Как да се грижим за хамстер?

Как да се грижим за хамстер?
Как да се грижим за хамстер?
Anonim

Казвам се Салем и съм Роборовски хамстер. Аз съм най-малкият от моя вид и съм около 5 сантиметра. Като в природата съм лесна плячка, имам страшен характер, но бягам повече от всеки! Всъщност аз съм донякъде хиперактивен, така че имам нужда от много играчки, за да ме забавляват. Не обичам много да ме хващат и тези неща, нещо повече, обикновено бягам веднага щом се опитат, да кажем, че гледат, но не пипат. Все пак аз съм меко и гальовно създание и съм сигурен, че ще се влюбите в мен. Искаш ли да знаеш как да се грижиш за мен? Прочетете…

Джербил у дома

Морски свинчета: идеален домашен любимец за деца

Здравейте Хамстер

Пак съм тук, но сега искам да ви кажа нещо за гризачите. Има много породи, някои са по-общителни от други и е важно да знаете как да избирате добре.

По-конкретно, аз съм това, което в каубойските филми биха нарекли разбойник, правя си нещата и така съм щастлив. Но има и други хамстери, които се нуждаят от физически контакт (горките) със стопаните си. Изборът е ваш!

И запомни, че ако ще ме вземеш, трябва да го направиш внимателно и никога да не ме оставяш сам пред други животни!

Пригответе ми подходяща къща

Клетка за хамстер

За да живея с всички удобства, които заслужавам, имам нужда от достатъчно голяма къща, за да не скучая.Но ако пространството не го позволява, извеждайте ме от клетката всеки ден, за да мога да тичам наоколо и да изследвам по мой собствен начин. Разбира се, хранилката, поилката и колелото… те са от съществено значение!

Нахрани ме добре

Мисля, че за хамстер

Изберете конкретна храна за моя размер (мини), но също така ми дайте малки парченца яйце, морков или ябълка, защото в противен случай ще ми липсват хранителни вещества!

Сменяй водата ми всеки ден

Coquelicot, Кабел, Сребро, Контейнери за съхранение на храна, Цилиндър, Лабораторно оборудване, Тел, Капак,

И аз имам нужда от прясна вода, така че не забравяйте да я сменяте всеки ден, защото не стигам до крана!

Купете ми топка за упражнения

Каска, Спортна екипировка, Топка, Лични предпазни средства, Спортна екипировка, Топка, Футболна топка, Футболна топка,

Ако къщата ви има опасни ъгли или смятате, че може да вляза там, където не трябва (типично за мен), топката за упражнения е идеална за проучване без притеснение.

Харесвам тръбни клетки

Клетка, Продукт, Пластмаса, Кошница за съхранение, Доставка за птици, Кошница, Развлечение, Доставка за домашни любимци,

Ще поискам този за Коледа, за да видя дали собственикът ми ще се включи. Колкото повече етажи, толкова повече се забавлявам и ако има тръби и пързалки, ще бъда най-щастливият хамстер!

За пътуване

Продукт, шрифт, пластмаса,

Ако ще пътуваш с мен и ще ми покажеш най-красивите места в света, вземи ме в количка. Но ако е студено, сложете ми одеяло, защото мразя да се разболявам и за съжаление това, че съм толкова малък, ме прави по-крехък (не казвайте на никого).

Популярна тема