26 Много оригинални зали с пейки и портманта

26 Много оригинални зали с пейки и портманта
26 Много оригинални зали с пейки и портманта
Anonim

У дома искаме да имаме максимален комфорт. След дълъг ден може дори да не усещате краката си и просто да искате да събуете обувките си. Звучи ви познато, нали? Е, най-доброто нещо за прекратяване на страданието е, когато прекрачите вратата, да имате някакъв удобен и функционален ресурс, където можете да седнете.

Ако мислите да преобразите антрето си и търсите нови естетически решения, които са оригинални, красиви и практични, ние ви представяме 20 добре оборудвани примера с пейки и портманта.

Защо пейка в залата?

Когато влезем през вратата, първото нещо, което откриваме, е антрето, коридор, който служи като преамбюл на останалата част от къщата. Счита се за мотивационно писмо, тоест предишно въведение в декорацията, което може да се види в други стаи. Поради тази причина, за да декорираме входа на къщата с много стил, трябва да го оборудваме напълно.

Обикновено мебелите за антрето са следните: практична конзола, библиотека, помощна масичка, конзолна масичка, портманто, поставка за чадъри и др. Все пак трябва да имаме предвид, че малката пейка може да бъде много полезна Можем да седнем на нея, за да се обуем, да изчакаме някого или просто да си починем веднага щом влезем дом.

Не заема място и изпълнява функция. В този смисъл се счита за друг декоративен ресурс, без да се откроява твърде много.В края на краищата ние се нуждаем от него, за да се свържем с други ресурси в своята среда и да се адаптираме добре към пространството, независимо дали искате да украсите малка зала или голяма.

Поставки за дрехи в коридора

От друга страна, трябва да посочим функцията на портмантото. Това е ресурс, който всъщност е наистина полезен. В него можем да закачим всякакви дрехи, за да са ни подръка. Това обаче е и още една декорация, която помага да се оживи стилен вход и се допълва много добре с всякакви красиви, елегантни и функционални рафтове за обувки.

До известна степен трябва да се грижим за имиджа на залата; Поради тази причина подовите и стенните портманта са добра възможност да украсите антрето и от друга страна да оборудвате напълно пространството, опитвайки се винаги да показват хармония със стила на мебелите. Само така постигаме естетическа хармония.Освен това има голямо разнообразие, от прости с индивидуализирани куки до такива, които имат и рафт за поставяне на всякакви предмети. Всичко, което може да ви се стори интересно, е добър вариант за украса на залата. Въпросът е да изберете този, който най-много ви харесва и който пасва на стила на дома.

По-долу представяме различни примери, за да изберете своя любим. Във всяко от изображенията можете да откриете различен начин да украсите това място. Ще се изненадате!

1

Сингъл

бяла зала с дървена пейка

Понякога няма нищо по-добро от простота и яснота. Пейка, растение и възглавница за вход, вдъхновен от рустик шик.

2

Изскачане с едно докосване

зала с жълта пейка

Зала за топло посрещане, пълна с цвят, която предава енергия, за да посрещне утрото. Жълто, оранжево… дерзайте!

3

Бохо шик

антре с дървена пейка и кръгло огледало

Огледалото внася нотка блясък в красиво антре, което е успяло да постигне същността на бохо шика благодарение на светещата комбинация от бяло и дърво, килима, малко растение …и детайла на одеялото!

4

Уютно

антре с пейка в бохо стил и стенна портманта

Прибирам се у дома и намирам антре, украсена с възглавници с включено одеяло… Каква наслада!

5

Многофункционална пейка

входно антре с рафт за обувки и xxl огледало на пода

Ако не разполагате с много голяма зала, използвайте пейка, която служи като решение за организиране на обувки и чанти. Пазарувайте сега от IKEA.

6

Всичко по ред

модерен коридор с рафт за обувки

Ако се организирате добре, можете да имате малко, сладко и антре с място за всичко.

7

Селски комфорт

антре с пейка и гардероб

Но ако пространството позволява, възползвайте се и създайте голямо антре. Пейката, освен че е най-удобна, е и екстра дълга. Дори докосването на кошниците подсилва една много уютна селска атмосфера.

8

Скандинавски

бяла зала с дървена пейка и цимент

Скандинавският стил е безпогрешен, особено когато го комбинирате с пейка от бетон и дърво като тази.

9

Цветни

семейна зала с пейка и тапет с цветя

Тапетът с цветя е идеален, ако търсите цветно антре, което предава щастие и енергия.

10

Всичко в едно

коридор с пейка за портманта ikea

Портманто, пейка и рафт за обувки, всичко наведнъж! Метален, прост и функционален. Защото има моменти, когато не си струва да се усложнявате, нали? На пазара за декорация можете да намерите много красиви и добри стелажи за обувки за антрето. Пазарувайте сега от IKEA.

