40 Идеи за мечтани дрешници и организация на дрехите

Съдържание:

40 Идеи за мечтани дрешници и организация на дрехите
40 Идеи за мечтани дрешници и организация на дрехите
Anonim

Как да поставите дрешник в малко пространство

В търсене на перфектния гардероб. Дори да мислите обратното, не е от съществено значение да разполагате с много пространство, за да проектирате практична съблекалня. Ще ви трябват само минимум 4 квадратни метра с дължина 2,5 метра, разпределени успоредно или под ъгъл. Обикновено е по-евтин от вградения гардероб и ви позволява да организирате по-добре дрехите си, както и да съхранявате и търсите удобно и без да усложнявате живота си.

Какъв би могъл да е ключът към успеха? Винаги поставяйте аксесоарите и дрехите, които използвате най-много, в обсега си. Поставете ризи и якета на горните ленти, а панталони и поли на долните ленти. Що се отнася до горните рафтове, можем да ги използваме за съхранение на други ресурси: спално бельо, дрехи, които вече не използваме или от друг сезон. В крайна сметка това са добри трикове за подреждане на килера.

Ако имате проблеми с пространството, възползвайте се от стената, за да поставите пано за бижута или бар с кукички, можете да закачите шалове и чанти; Освен това можете да монтирате огледало от вътрешната страна на вратата. Само тогава ще можете да държите всичко на мястото му и ще го имате пред очите си, за да можете бързо да изберете елементите, които най-много искате да покажете.

Поръчката също е в подробности

За да постигнете визуален баланс, разделете на групи: ризи, тениски и рокли; от друга страна, ако са изчистени дрехи или с щампи… Трябва да имате предвид, че колкото повече разделения правите, толкова по-лесно ще ви бъде да съхранявате, намирате и поддържате ред.На свой ред подрежда по цветове и използва същите закачалки, за да спести място и да покаже същата естетика.

Не забравяйте чекмеджетата, ще организирате ефективно дребните дрехи: бельо, вратовръзки, тениски или носни кърпички. Използвайте разделители, фиксирани или мобилни, , за да разграничите пространството и да предотвратите смесването им. Отворените или тези със стъклена предна част ви позволяват бързо да намерите дрехите. Ако сте решили да създадете спалня с дрешник или отворен дрешник, разберете как да поддържате всичко добре организирано и на мястото си. Тези примери ще ви вдъхновят. Елате и вижте!

1

Шкафове по поръчка

съблекалня

Определете място за дълги дрехи и друго място за къси дрехи, съответно около 170 см и 110 см. Щангите са основни, тези в горната част, които се накланят, можете да хванете дрехите без усилие. Рафтовете и кошниците, които могат да се свалят, ще имате лесен достъп до дъното на гардероба. Обособете зона за обувки и поставете тези, които носите често на първия ред. Всичко от Leroy Merlin.

2

Визуален баланс

магаре за дрехи

Не забравяйте кутиите,ще се възползвате максимално от слотовете. От множество форми и материали изберете тези, които се комбинират най-добре с декорацията и сложете етикети и снимки, за да знаете какво има вътре във всяка. Westwing атмосфера.

3

Всичко на мястото си

чекмеджета за шкафове за принадлежности

Помислете за аксесоарите. Има метакрилатни кутии и подвижни табли, като тази от Ikea, които ви позволяват да организирате най-малките предмети по удобен и практичен начин.Около 4 см ще са достатъчни за съхранение на очила, бижута или часовници. А ако искате да разкрасите гардероба и да защитите предметите си, можете да ги тапицирате с плат или филц.

4

Разделяй и владей

чекмедже с разделения и сгънати дрехи

Разделители за чекмеджета на IKEA.

5

С тоалетка

гардероб с бяла суета

Соблекалня и тоалетка съжителстват в едно и също пространство, образувайки фантастично дуо. Елегантност, изтънченост и много блясък. Без съмнение е лукс да имаш такова пространство у дома.

6

Рай

шкаф за обувки

Кой не би искал тези гледки сутрин? Всички обувки са добре организирани и под ръка, за да можем да решаваме бързо и ясно.

7

Много естествено

удължена съблекалня

Дълъг коридор, който води до врата, която води към красива гора. Както шкафовете със стъклени врати, така и невероятните гледки разрешават всякакви съмнения относно това пространство.

8

Бяло

бял отворен шкаф

Ако харесвате бялото, това е вашата съблекалня. Без голяма хитрост, прост, но изпълнява своята функция със страхотен стил.

9

За мен и моите колеги

таванска съблекалня

Дрешник на тавана се равнява на перфектното скривалище. Всичко е идеално разпределено и превърнахме това пространство в място, пълно с чар.

10

Всичко и всичко

съблекалня

Красиво добре организирано пространство с дрехите са идеално разпределени. Не знаем дали харесваме повече скрина, лампата или стола. Ако трябва да вземем решение, ние избираме… да имаме всичко!

11

Скандинавски стил

съблекалня

Опростен дизайн от прости линии и студени цветове. Комбинация от черно и бяло, която те кара да се влюбиш.

12

Приказно синьо

голям дрешник в синьо с остров

Елегантна съблекалня и много женствена, която може да бъде тази на истинска принцеса.

13

Безупречно

дрешник с бели шкафове

Не е от най-големите, но е един от тези, които ни харесаха най-много. Можем да си представим как отваряме всяко чекмедже и се наслаждаваме на девственото бяло.

