25 Бани, декорирани с хидравлични плочки

25 Бани, декорирани с хидравлични плочки
25 Бани, декорирани с хидравлични плочки
Anonim

Понякога отдаваме твърде голямо значение на мебелите и пренебрегваме образа, предлаган от настилката. Те обграждат стаите и осигуряват дефиниран и автентичен образ, основна концепция, ако искаме да придобием характер. Поради тази причина проучихме нашите страници и избрахме различни видове бани с подове и/или стени, покрити с хидравлични плочки (или имитация).

Обикновено се използват обикновени цветни плочки и не се работи толкова много върху хроматичната комбинация. Вместо да продължаваме с тази тенденция, имаме възможността да използваме други естетически ресурси, които разкрасяват дома и ни позволяват да се наслаждаваме повече на декорацията. В крайна сметка всички елементи съставляват общата естетика на къщата. Поради тази причина хидравличните плочки са добър вариант.

Хидравлични плочки за баня

Защо да прибегнете до този тип плочки? Те ни помагат да генерираме различно изображение, като същевременно осигуряват същата функция като другите подови настилки; това означава, че същността е същата, само естетиката се различава от това, което обикновено се използва за покриване на бани. Тези видове плочки са наистина красиви, както като дизайн, така и като форма. Могат да се направят мозайки и други наистина ефектни композиции; всъщност ние самите можем да станем дизайнери и да направим комбинацията, която най-много ни интересува. Разнообразието е много голямо и те ни помагат да създадем по-персонализирана среда и да имаме красива баня.

Винтидж стил за бани

Хидравличните плочки обогатяват околната среда във винтидж стил.Те ни напомнят за старите бани, които са били толкова успешни през 20 век. Е, сега те отново станаха модерни и можем да ги използваме както за подове, така и за стени. Във всеки случай е препоръчително да бъдат подредени върху една от тези две повърхности, за да бъде декорацията не е прекалено наситен.

Има всякакви теми: геометрични фигури, зеленчуци, звезди, бляскави рисунки и др. Когато става въпрос за декориране на баня, всички те се вписват перфектно, просто трябва да решим кой може да се свърже повече с нашата личност. Например, на стената на душ кабината най-интензивните тонове изглеждат страхотно, по същия начин, както ако искаме поразителен и уникален под, но с по-плитки тонове. Този вид павета без съмнение е успешен. Препоръчваме ви да разгледате следната селекция, която направихме, за да можете най-накрая да изберете този, който най-много ви убеждава сред тези хидравлични подове.

1

Дърво и хидравлика

ретро зона за мивка в банята

Баните във винтидж стил имат много чар; като този, който със своите плочки тип метро и хидравличен под ни пренася в друга епоха. Изборът на цокъл с плочки на половин височина и липсата на мебели предотвратяват претрупването на пространството.

2

Смес от плочки

малка баня с душ кабина

Банята изглежда по-голяма със светли стенни плочки: бялото е класика, която също така предава чистота. Прозорец, разположен отзад, ще удължи перспективата навън. А ако поставите мивката пред входа, огледалото ще удвои пространството.На пода можете да си позволите да поставите по-тъмни цветове като в тази баня с хидравлични плочки.

3

Малки и неправилни

малка бяла баня

В тази малка баня, която също има неправилен план на пода, подът създава точната динамика, за да й даде живот. Студиото Sirëe реши тази баня, като инсталира тоалетната в тясната зона. Тоалетна The Gap, от Roca.

4

В банята

малка баня с плъзгаща се врата

В този проект за малка тоалетна, разработен от Nice Home Barcelona, ​​са избрани скосени плочки от типа метро за долната половина на стените, хидравличен под с много традиционен смесен дизайн и боя за горната част на стените.Много спокойна атмосфера с усещане за светлина и простор.

5

На малки порции

малка баня с рециклирани мебели

Ако не искате да извършвате големи работи, за да смените целия под, добавете хидравличните плочки на малки порции. Харесваме този пример много, защото подчертава квадратната мивка с модерни линии върху плот в индустриален стил. Перфектен микс!

6

На ярка светлина

баня с хидравличен под

Бялата баня с естествена светлина е основно топла и уютна,, но с този сив мозаечен под е и стилна!

7

Баня в синьо и бяло

синьо-бяла баня

Наситеното синьо със сатенено покритие в тази баня добавя индивидуалност към околната среда с много декоративен под от типа хидравлична мозайка. От друга страна, белите лакирани мебели предпазват помещението от твърде тъмно.

