40 Оригинални, елегантни и красиви детски спални

40 Оригинални, елегантни и красиви детски спални
40 Оригинални, елегантни и красиви детски спални
Anonim

Децата имат нужда от лично пространство, собствена вселена, където могат да растат и да се развиват. Наличието на собствена стая веднага дава на отговорността да я поддържат подредена и чиста. От ранна възраст те ще поемат отговорността да се грижат за стаята си и ще придобият добри навици.

Ако възнамерявате да декорирате детската си стая и се нуждаете от вдъхновение, преди да продължите с дизайна, ние ви даваме ключовете, за да получите стила, материалите и продуктите правилните декорации, които ще присъствайте. Давай напред!

Как да декорираме детска спалня

Детската стая е приятна и тиха среда, която се нуждае от тишина. Това е място, където те ще бъдат с приятелите си, а също и сами, дори когато е обща спалня ще трябва внимателно да помислите как да организирате бюрата и учебните зони. Най-важното е, че комплектът предлага приятен дизайн, който насърчава концентрацията и почивката.

От друга страна, комфортът и безопасността са много важни за интелектуалното развитие и за насърчаване на самочувствието на малките. Същото може да се каже и за младежките спални, където подрастващите започват да разполагат с идентифициращи и персонализирани ресурси, но е важно да се наблюдават всички промени, които правят, и да се избягват грешки в декорацията.

Фактор, който трябва да имате предвид е, че децата ни трябва да участват в декорирането на спалнята Тя ще бъде тяхната зона за почивка и учене, но ще приеме и техните приятели; следователно те трябва да се чувстват комфортно с дизайна, който имат.В този смисъл ви насърчаваме да участвате в избора на мебели или поне аксесоари или декорация, за да могат те да се изразяват свободно, особено ако детската стая ще се трансформира в младежка.

Ресурси за декорация

Зона за игри или стая за игри е повече от удобно, особено от 0 до 10 години, с рафтове и кошници, където те ще имат любимите си играчки и книги под ръка. Те също ще харесат любовните килими, по-добре, ако са от естествени материали и са топли за ходене боси, пуфовете за сядане и сладките типи. Това включва въвеждането на детски площадки за забавление.

Въпреки това, те трябва да бъдат научени, че трябва да има и места и ресурси за съхранение. По този начин можете да постигнете ред и благополучие в стаята. Същото може да се каже и за рафтовете, поставени по стените, за поставяне на декорации и дори други естетически елементи като винил или обновете стените с тапети.

Декориране на обща детска спалня

Обща детска стая? Очакваме, че това е решаващ въпрос, въпреки че винаги зависи от квадратните метри на къщата ви или ако имате голямо семейство, защото ще бъде почти невъзможно всяко дете да има собствена стая. В общата детска стая е важно братята и сестрите да имат персонализирана декорация, но с място и за двамата, тоест нито един от тях да не изпъква над другия.

Спането с братя и сестри има много ползи за здравето, въпреки че в предтийнейджърска възраст те вече започват да искат малко интимност. Експертите препоръчват намирането на отделни спални за братя и сестри от противоположния пол, като се започне от 10-годишна възраст, но ако това не е възможно и това е стая за двама братя и сестри, тогава и двамата трябва да поддържат баланс в прилагането на декорация на стаята, тоест, че заедно могат да участват в дизайна.

Накратко, ако искате да изясните съмненията си и имате нужда от малко вдъхновение, ето различни примери за красиви и оригинални детски спални.

1

Навес

гарнитура за детска спалня с тента за завеси, дизайн mommo

Тази детска спалня се отличава с успешната комбинация от цветове и идиличния начин на обличане на дървената конструкция на леглото.

2

Да живее розово!

розова и бяла детска спалня

Само три цвята правят богата и хармонична декорация. В тази спалня са заложили на розово, бяло и зелено. Атмосферата на Maisons du Monde.

3

Време за четене

детски спални kave домашна атмосфера на кът за четене

В тази спалня дървена облицовка всичко създава комфорт. Столовете Kave Home осигуряват необходимия комфорт, за да прекарате спокоен следобед, посветен на четене.

4

Свежо и хубаво

атмосфера на бебешка спалня от Ана Мария Клизс

Малка спалня, която си играе с различни стилове, за да създаде светло, свежо пространство с нотки на цвят. Обичаме тапетите и морското огледало. Те са добри идеи за декориране на вътрешна спалня.

5

Контрастите

детска спалня

Едно нещо, което може да се направи, е да се генерира контраст между цветовете, така че ако стените са неутрални, да имаме възможност за контраст с други пастелни или топли тонове, които са по-привличащ вниманието.

