Осмелете се да превърнете банята си в черна. Да, черните бани са готини

Осмелете се да превърнете банята си в черна. Да, черните бани са готини
Осмелете се да превърнете банята си в черна. Да, черните бани са готини
Anonim

В света на модата черното е основно в гардероба, изглежда добре, върви с всичко и никога не излиза от мода. Защо декорацията все още се смята за табу? Въпреки че малко по малко колонизира някои пространства в къщата, някои аксесоари и детайли, черният цвят изглежда антитеза на това, което се търси в добрия интериорен дизайн: къщата да бъде по-светла, пространствата да изглеждат по-големи, всичко изглежда по-чист… Но нищо не може да бъде по-далеч от истината, черното е много елегантен цвят, с характер и индивидуалност, които, когато се използват добре, могат да направят много за декорация.

СТИЛНА БАНЯ

А в банята? осмеляваш се По принцип, когато мислим за "идеална" баня, в съзнанието ни идват минималистични или скандинавски пространства, в бяло и дърво, в бяло с някакъв цвят, в бяло и… Но бяло, особено бяло. Е, ако не се осмелявате с изцяло черния външен вид, това е най-често срещаното и успешно решение: черно-бялото дуо. Не се проваля, няма два цвята, които да се комбинират по-добре в декорацията, с този звучен, ефектен и перфектен контраст. В тези идеи, които сме избрали, ще можете да го проверите.

КОЙ КАЗА ТЪМНО?

Добре използван, черният цвят не трябва да изглежда мрачен. Освен това тъмното не винаги е отрицателно нещо в декорацията. Въпреки че в класическото въображение къщата винаги трябва да е ярка и весела, има много повече нюанси на стил, които да декорирате със стил: интензивност, контраст, индивидуалност, дълбочина… Ефекти, които изненадват и ви карат да се влюбите.Колкото до светлината, изкуствената светлина е за това, за да създаде подходящата атмосфера с нея. Смел трик, ако сте решили да облечете баня в черно, е, тъй като крие риск, да въведете театрални нотки като златисти кранове, ефектни огледала, ударни лампи… Да живее разликата!

ЧИСТА ЕЛЕГАНТНОСТ

Да, черното е елегантно и класическо, но с много естетическа сила. Толкова много, че да не може да тежи повече от останалата част от къщата, тоест да е в съответствие с останалата декорация. Въпреки че е вярно, че всяка стая и всяко пространство може да има своя индивидуалност, няма съмнение, че стилът трябва да бъде хомогенен. Така че като съвет, не прекалявайте с драмата на напълно черна баня, ако всичко останало изглежда по-нордично от финландска сауна.

Силата на естествения камък

черно-бяла баня

Бялата вана се откроява още повече от стената и пода, и двете са покрити с черен мрамор с бели жилки и гланцово покритие. Това е идея на архитекта и интериорен дизайнер Хуан Луис Аркос.

Романтично излъчване

черно-бяла баня

С подовата настилка от черно-бяла геометрична мозайка, ваната с крачета – черна отвън – и шкафчето за умивалник, което също е черно, студиото за интериорен дизайн Knowhaus е съставило баня с много емоционални винтидж линии.

Черно матово

черна баня с вана

Матова черна стена + геометричен под=ефектна баня

Елегантност в кубчета

баня с черни стени и дървен под

Това трябва да са били баните на древните царе. Въпреки че с удобствата на нашия век, много по-добре, не мислите ли?

Плочки

баня с душ кабина с метро плочки в черно и хидравличен под

Рустик-шикът става елегантен, когато става въпрос за черни плочки и ако ги комбинирате с под като този: гарантирана печалба.

Барок

баня в бароков стил в черно

Ако искате да пътувате до 17 век, можете да го направите от банята. Всичко, от което се нуждаете, е огледало като това, черен мраморен плот и много, много златни акценти.

Смесване на тонове

бани с черни стени и мебели

Между черно и кафяво, тази елегантна баня на IKEA придобива модерност със стената тип пчелна пита.

Черно и златно

черна баня със златна свободностояща вана

Друга възможност за декориране с черния цвят е да изберете ваната като ефектен център. Този в матово и златно е просто перфектен и контрастира с под, който е чиста елегантност.

Рустик шик

баня с черни дървени стени

Черна дървена стена, бял мраморен плот, геометричен под с плочки и малка плетена кошница. Вече имате своята баня в рустик шик!

С растения

черна баня с дървен шкаф за мивка

Природата винаги е добре дошла и още повече в баня с растения, където контрастите се превръщат във визуална магия.

Камък

модерна черна баня

Външният вид на камъка често напомня за индустриалния стил. Тук, заедно с черния цвят и излъсканите линии, придобива пълна елегантност.

Кралски размер

баня с ретро вана с крачета и голямо огледало

Въпреки че ако говорим за лукс, този определено взима наградата. Представяте ли си какво би било да се къпете пред такова огледало? И че чашата вино не липсва, разбира се.

Силата е могъща в теб

Дарт Вейдър

Преминахте теста, вече сте част от Имперската армия. Следващата ви мисия е да видите тези…

ЧЕРНИ КУХНИ

Популярна тема