11

Магията на ракитата

зала с пейка и кошове

Ясно е, че плетените кошници не излизат от мода, тъй като предават топлина и селски характер.

12

Двойна функция

входно антре с селска пейка

В тази бяла зала пейката може да се използва и като маса, за да добавите вашата шикозна декорация. А ако е направена от дърво, естественост на максимум!

13

Черното се завръща

сива зала с пейка, портманто и рафтове

Между черно и сиво, идеалната гама от тонове за създаване на елегантно и очарователно антре. Винаги е добре да имате красиви рафтове за обувки, които да украсяват входа на къщата.

14

Голямо време

антре с пейки по поръчка и дървена стена

С приемник като този можете да съхранявате всичко необходимо, за да го имате винаги под ръка. Мислили ли сте да използвате декоративни букви за идентифициране на всяка закачалка? Функционална и полезна мебел за организиране на всичко в отделения.

15

Със съобщение

бяла зала с пейка и дървена стена с куки

Толкова е хубаво да се прибереш у дома и да бъдеш посрещнат с такова мило посрещане. И това е, че посланията влияят повече, отколкото си мислите! Младо, дръзко, алтернативно и фино антре.

16

Практични и функционални

минималистична бяла зала с пейка

Много семпла зала, където се нуждаехме само от много удобна подплатена пейка, дървена закачалка и растение, за да придадем на околната среда по-естествен вид.

17

Простота в дърво

антре пейка

Дървото може да заеме централно място в залата чрез пейката и закачалката. Семпла декорация, където не е нужно да усложнявате живота си. Кошниците са добри системи за съхранение, които изглеждат страхотно.

18

Пейка и обущар

пейка и обувник за антрето

Добра декоративна формула за украса на антрето е пейка с включена стойка за обувки, с която основно да получите добър ресурс за подреждане на обувките и място за почивка.

Елегантността на това хроматично дуо е подсилено от чифт много женствени сиви възглавници. Една от отворените врати на банката разкрива нейното предназначение: превърната е в рафт за обувки с много тънки рафтове, за да не се губи място вътре, и два контейнера, завинтени към вратата. Етажерка за портманта Evita, от House Doctor (50,40 €).

19

Обновен класически коридор

коридор със сива закачалка за дрехи

Вдъхновен от портмантото отпреди десетилетия, този модел е актуализиран със сива боя.Той също така включва пейка, за да извлечете повече от пространството. До него тонирано огледало и два сладки рисувани контейнера, на стената и на пода, които служат като многофункционални чекмеджета. Подобни мебели, в бяло, от PortobelloStreet.

20

Дървена пейка за антре

входно антре с селска дървена пейка

Един от начините да създадете селски и оригинален дизайн е чрез тази зала с дървена пейка и закачалка за дрехи, окачени с въжета.

21

Просто и удобно

зала с дървена пейка

За да имате хубава зала, не е нужно да си усложнявате живота. В този пример е избрана функционална дървена пейка и много проста, за да можем да седнем за кратко време.

22

Пейка с място за съхранение

пейка със склад в антрето

Пейка със сгъваема седалка е подходяща за съхранение на шапки, одеяла, чанти… Пейка от желязо и чам, от Ева Вентас.

23

пейка и портманто с рафт

зала с дървена пейка

Потърсете пейка с лек дизайн и се възползвайте от пространството отдолу, за да поставите цветни кутии за съхранение на аксесоари, кутия за шиене, инструменти… Добра идея е да поставите няколко куки на дъното на рафта и закачете върху тях чанти, шалове, шалове и дори къси връхни дрехи. Модел пейка Äpplarö, рафт Ivar и кутия Lyckeby от Ikea.

24

Използвайте залата като място за съхранение

възползвайте се от залата като складова площ

Например, можете да поставите колекцията си от списания на пейка и да поставите още копия в стелажи за списания с колела отдолу. Рафтове, пейка и основи от Ikea.

25

Коридор с пейка и мебели по поръчка

антре с пейка и мебели по поръчка

Подобна на мост композиция се възползва от пространството. Това съчетава две библиотеки, покрити с рафт и рамка на закачалка; всички от Икеа. Централната банка от El Globo Muebles включва две практични чекмеджета.

26

Ботушите и обувките заемат много място

пейка за обувки sörum, изработена от дърво за антре

Когато вече не знаете къде да ги съхранявате, вземете пейка с капак на панти и я поставете в антрето. Така че можете да се преобуете веднага щом се приберете у дома. Пейка Sörum, от Ikea.

Популярна тема