30 подаръка за любителите на технологиите и домашната автоматизация

30 подаръка за любителите на технологиите и домашната автоматизация
30 подаръка за любителите на технологиите и домашната автоматизация
Anonim

Коледа наближава все повече и по-близо, а това означава, че освен че ще подготвите къщата си, вие вече ще подготвяте списъци с подаръци за приятели и семейство. Тази година може да е вашият ред да изпратите някои по пощата, но в крайна сметка важен е детайлът и илюзията, която ще изпитат, когато ги получат. Така че… ако познавате технически маниаци -известни още като маниаци-, тази тема е за вас! &128527;

И това е, че домашната автоматизация става все по-достъпна за всички.Преди няколко години това беше аспект, който включваше значителни разходи. Автоматизирането на функциите на секциите и уредите, наличието на аларма или камери за наблюдение беше лукс, който не беше по силите на мнозина. Но с развитието на приложенията вече имаме домашна технология в дланта си.

В допълнение към почистващите роботи, толкова желани от всички, гласови асистенти като популярната Alexa или детектори за движение, в тази статия открихме толкова интересни джаджи като превключватели за щори,интелигентните разклонители с програмируеми щепсели и USB входове или cкутия за тоалетна за вашата котка, която се почиства сама. Вие ще ги искате всички.

Наистина харесваме способността, която имаме сега, за контрол на качеството на въздуха в домовете ни, фундаментална в тези времена на пандемия, които преживяваме. Но без съмнение, най-доброто, което тези устройства могат да ни донесат, е сигурността на дома и ние не говорим само за защита срещу кражба.Мобилните камери за наблюдение са идеални, за да можете винаги да виждате вашето мъниче, докато си играе в друга стая, тъй като камерата ще го проследи, ако стане и смени мястото си. Друг аспект, с който печелим, е спестяването. Можете да намалите консумацията на енергия в дома си с интелигентни термостати или разделен контролер за климатик.

Разтърсихме мрежите вместо вас и избрахме 30 супер готини джаджи за техници и любители на дома.

1

Пръстен

Алармен комплект, 5 броя

снимка

249, €99

Идеален начин да започнете със сигурността на вашия дом. Комплектът включва: базова станция, клавиатура, сензор за контакт, детектор за движение и удължител на обхват. Можете ли да поискате повече?

2

Amazon

Echo Dot (4-то поколение)

снимка

34, €99

Ако Alexa все още не е в живота ви, не знаете какво пропускате. Интелигентният високоговорител с часовник е идеалният помощник за вашия дом. Включи светлината, включи телевизора, искам да чуя радиото или да се обадя на мама са само част от командите, които можеш да й дадеш.

3

Guiseapue

Безжичен караоке микрофон

снимка

18,99 €

Ако обичате да пеете у дома, не се колебайте, този микрофон се свързва с Bluetooth високоговорителите, които имате у дома, и има забавни гласови ефекти.

4

Палец НАГОРЕ UK

Мини аркада

снимка

29, €95

Украшение за маниаците от 80-те и игра за тези, които изпитват носталгия към тези машини за аркадни игри. Ако познавате фен на класическите видеоигри, не пропускайте тази реликва от 70-те.

5

Пръстен

Video Doorbell Pro

снимка

179,99 €

Най-модерният звънец за видеоразговори от Ring. Има HD камера и разширено откриване на движение. Най-добрата сигурност за вашия дом е на вашия мобилен телефон.

6

Amazon

Echo Show 5 (2-ро поколение)

снимка

59,99€

Вашата Alexa с камера! Сега можете също да помолите своя високоговорител да направи видео разговор или да пусне любимия ви сериал. Освен това можете да наблюдавате какво се случва у дома, когато не сте с вградената камера.

7

TP-Link

Smart Plug (4 бр.)

снимка

46, €79

Превърнете всеки домашен уред в интелигентен с Wi-Fi щепсел. Не е необходимо да сменяте крушките на вашите лампи, за да можете да ги управлявате чрез вашия гласов асистент. Контролирайте вентилатора, телевизора или рутера.

8

SMART MI

Високопрецизен интелигентен пречиствател на въздух

снимка

155, €30

Неговият лазерен сензор кара този пречиствател да открива наночастиците, които замърсяват въздуха, който дишате у дома. Освен това има красив дизайн (предлага се в два цвята) и е супер тих.

9

Fancii

Джобно огледало с LED светлина

снимка

33,99 €

Идеален за флирт, огледало за носене в чантата с USB зарядно!

10

За авантюристи

gopro hero7 черен

GoPro се превърна в най-добрата камера за приключения. Сърф, сняг, екскурзии… Всичко е възможно! Потопете го. Оставете го да падне. Удари я. Той е здрав като стомана и водоустойчив до 10 метра.

279, €99 в Amazon.

11

За феновете на еднорозите

преносимо зарядно устройство във формата на еднорог

Колкото очарователно, толкова и функционално, преносимо зарядно устройство във формата на еднорог. За да придадете на телефона своята доза магия и енергия! &128540;

26, 99 € в Amazon.