14

Минималистичен

съблекалня с отворени шкафове

Нямате нужда от големи шкафове или кристални лампи. Тази проста съблекалня, без екстравагантност и с всичко пред очите ви пленява.

15

С остров

съблекалня с остров

Тази съблекалня има значителни размери, бяло, тъй като главният герой играе с по-тъмни тонове и заедно създават перфектния контраст.

(PS искаме тази чанта)

16

Чист лукс

елегантна гардеробна с шкаф за обувки

Не успяхме да намерим скрин, който по-добре да описва думата fashionista. Черното придава характер на пространството, точно като тази класическа среда със съвременни нотки.

17

Да живеят обувките

голям дрешник с шкаф за обувки

Обувки, като шоколадови пръчици, намират своето място в тази съблекалня, която привлече вниманието ни благодарение на впечатляващите тавани и оригиналната лампа. Изглежда като магазин за дрехи!

18

Парижки въздух

съблекалня

С балкон и изключителна естествена светлина, можем да си представим, че тази съблекалня е в самия Париж. О ла ла!

19

Дърво

съблекалня с дървени мебели

Харесваме неща, които са различни и този скрин изпълнява тази характеристика. Зарежете бялото и изберете дърво в цялата му естественост.

20

Скъпа Кари

съблекалня

И не можахме да завършим със снимка, различна от съблекалнята на самата Кари Брадшоу от Сексът и градът.

21

Контрапункт

малка съблекалня

И ако сме казали преди, че харесваме това, което е различно, как да не намерим тази съблекалня грандиозна? Превръща се в отделно пространство, което ви кани да влезете и да му се насладите.

22

Безкрайно

удължена съблекалня

Изглежда дълго и безкрайно и затова го харесваме толкова много, може би между поли, палта и блузи ще се изгубите и никога няма да се върнете.

23

Да не го искам

съблекалня

Перфектно оформление, което е добавено към очарователни елементи като килим, стол или пуф.

24

Пълен цвят

съблекалня

Тази съблекалня напълно отговаря на стила на своя собственик: свежа и весела. Обичаме тапетите и естествената светлина, която изпълва пространството.

25

Мечта

съблекалня с шкафове

Дори не изглежда истинско, такова съвършенство ни кара да искаме да имаме точно като него. Бялото доминира, светлината и ни приканват да поддържаме къщата подредена.

26

Дизайнер

съблекалня

Тази дизайнерска съблекалня не може да предизвика повече завист. Не само ще подредим дрехите, но можем и да подредим някои книги, за да покажем личните си вкусове.

27

Винтидж

съблекалня

Може би един от любимите ни, ретро и уникален.

28

Ода към тапета

съблекалня с тапети на цветя

Тесен, но причудлив и всичко това благодарение на оригиналния тапет. Харесайте го!

29

За чантите

рафт за чанти

Ако обичате чанти (като повечето), ще харесате този малък ъгъл толкова, колкото и ние.

(PS: обичаме ви всички)

30

Адаптиране към космоса

стая, текстил, рафтове, рафт, мебели, килер, интериорен дизайн, лампа, спално бельо, закачалка за дрехи,

Въпреки че тази спалня с гардеробна е разположена на таван, тя може да се адаптира към пространството. Дрехите, които ще използваме, остават под ръка, докато са на рафтовете отгоре поставяме кутии и други аксесоари с по-малка употреба.

31

Много отделения

дърво, стая, рафтове, рафт, мебели, килер, закачалка за дрехи, етаж, дървен под, гардероб,

В този случай съблекалнята е организирана с множество отделения, така че да поръчаме всички дрехи, както преценим, а също и според приоритетите, които имаме.

32

РОЗОВ

съблекалня в розово

Смело и привлекателно. Барби не откъсваше очи от него. Интересен външен вид, специално насочен за тези, които обичат розовото.

33

Славно минало

барокова антична съблекалня

Да се ​​чувстваш като принцеса е нещо, което много от нас са искали и тази съблекалня изглежда е отговорът на нашите детски молитви.

34

Голямо време

двуетажен гардероб

Трябва да имате много място, за да получите такъв, но все пак не можем да не се възхищаваме на величието му.

35

Класически

съблекалня

Тази светеща съблекалня е класическа, елегантна и актуална. Отлична комбинация, която в крайна сметка омагьосва.

36

Функционален

съблекалня

Този дрешник идеално дефинира функционалната дума: всичко видимо и лесно достъпно (и красиво).

37

Лично

съблекалня със завеса

Тази съблекалня предлага две възможности: да я държите видима или скрита чрез завеси. Във всеки случай, никой не може да отрече, че би искал да има такъв.

38

Цвят

съблекалня с прозорец

Цветно килимче освежава пространството и ни отвежда до прозорец с невероятна гледка. Няма какво повече да кажа, ваша чест.

39

Музейна съблекалня

бял гардероб с централен остров и полилей

В тази съблекалня можете да се насладите на всеки ресурс, сякаш е музей. Чантите и обувките са ни под ръка, за да можем по лесен и лесен начин да ги вземем и да се насладим на имиджа им. На свой ред имаме няколко кутии, които са полезни за съхранение на други артикули.

40

Простота и гъвкавост

стая, интериорен дизайн, под, настилка, рафтове, таван, закачалка за дрехи, рафт, интериорен дизайн, сиво,

Трябва да се отбележи, че в тази съблекалня имаме много място и можем да поставим всякакви ресурси в кутиите. По същия начин имаме рафтове за обувки и дрехи, които са добре разпределени и видими.

Популярна тема