6

Като принцеса

Спалня, Легло, Стая, Мебели, Легло с балдахин, Продукт, Рамка за легло, Завеса, Розово, Интериорен дизайн,

Прашно розовият цвят, заедно с балдахина на леглото и едва доловимо магическата декорация създават мечтано пространство, което изглежда направо като от приказка. Атмосфера на същото.

7

Етнически

Стая, Етаж, Интериорен дизайн, Подови настилки, Таван, Дом, Интериорен дизайн, Килим, Твърда дървесина, Стайно растение,

Много естествена спалня, в която са заложили на дърво, рафия и зеления цвят на растенията. Яркостта на белия цвят се съчетава чудесно с килима в червеникави тонове. Bloglovin атмосфера.

8

С индивидуалност

детска спалня ambiance de la redoute interieurs

В тази спалня от La Redoute Interieurs можете да видите двойното намерение да улесните живота на детето, с удобно легло на неговата височина, мек килим и място за играчките му.Но също и нотка стил с масата, съставена от два куфара, начин да адаптирате къщата към децата.

9

В рустик стил

Спалня, Легло, Мебели, Стая, Рамка за легло, Чаршаф, Нощно шкафче, Интериорен дизайн, Розово, Спално бельо,

Тази красива двойна спалня, декорирана в меки тонове, би била идеална за планинска къща. Гнездо с атмосфера на изящество.

10

Слез!

детски спални атмосфера на maisons du monde, от berlin teepee колекция за игра

Децата се забавляват много боси и легнали на пода. Позволете им да изживеят тези усещания свободно със специален кът за техните игри, като тази комфортна среда от Maisons du Monde.

11

Стилен стенопис

детска спалня с кръгъл стенопис от тенвинил

Винилите трансформират атмосфера по практичен и икономичен начин. Геометричните мотиви на стенописа Round от Tenvinilo са много елегантни за тази складова зона.

12

Изцяло бяло

Бяло, Мебели, Стая, Интериорен дизайн, Продукт, Таван, Сграда, Под, Къща, Стена,

Красива спалня в скандинавски стил, декорирана предимно с бели мебели и предмети. Мекият контраст на дърво и юта не нарушава спокойствието и чистотата на пространството. Създайте домашна атмосфера.

13

Мини къща

детски спални атмосфера на maisons du monde, от колекцията на alesund

Ако не знаете как да украсите детска стая, сложете гирлянди, закачете завеси или сложете малки лампички… Структурата на колекцията Alesund от Maisons du Monde ви позволява да създадетемечтана детска спалня.

14

На твоя ръст

атмосфера за детски спални от maisons du monde, от берлинската колекция за съхранение на детски книги

Поставете се на мястото на вашето дете, или по-скоро: на неговия ръст. Опитайте се да видите живота през неговите очи и ще откриете тази библиотека от берлинската колекция на Maisons du Monde.

15

Магическо място

Спалня, Легло, Мебели, Стая, Интериорен дизайн, Синьо, Тюркоаз, Стена, Аква, Синьозелено,

Обожаваме тапетите по стените, балдахина на леглото и прекрасната комбинация от възглавници. Тази детска спалня не може да бъде по-идеална. Атмосфера на oheightohnine.com.au

16

Практична и семпла стая

Стая, Интериорен дизайн, Стена, Текстил, Дом, Под, Спалня, Спално бельо, Възглавница, Интериорен дизайн,

Простотата и деликатността на тази спалня я правят идеалното място за почивка. Цветната точка е предоставена от прекрасния гардероб. Обичаме бялата цветова схема, със светлите дървени подове и малки декоративни детайли. Виждали сме тази атмосфера на thewaywestroll.bloggersdelight.dk

17

Зеленчукова среда

атмосфера за детски спални от pepe peñalver с декорация за стена с птичи остров

Стенният декор е абсолютно привличащ вниманието в тази бебешка спалня. Пепе Пенялвер създава много стимулираща среда със стенописа Bird Island.

18

Spartan

амбиентни детски спални от интериорния дизайнер pia capdevila за проекта ganduxer

Тази спалня има младежко усещане, идеална за ваканционен дом, защото увеличава максимално квадратните метри. Това е проектът Ganduxer, който е декориран от интериорния дизайнер Pia Capdevila.

19

Екологичен детайл

детски спални атмосфера на лилипути с гирлянд от плат

Екологията и устойчивостта са важни. Лилипутите също мислят така, както при дървените играчки или гирляндите от естествени материали.

20

Весели и цветни

детска спалня за романтични момичета

Малка и пълна с чар, ето как тази детска спалня е декорирана в топли тонове като розовото на покривалото или охрата на тавана на леглото.

21

Празна спалня

амбиентни детски спални с интериорен дизайн от rqh studio с двуетажни легла

Извитите линии доминират в това предложение на RQH Studio за решаване на проблема с пространството в обща стая, с двуетажни легла и много функционално бюро. С други думи, хубава стая детски северен стил.

