкафче е ресурс, който се поставя до леглото и изпълнява функцията на спомагателна повърхност. Какво ни дава това? Удобство за поставяне на лампа, часовник, оставяне на мобилен телефон и др. Поради тази причина искаме да откриете 20 нощни шкафчета за спалнята, които могат да ви вдъхновят. Искате ли да знаете повече? Тук имате цялата информация.

Понякога се колебаем какви мебели да искаме за дома. Да, вярно е, че трябва да имаме предвид какъв тип декорация търсим и какъв стил трябва да присъства в нашата стая.Чрез елементарни елементи като странични маси можем дефинираме своя личен стил.

Нощни шкафчета: дизайн и формати

Изборът на нощно шкафче е въпрос на вкус. Обикновено търсим идеалния модел, който най-добре отговаря на нашите нужди и вида на спалнята, която имаме. На пазара намираме голямо разнообразие. Всички те имат своите особености и имат формати, адаптирани към различни дизайни: минималистичен, рустик, съвременен, класически, бохо шик и др.

От друга страна, има възможност да се прибегне до прост формат, който в крайна сметка се вписва във всеки стил. Обикновено най-често срещаните са кръгли, правоъгълни или квадратни Това, което знаем е, че за обзавеждането на спалнята този тип маси не трябва да изпъкват прекалено; тоест те трябва да бъдат функционално допълнение, което допринася за декорацията.

Различни и оригинални маси

Ако търсите оригинални нощни шкафчета, имате възможността да намерите иновация чрез натуралистични дизайни, като ствол на дърво с крака или работна маса, която е залепена към стената на самата спалня. По принцип този тип маса допринася положително за цялото и допълва околната среда много добре, дори ако пространството е малко.

По същия начин стар дървен стол може да изпълни тази функция, както ако имаме плаващо чекмедже, което освобождава място от пода и се издига по сърдечен, приятен и спокоен начин. Всъщност това е най-добрата формула за по-интересна декорация за по-красива спалня.

Ако направим обща равносметка на този тип спомагателни мебели, те са от съществено значение за дома; Ето защо, преди да изберете модел, ви препоръчваме да разгледате селекцията , която намерихме в Pinterest и която представяме по-долу с подробна информация за всеки един.Това е най-добрият начин да се отървете от съмненията; Освен това ще бъдете изненадани!

1

Ретро чар

ретро нощно шкафче

Малка и семпла, тази нощно шкафче с ретро усещане върши работата си много добре. Обичаме цвета на дървото и оригиналната лампа, която стои върху него.

Снимка: Pinterest

2

Старо дърво

нощно шкафче от регенерирано дърво

Ако сте от тези, които четат през нощта, ще харесате тази малка масичка, идеална е за съхранение на всички чакащи книги или любимите, които обичате да препрочитате. Състареното дърво определено добавя към чара.

Снимка: Pinterest

3

Плаващ

стенно нощно шкафче

Плаваща маса е идеална за малки спални, тази дървена ни изглежда сладка и, разбира се, изпълнява функцията си.

Снимка: Pinterest

4

Със син фон

дървено нощно шкафче с две врати

Тази дървена странична масичка се откроява на поразителен син фон. Харесваме размера му, тъй като позволява да съхранявате всичко необходимо, за да се насладите на добър сън.

Снимка: Pinterest

5

Помощен шкаф

нощно шкафче

Това модерно нощно шкафче няма врати или чекмеджета, но има стил. Широката му повърхност ви позволява да поставите всичко необходимо.

Снимка: Pinterest

6

С мраморна повърхност

маса боче с мраморен плот

Тази дървена масичка за кафе с мраморен плот излъчва чар. Идеален е за добавяне на селски щрих към спалнята.

Снимка: Pinterest

7

Екзотика

нощно шкафче от светло дърво

Тази спалня играе с екзотична декорация, която ни напомня за Африка. Нощното шкафче е от светло дърво и идеално се слива със земните тонове на стаята.

Снимка: Pinterest

8

Класически

нощно шкафче в класически стил

Класическо и изискано нощно шкафче, харесваме дървените детайли и размерът му е перфектен за малки спални.

Снимка: Pinterest

9

С две чекмеджета

нощно шкафче с две чекмеджета

Обичаме масите, които имат място за съхранение, те са най-функционалните. Този, направен от дърво и с две чекмеджета, ни се струва идеален.

Снимка: Pinterest

10

Просто и естествено

нощно шкафче с растения

Опростена и много естествена, ето каква е тази минималистична дървена маса. Основна повърхност и функционални крака. Защото декорацията може да бъде по-проста отколкото изглежда.

Снимка: Pinterest

11

Бял цвят

бяло нощно шкафче

Много лесен за комбиниране и с място за оставяне на книги, растения, бижута и други.

Снимка: Pinterest

12

Естествено дърво

нощно шкафче с x-крака

Това прекрасно нощно шкафче с кръстосани крака е идеално за пространства, декорирани в земни тонове. Изглежда чудесно със зеленото на растенията и яркото оранжево на одеялото.

Снимка: Pinterest

13

Меки корици

селски табуретка нощно шкафче

Това обикновено нощно шкафче може да бъде табуретка. Обичаме необработеното дърво и рустикалната нотка, която внася в спалнята.

Снимка: Pinterest

14

Плаващо чекмедже

полетяла кутия нощно шкафче

Това малко дървено плаващо чекмедже е идеално за поставяне в онези малки спални, които искат да спечелят пространство.

Снимка: Pinterest

15

Стол като малка масичка

регенериран стол нощно шкафче

Много оригинална идея: използвайте стар дървен стол като нощно шкафче. Обичаме селския щрих, който внася в спалнята.

Снимка: Pinterest

16

Кръгъл и дървен

кръгло нощно шкафче

Харесваме това нощно шкафче заради неговата простота и заоблената си форма, изпълнява функцията си без изкусност.

Снимка: Pinterest

17

Дневник

багажник табуретка нощно шкафче

Това нощно шкафче е най-оригиналното. Дървен труп, който играе ключова роля в спалнята.

Снимка: Pinterest

18

Бяло и модерно

бяло кръгло нощно шкафче

Харесва ни как тази бяла странична маса пасва на спалнята, тя със сигурност има много оригинална форма. Много подходящ за минималистичен, съвременен или авангарден стил.

Снимка: Pinterest

19

Бохо

нощно шкафче с две чекмеджета в дърво и мрамор

Дървен, с две чекмеджета, мраморен плот и много ретро чар.

Снимка: Pinterest

20

Работи

работно нощно шкафче

Тази работна маса е без чекмеджета и е продължение на таблата. Белият цвят беше добър избор, тъй като придава на много лятна нотка.

Снимка: Pinterest

Популярна тема