Стъклени съдове за препичане (и блясък) на Коледа

Стъклени съдове за препичане (и блясък) на Коледа
Стъклени съдове за препичане (и блясък) на Коледа
Anonim

На тези партита типичното нещо е да се вдига тост. И го правим за много неща, защото е Коледа, защото сме заедно, защото се срещаме отново с тези обичаме и защото ще споделяме маса и покривка. Ще ви напомним две неща: първо, ваша отговорност е да пиете умерено; второто, ще поглезим всичко, което носим на масата. Един от царете на празненствата без съмнение е виното. И трябва да се отнасяте към него с грижата, която заслужава. В момента има много аксесоари, които да го поднесете и представите правилно.

Всички коледни събирания заслужават хубава маса.И в него няма как да пропуснете, разбира се, чаша. В много случаи ние сме барокови. А именно: чинии с горичка, цветни салфетки, златни прибори за хранене, централни елементи, свещи, резбовани и златни стъклени съдове… Не! Добрият вкус и функционалността не могат да си противоречат. Поради тази причина, ако се съсредоточим върху сервизите – както е на изображението –, стъклените съдове трябва да са прости – този на снимката по-горе е моделът LSA от El Corte Ingés. И обратно.

Ако изберете класическата бяла посуда – освен че е сигурно попадение и добра инвестиция – ще можете да се съсредоточите и да си „играете“със стъклените съдове. Ще предложим една забавна идея и малко, но съвсем малко дързост: сложете парчета с различни цветове, но в еднаква гама или стил.

1

Бляскави напитки

стъклени съдове и чаши за коледа на точки

Стъклените съдове на точки от El Corte Inglés са идеални за гала маси.

2

RCR

Oasis Crystal Champagne Flutes (6 бр.)

снимка

29,99 €

Чашите Flute са най-подходящите чаши за тостове с пенливо вино, така че вземете комплект чаши за новогодишни тостове.

3

Maisons du Monde

Златна стъклена флейта за шампанско (6 бр.)

снимка

35, €94

4

OS дъб и стомана АНГЛИЯ

Златни чаши за шампанско

снимка

33,99 €

Изработени са от неръждаема стомана в злато, идеални за приготвяне на различен тост тази година.

5

Maisons du Monde

Кристална флейта за шампанско (6 бр.)

снимка

27,54 €

6

HM Home

Чаши за шампанско

снимка

7,99€

7

Готвач и сомелиер

Чаши за шампанско (6 бр.)

снимка

53, 53 €

8

Eclat Cristal D'Arques

Чаши за шампанско (6 бр.)

снимка

32, 96 €

9

Libbey

Чаша Hobstar Ebony Green (6 бр.)

снимка

39,95 €

Въпреки че неговото нещо не е да се препича с вода, на Коледа също трябва да я пиете. И трябва да го сервирате на масата. Подбирайте чашите внимателно и съвестно според масата, която сте подредили или останалите прибори. Ако цветът преобладава, изберете прозрачни стъкла с някакъв вид декоративен елемент.

10

Excelsa

Комплект от 6 чаши за вода със златна нишка

снимка

36, €72

11

Maisons du Monde

Чаша от синьо-зелено тонирано стъкло (4 бр.)

снимка

18, €36

12

За коктейли

специални чаши за мартини el corte ingles

Отвъд шампанското и виното, внушителната вселена на коктейла си проправя път с голяма сила в празненствата. Необходими са ви освен подходящи чаши, коктейлен шейкър и мерителна мярка. На изображението имате колекция El Corte Inglés Manhattan – шейкър за коктейли, €12,95; метър, 4,95 евро; и чаша за мартини, €2,95–. Имайки тези прибори, натрошен лед, няколко рецепти и доброволец, който да ги приготви, всичко, което трябва да направите, е да намерите идеалния момент, за да ги споделите.

13

Напитка с плюс

Напитка, Чаша за мартини, Алкохолна напитка, Класически коктейл, Чаша за шампанско, Чаша за чаша, Ликьор, Дестилирана напитка, Коктейл, Коктейл с шампанско,

И тъй като коктейлите със сигурност ще бъдат хит във вашата къща на тези партита, ще трябва да имате чаши, разбира се. В допълнение към традиционните, ще бъде полезно да имате такава като тази на изображението, чашата за маргарита Specials (2,50 € в El Corte Inglés). Неговата извита форма добавя плюс елегантност. Идея за запълване? Направете пюре от малини в блендер и го изсипете на дъното на чашите. Добавете малко течна тръстикова захар и напълнете с кава или шампанско. Разбъркайте всичко бавно и сервирайте веднага.

14

А също и в стъкло

комплект от 2 дъбови чаши за вино шардоне без стъбло или ридел

Бъдете смели и донесете коктейли в чаши. Но не какво да е стъкло: то трябва да е от фино стъкло и заоблено. Ще успеете, ако го поставите на златна или сребърна подложка, като тази на изображението.Този начин на представяне на коктейли е идеален за тези, които са по-цветни и съдържат плодове, като този на изображението, коледно мохито от нар, което се прави чрез смесване на две супени лъжици нар, кафява захар и ликьор от нар. След това разбъркайте, докато захарта се разтвори. Натрошете леда и напълнете 2/3 от чашата. Включва бял ром. смес. Добавете малко лимонова сода и още малко лед. Украсете с мента, лайм и нар. Чашата е модел Oak Chardonnay Riedel, €23 за две чаши в El Corte Inglés.

15

BigNoseDeer

А за децата?

снимка

14,99 €

Тъй като и за тях е Коледа – повече от всеки друг – децата също заслужават забавни чаши, цветни или с причудливи форми, в които да сложат водата, сока или безалкохолната си напитка и да участват в празника.

16

За любителите на виното

декантер и аксесоари за вино

В допълнение към гарафата Syrah и чашите – единствените артикули, които трябва да донесете на масата –, разполагате с приспособления като сложни тирбушони с лост и резачки за капсули – този на изображението струва €29,95–; аератор за окисляване на виното и контейнери за запазване на температурата му, като този на изображението, модел Martelé – €29,95–. Всичко, от El Corte Inglés. Сега тези прибори не се носят на масата, те се използват в кухнята, идеалното място да опитате виното сред онези, които приготвят вечерята, на която всички ще се насладите.

Популярна тема