22

Стая за трима

тройна детска спалня, с гирлянд от плат, в чархади

Споделянето на спалня може да се превърне в проблем, най-добре е да копирате идеята на снимката и да създадете подредено, щастливо и диференцирано пространство.

23

За малки художници

атмосфера на детски спални в неразделен синхрон с интериорния дизайн на mar gausachs

Атмосферата на тази детска спалня излъчва креативност и е много вдъхновяваща за любознателните умове, които искат да свирят на инструмент, да рисуват или да свирят на килима. Интериорният дизайн е на Mar Gausachs.

24

С люлка

детска спалня с люлка и двуетажни легла, deco kids

Обичаме люлеещия се стол, розовото двуетажно легло, тапетите на стената и дизайнерската лампа. Хубаво е да споделяш стая.

25

Синьо

детска спалня с поръчково легло и типи

Пастелните цветове са най-избираните за спалнята. Обичаме усещането за спокойствие, което носи синият цвят.

26

Дневна и елегантна стая

спалня

В тази стая са използвани топли цветове за разлика от студените. Постигната е спокойна и весела атмосфера,характерна за мечтаната личност на всяко момиче. Освен това е добре да прибягвате до детските килимчета, за да могат да играят.

27

Уникална стена

бебешка спалня със стена на точки и дървено креватче

Откроява се в тази красива детска спалня оригиналният тапет, който украсява стената.

28

Двуцветна спалня

детски спални в розово с атмосфера на интегрален синхрон за фън шуй проекта, в барселона, с интериорен дизайн от mar gausachs

Бяло и розово са печеливша комбинация за тази детска стая от проекта Фън Шуй, проектиран от интериорния дизайнер Мар Гаусакс.

29

Учете и се забавлявайте

атмосфера за детска спалня от janod с черна дъска

Тази черна дъска има цялата азбука, с магнитни букви, както и място за оставяне на тебешира и рисуване. Това е от Janod.

30

На пълна светлина

детски спални с естествена светлина, атмосфера velux

Стаите със скосени тавани имат много възможности, защото умножават естественото осветление със системи, практични като покривните прозорци Velux.

31

Много завършен

детски спални в розово с атмосфера на цялостен синхрон с интериорния дизайн на mar gausachs

Тази среда, от Sincronía Integral, има всичко: гардероб, скрин, фотьойл, походно легло със съхранение и маса със столове за писане на домашна работа. Хубав начин да украсете в розово. Интериорен дизайн, от Mar Gausachs.

32

Еволюционна спалня

атмосфера на детски спални по проект на Тинда, на интериорния дизайнер Ева Меса

Тази среда от Tinda's Project е проектирана от интериорния дизайнер Ева Меса, така че вашето дете да може да се наслаждава на стаята си по-дълго. Има голямо пространство, предназначено за съхранение, а дървото в неутрални тонове позволява на текстила да играе водеща роля.

33

Двойно

обща детска спалня решена в бяло

Спалня, декорирана в бяло с фини (но необходими) нюанси на цвят. Обичаме табуретките, които служат и като нощно шкафче.

34

Светещ

Спалня, Мебели, Легло, Стая, Розово, Чаршаф, Интериорен дизайн, Спално бельо, Имот, Рамка за легло,

Много светла спалня, където розовите и аквазелените легла се открояват. Декорацията е изящна. Атмосферата на The Little Club Baby & Kids.

35

Вашият собствен свят

детска спалня с двуетажно легло и място за отдих

Тази цветна детска спалня изглежда като вход към фантастичен свят (и ние го обожаваме), благодарение на това двуетажно легло с пространство за почивка.

36

Прах

прашно розова детска спалня

Сладко, сладко, така бихме описали тази сладка детска спалня, изящно декорирана в меки цветове като светло сиво или прашно розово. Чиста невинност.

37

Пастелни тонове

Детска спалня по поръчка с гардероб, по авеню лайфстайл

Спалнята трябва да бъде релаксиращо пространство и меките цветове са идеални за постигането му. Това, което харесваме в тази детска стая, е нейното добро използване на пространството,концепция, която може да се приложи и в младежки спални.

38

Светла спалня

Детска стая

В тази спалня светлината се използва много. На свой ред бялото помага да го направите по-спокойно място, без да забравяте декорацията с легло, което служи и като диван.

39

Зелено, бяло и винил

зелена стая

Контрастът между зелено и бяло изглежда страхотно; това, което обаче е най-впечатляващо, са винилите с изображения на динозаври, концепция, свързана с вкуса на нашия син.

40

Елегантност и забавление

детска спалня

Защо не комбинирате елегантност и забавление в едно и също пространство? Тази детска спалня демонстрира приветливост и изтънченост.

Популярна тема