Синьото на стените подчертава дизайна на пода и създава много хармонична атмосфера в тази красива баня.

8

Имитация на хидравлика

сладка модерна баня с душ кабина

Гениалният набор от плочки е водещ в дизайна на тази много специална баня. За пода супер атрактивна имитация на хидравлика, а за стената оригинален перваз със заоблени ромби.Перфектен микс. Баня, проектирана от архитекта María José Navarro.

9

Съживяване

баня с мозайка на стената на мивката

Ако вашата баня е скучна и монотонна, можете да я съживите с привличащ вниманието фон; всъщност тази мозаечна стена е точно за това.

10

Плочки, имитиращи хидравлика

плот правоъгълен умивалник

Мощната комбинация от разнообразни облицовки като естествено дърво, полиран бетон и вдъхновени от рустика плочки работи в тази семпла и топла баня. Правоъгълна мивка от Hi-Macs.

11

Неутрална плочка

модерна баня със свободностояща вана и хидравлична стена

Безпогрешно дуо: неутралния фон, осигурен от плочките Park Silver, е оживен от дизайна Antique Grey, който пресъздава хидравличната традиция. От Porcelanosa.

12

Ретро баня

баня с вана с крачета и хидравличен триъгълен под

В тази баня на този апартамент с еклектичен стил е търсена емоционална естетика, белязана от ретро тоалетни и кранове. Свободностояща вана с крака и хидравличен под с геометрична рисунка.

13

Златен

баня с хидравличен под и стена в бяло и горчица

Топло и шик, баня, която пренася мозайки от пода… до стените! Тези дизайни предлагат ретро визия.

14

Симбиоза с дърво

баня с геометрична мозайка

Уютна и елегантна, баня, която съчетава естествеността на дървото с пода, който не оставя никого безразличен.

15

Винтидж

баня с черно-бял под

Баня, вдъхновена от 50-те години, трябва да има хидравличен под, вдъхновен от ретро.

16

Дизайнер

зелена баня с черен и бял под

Дизайнът е впечатляващ, но земята го прави още по-интензивен. Тоновете са доста контрастни, създавайки изтънчена, фина и динамична баня.

17

Рустик шик

баня с теракот тип метро и хидравличен под

Тази бяла баня не би била същата без под като този. Красиво ли е или не? Изглежда като голям гоблен, който е разпределен във всички ъгли.

18

Винтидж стил

баня с розова вана с крака и хидравличен мозаечен под

В тази баня розовата вана с крачета придобива по-голямо значение. Контрастът се постига със сивите тонове на стенната основа и хидравличния под. Женствена и шикозна атмосфера.

19

Удебелен

баня със свободностояща вана и ретро душ със смесени мозайки

Това наистина е баня с индивидуалност. Комбинацията от бели плочки с мозайка в нюанси на зелено и синьо е просто зашеметяваща. Плочките се съединяват между пода и малка част от стената, за да не се насища прекалено обстановката.

20

Душ с присъствие

зидан душ с микс от мозайки

Когато става въпрос за тенденция, тази баня знае как. Мозайката в душа е чиста елегантност. Съчетава се много добре със златния кран и белия цвят с чар и стил… великолепно!

21

Син чар

мивка със син под и бели стени

Синьото е успокояващ цвят и в тази баня също прави пода толкова шикозен, че не можете да спрете да го гледате. Освен това са добавени малки златисти детайли, които контрастират с чистотата на бялото… прекрасно!

22

Индустриал

индустриална сива баня с хидравличен под

Хидравличните плочки внасят топлина в тази баня в индустриален стил. Модерна линия, която демонстрира фин и изтънчен външен вид.

23

Дзен

баня с голяма душ кабина и вградена вана, с комбинация от материали

Душ с естествена светлина и фон от мозайки, напомнящи за морето. Сините тонове привличат вниманието и заемат централно място. Всъщност е идеално да се откъснете от проблемите в релаксираща и спокойна среда.

24

Прозрачен блясък

модерна баня със свободностояща вана и душ кабина със зелени плочки

Това ли е или не е душът на вашите мечти? Стената от мозайки от плочки е толкова впечатляваща, че нямате нужда от повече аксесоари. Под душа се създава идилична атмосфера и ни дава усещането за една от най-красивите модерни бани у дома.

25

Флорал

черно-бяла баня със скосени тавани

Черно-бял флорален дизайн, който добавя сладост, като същевременно хармонира с цветовата гама.

Популярна тема