Коледна маса за децата

Коледна маса за децата
Коледна маса за децата
Anonim

Когато приемате много хора у дома за вечеря по време на Коледа, е много нормално да мислите за поставяне на две маси, едната за възрастните, а другата за децата, така че на всички ни е по-удобно да говорим за нашите неща… Но не е препоръчително да оставяте децата сами, заобиколени от прибори за хранене и кристални чаши. Тази маса, която ви представяме, е добър пример за това как да настаните малките, избягвайки всички опасности и поддържайки коледния стил. Гарантирано забавление без притеснения.

Децата са тези, които най-много се радват на Коледа, без съмнение, затова те заслужават специално внимание от нас.И защо не, обособете пространство за тях, със забавни и весели детайли и декорации. Ако възрастните търсят елегантни декорации със злато и сребро, децата ще предпочетат ярки и весели цветове. Потърсете още забавни декорации като гноми, северни елени и други горски животни, за да украсите собствената си парти маса.

Инсталация от звезди, висящи от тавана, добавя много специален щрих към цялата среда

Освен традиционната коледна елха, украсена с топки и декорации в бяло и червено, към стената от клони е добавено още едно дърво. Много лесен за направа занаят, просто ви трябват клони, малко връв и малко изобретателност, за да построите подобно дърво, така че да можете да го окачите на всяка стена. Ако не смеете, можете да закупите модела, който сме използвали в тази декорация, от A Loja do Gato Preto, както и дървения гирлянд.

Съдове: За да не се налага да сте наясно с най-малките членове на семейството, използвайте еднократни или нечупливи съдове (пластмасови или меламинови) на детската маса които можете да изберете и със забавни форми като в този случай Дядо Коледа.Опростете приборите за хранене и ако можете избягвайте да поставяте ножове. Добър вариант е да вземете бамбукови прибори за хранене, които можете да използвате повторно за други поводи. И същото за чашите, избягвайте да поставяте стъкло на детската маса. Има меламинови чаши с много хубав дизайн, които не се чупят и са за многократна употреба.

Под звездите

детска коледна маса

Както хартиените звезди, така и възглавницата на стола са от Ikea.

Направи си сам коледно дърво

стенна коледна елха

Червената гирлянда, шишарките и звездата са от Ikea.

Добра основа

детска коледна маса

Червена покривка със златни звезди и филцови подложки от Zara Home.

За пиене

детска коледна маса

Кристални чаши със звезди от Ikea и меламинови чаши от Zara Home.

Нечуплив

детска коледна маса

Меланинови чинии и прибори за хранене с коледни мотиви от Zara Home, хартиени салфетки и метална тенджера от Ikea.

Значението на детайлите

детска коледна маса

Няколко специални щрихи могат да добавят много стил към масата. Тук сме поставили няколко къщички от A Loja do Gato Preto и няколко светлини във формата на много коледни елхи от Ikea.

Много сладко

детска коледна маса

Не забравяйте да сложите нещо сладко на масата за тях, като коледни бастуни в метални саксии от Ikea.

Зеленчукова нотка

детска коледна маса

Копирайте тази идея и поставете като център няколко естествени мини-дървета с включени сърма и топки (в Ikea).

До прозореца

детска коледна маса

За да добавите повече чар към масата, не забравяйте да украсите и околните зони със същата тема. До прозореца сме поставили няколко малки дървета и няколко червени фенера от Ikea със сив гном от A Loja do Gato Preto.

Коледна украса

детска коледна маса

Коледна елха с топки, червен гирлянд, звезди и сърца, всичко от Ikea. До него северни елени и препарирани дървета от A Loja do Gato Preto.

Топло

детска коледна маса

Килимът е от Lorena Canals.

Най-добрият орнамент

детска коледна маса

И, разбира се, нещо, което не бива да се пропуска: подаръците под елхата. Опаковайте ги в еднакви нюанси и ще бъдат перфектни.

Червено, зелено, бяло и сиво

детска коледна маса

Използвайте едни и същи цветове във всички декорации и не забравяйте да добавите няколко текстури за перфектен резултат.

Популярна тема