Бани в селски стил: 20 идеи за декорация, които ще искате да копирате

Бани в селски стил: 20 идеи за декорация, които ще искате да копирате
Бани в селски стил: 20 идеи за декорация, които ще искате да копирате
Anonim

Ако искате да придадете на дома си рустикален шик, защо не започнете с банята? Камък, дърво, бели цветове… Време е да промените декорацията на вашия дом, за да можете да намерите по-алтернативно естетическо решение. Затова ви показваме 20 идеи за рустикална баня, за да можете да откриете различен стил. Има голямо разнообразие от модели, които без съмнение ще харесате!

Селският стил, как да работите с него?

Рустик декорът се стреми да бъде интересен стил за банята.Може да се комбинира с някои по-модерни и иновативни средства, така че да се постигне естетически вид, много подходящ за настоящите домове. Има много тенденции, които основно си проправят път, използвайки различни рустик елементи, обработени с модерни облицовки. В крайна сметка можем да създадем бани с винтидж чар.

Дървото трябва да присъства По един или друг начин то заема определена роля в обзавеждането и освен това изглежда страхотно. Рустик баните се подхранват от плотове, столове и други мебели, които са изработени от този материал. Това е начин за преместване в селския район и за свързване, до известна степен, с бани в средиземноморски стил.

От друга страна, не забравяйте, че простотата е важен фактор; Поради тази причина използването на плетени кошници, дървени рамки за огледала или растения за банята са ресурси за създаване на дизайн, адаптиран към рустикална среда.Включването на други прости и основни елементи може да допринесе положително: сапунерки, оригинални закачалки за кърпи, каменни мивки и др.

Нов облик на вашата баня

Селската баня е добра възможност да направите промяна в декорацията. Вместо да използвате керамика като единствен материал, защо не използвате повече дърво? Той се вписва много добре във всяка среда, съчетава се идеално с други цветове и предава известно усещане за топлина, за да обнови банята по естествен начин.

В детайлите се откъсваме от стереотипните стилове. Днес новите бани се опитват да бъдат пространство с повече присъствие в къщата; тоест има за цел да се работи повече върху декорацията в тях и те да придобият по-голямо признание, следователно не остават във второстепенна равнина.

По-долу ви показваме широка гама от идеи, за да можете да изберете тази, която ви харесва най-много. Въпросът е да изберете дизайн, който е удобен, спокоен и приятен. Кой предпочитате?

1

Каменна стена

селска баня с каменни стени

Няма нищо, което да напомня повече за селска къща от каменна стена…

2

Врата на плевнята

селска баня с плъзгаща се врата

Плъзгащите се врати за плевня са най-доброто за рустикално усещане. Този от тъмно дърво е елегантен и освен това спестява място, докато се плъзга. Всичко това са предимства!

3

Главен герой Ууд

баня в бяло и дърво от икеа

IKEA представя своето най-естествено предложение с тази баня, в която дървото е главният герой. Рафт, поставка за кърпи, поставка за тоалетна хартия и дори поставка за четка за зъби!

Можете да го закупите от IKEA

4

Празно

баня в бяло и дърво от икеа

Друга опция от IKEA със същата закачалка за кърпи като на предишната снимка, но с различен рафт. Всичко това в супер ярка бяла баня.

Можете да го закупите от IKEA

5

С голямо внимание

рустик шикозна дървена баня

Дървена маса с девствено бяла мивка. Огледало с рамка от ковано желязо. Стратегически разположена плетена кошница. Ваза с цветя. Златни детайли. Липсва ли нещо, за да бъде перфектно?

6

Включена камина

баня с камина

Ако имате достатъчно късмет да имате каменна къща с камина, вече сте свършили част от работата. Тази баня, освен че е голяма, е и светла, а растението до мивките допълва една рустикална и много шикозна декорация.

7

Плот с селска есенция

малка селска шикозна баня

Дървеният плот е перфектен за придобиване на селски щрих, а ако добавите няколко плетени кошници отгоре, целта е изпълнена!

8

С мозаечен под

рустик шик баня

Колко хубаво! Освен пода, дървената маса, върху която лежи мивката и рафтът от греди, са колкото селски, толкова и идеални. Без да забравяме подробностите за кошницата…

9

Изветрено дърво

селска баня

Имайте предвид, че дървото може да се обработва по различни начини. В този случай усещането за износване придава на уникален и старомоден щрих, докато мивката и кранът са модерни. Много хармоничен контраст.

10

Златното докосване

селска баня в дърво и цимент

В допълнение към дървеното стълбище,лампите със златни кабели са перлата в тази баня, вдъхновена от рустик шик.

11

Симетрия

бяла и дървена баня с две мивки

Бяло на фона на дърво, ето как изглежда тази баня с две симетрични мивки, колкото хармонично, толкова и светло.

12

Детайли, които се броят

елегантна баня в дърво и злато

Дърво и златни акценти създават елегантнабаня, която е лека и ярка, подсилена от ефектно огледало.

13

Очарователна мивка

рустикална баня с дървен шкаф за мивка

Ключовете от тази баня? Дървената маса, на която стоят две мивки тип съд, кошницата и кръглия килим. И растението, което не липсва!

14

Масив бор

баня в бяло и дърво от икеа

Естествените вариации на зърното правят всеки дървен шкаф в тази баня уникална част.

Можете да го закупите от IKEA

15

Малък и селски

баня в бяло и дърво от икеа

Още една идея на IKEA с мебели от същата линия, но този път в малка баня. Подът е идеален!

Можете да го закупите от IKEA

16

Селски и луксозен

селска баня в камък и дърво

В допълнение към вратата на плевнята, тази много елегантна баня се отличава с каменната стена и дървения плот. Не забравяйте, че декорирането на банята с растения и придаването й на зелена нотка предлага натуралистичен вид.

17

Розов шик

бяла и розова баня с ретро душ

Банята става женствена и сладка с тези розови чекмеджета, които държат мивката. Всичко това в светло, вдъхновено от винтидж пространство. Перфектно!

18

Най-естественият плот

баня в камък и рустик дърво

Дърво и с естествени линии. Заедно с долния рафт и двете кошници се постига рустик-шик баня!

19

Готическо вдъхновение

селска баня с вана с крачета

Бяло, златно и огледало, вдъхновено от готика, за баня, вдъхновена от ретро стил. ваната с крачета ни напомня за стари къщи.

20

Ковачница и дърво

баня с дървен шкаф за мивка

Черното ковано желязо, в комбинация с дървото, създава най-рустикална атмосфера, без да губи елегантност.

Популярна тема