12

Auna

Винтидж USB грамофон

снимка

59,99€

Винтидж на външен вид, разбира се, защото освен че е преносим, ​​има USB! Можете да го свържете към високоговорители, към телефона, към компютъра… Наслаждавайте се на музика в аналогови и цифрови версии, без ограничения! Можете също да запазите музиката от вашия винил в mp3.

13

Bang & Olufsen

Високоговорител Beoplay A9 4-то поколение

снимка

3 029, €28

Най-декоративният високоговорител, който можете да имате във всекидневната си. С множество типове връзка: AirPlay 2, Chromecast и Bluetooth и подобрена WiFi свързаност.

14

Google Nest

Интелигентен термостат

снимка

193, €71

Красив, малък и идеален за пестене на енергия, това е интелигентният термостат Nest. В допълнение, неговото силиконово, въглеродно и титаниево покритие е против надраскване.

15

Tesa Assa Abloy

Интелигентно заключване

снимка

330, €88

Идеален за входната врата на къщата. Има практична автоматична заключваща система, която заключва ключа при всяко затваряне на вратата. И има криптирана безжична комуникация.

16

Cecotec

Робот за почистване на прозорци

снимка

144, €90

Най-доброто изобретение на века? Този интелигентен почистващ препарат за стъкло изчислява идеалния път, открива границите на прозореца и напълно почиства повърхността.

17

Philips Hue

Сензор за движение, управляван чрез WiFi

снимка

46, 42 €

Можете да го поставите навсякъде в къщата и да програмирате осветлението на желаните от вас светлини, когато открие, че сте влезли в стаята. Той също така улавя естествената светлина, за да адаптира интензитета на светлините.

18

PANAMALAR

Сензор за отворен прозорец или врата

снимка

20, €99

Ще спите спокойно у дома с тези сензори чрез Wi-Fi, за да разпознаете дали прозорец или врата са отворени. Получавате известия на мобилния си телефон.

19

SwitchBot

Smart Shade Motor

снимка

€85,00

И без жици! С този двигател за завеси можете да програмирате отварянето на завесите от вашия мобилен телефон, без да ставате от дивана. Съвместим с Alexa.

20

Maxcio

WiFi сляп превключвател

снимка

84, €99

Забравете за проклетите ремъци за спускане или вдигане на щорите в къщата ви. Управлявайте го от мобилния си телефон или програмирайте времената за вдигане или спускане на щорите.

21

Wellwerks

Интелигентен разклонител

снимка

37,99 €

С 4 изхода и 3 USB входа за зареждане на вашите мобилни устройства. Свързва се чрез Wi-Fi, така че вие ​​контролирате осветлението или стартирането на лампите или джаджите, които сте включили. Можете да го управлявате с глас с Alexa.

22

Sensibo

Управлявайте климатиците

снимка

€99,00

Инсталира се за 60 секунди, управлявате го от мобилния си телефон (през Wi-Fi) и се свързва с климатиците, които имате вкъщи и се управляват от дистанционно. Той също така сканира температурата и влажността на вашия дом, за да коригира и създаде перфектната атмосфера.

23

HONITURE

Прахосмукачка-робот и подочистачка с автоматично изпразване

снимка

489, €99

Още една стъпка за тези толкова търсени напоследък домашни помощници. Прахосмука, подписва и се изпразва, за да е готов за следващото почистване. И вие контролирате всичко от мобилния си телефон или с Alexa.

24

HOMYHUB

Дистанционно управление за гараж

снимка

€147,00

Свързва се чрез Wi-Fi и вече не е необходимо да излизате от колата, за да отворите вратата на гаража.

25

Truwelby

Мобилна домашна охранителна камера

снимка

€119,00

Видеонаблюдение в движение. С нощно виждане и HD камера, тази камера за наблюдение се движи, за да следва движенията на вашите домашни любимци или деца.

26

UGHEH

Автоматичен обезвлажнител

снимка

48, €26

Той сам разпознава нивото на влажност и в същото време пречиства мухъла и акарите във въздуха. Изключва се, когато установи, че резервоарът за вода вече е пълен.

27

Simjar

Търсач на безжични ключове

снимка

18,99 €

Вече няма да ги загубите, нито вие, нито вашите деца. Разполага с две светещи приемници, за да можете лесно да намерите къде сте оставили ключовете си.

28

PETKIT

Умна самопочистваща се котешка тоалетна

снимка

€679,00

Мечтата на всеки собственик на котка. самопочистваща се кутия за отпадъци, която елиминира миризмите и просто трябва да я управлявате от мобилния си телефон.

29

KERUI

Охранителна алармена система

снимка

69,99€

Перфектен комплект против кражба за вашия дом с детектори за движение. Поддържа стандартни SIM карти Orange/Movistar/Vodafone.

30

Airthings

CO2 детектор и TVOCs

снимка

175, €67

AirThings Wave Plus има 6 вградени сензора за радон, CO2, TVOCs, температура, влажност и въздушно налягане.

Популярна тема