Това е стилната къща, която Гала Гонсалес отваря в Мадрид

Това е стилната къща, която Гала Гонсалес отваря в Мадрид
Това е стилната къща, която Гала Гонсалес отваря в Мадрид
Anonim
 • Това е семейният дом на youtuber Fátima Cantó в Памплона.
 • Влязохме в апартамента на влиятелната Анна Ферер, дъщеря на Пас Падила.
 • Гала Гонзалес отваря къща в Мадрид. Това е реновиран двустаен апартамент,с открити греди, високи тавани и интериорен дизайн, който описва бохемската и елегантна декоративна вселена на галисийския създател на дигитално съдържание с влияние.

  Галисианката сбъдна една мечта, като създаде Amlul, своя собствена модна фирма. Тя е племенница на Адолфо Домингес,, но тя е еталон за стил и стана един от пионерите в света на блоговете, когато учи моден дизайн в Лондон.

  Нейните последователи се умножаваха с тоалетите, които споделяше във Fotolog, докато тя се превърна в едно от най-известните ИТ момичета. За щастие той продължава да ни държи в течение в социалните си мрежи, за да можем да открием апартамента в Мадрид, където току-що е започнал новия си живот.

  Това е реновирана къща с високи тавани и открити дървени греди. Цветовата палитра е базова, с неутрални тонове и преобладаващо бяло, но текстилът на аксесоарите разчупва визията.

  Холът е с камина и е оборудван с два дивана: един модулен, в цвят шоколад, и диван с шезлонг, в бежово.

  Без съмнение това е любимата зона на кучето му Zamburiña.

  В ъгъла на апартамента на Гала Гонзалес вита стълба дава достъп до зоната за почивка. Таванната лампа с вентилатор придава колониален вид на стаята.

  Трапезарията е част от пространство, споделено с хола, което се радва на отлично външно осветление през оригиналните балкони на този величествен апартамент.

  Избраните дизайнерски елементи в декорацията са уникални: мраморна маса, четири конзолни стола, тапицирани с кадифе в цвят калдера; голям ретро бюфет и таванна лампа в скандинавски стил.

  Това е много гъвкава всекидневна-трапезария, където тя облича масата със стил за своите приятели.
  Гала Гонзалес обича да украсява къщата си с растения.

  Къщите на Гала Гонсалес в Лондон и Ню Йорк

  Инфлуенсърката е космополитна жена. Гала Гонсалес е живяла в този апартамент в Лондон, прекарала е дълги периоди в Хавай и Ню Йорк, където се е преместила в този апартамент, който успяхме да разгледаме в нейните социални мрежи.

  апартаментът на Гала Гонзалес в Ню Йорк, създател на модната фирма amlul и инфлуенсър

  Стилът на Гала Гонсалес в света на модата е колкото еклектичен, толкова и елегантен, защото тя не се колебае да смесва различни марки и постига трезв резултат, богат на нюанси, с бохемски нотки.

  Така че разбираме, че декорацията следва същата концепция.

  В неговия апартамент в Голямата ябълка, с бели стени и дървени подове, имаше семпли елементи в скандинавски стил, смесени с пуфове и килими с етнически шарки, мебели от влакна, ретро зелени кадифени фотьойли и предмети, които той проектира заедно с Марка Pepita de Oliva от Коруня. Блогърът майсторски съчетава всичко, постигайки последователен и непринуден резултат.

  В спалнята на апартамента в Ню Йорк имаше минималистична декорация, с бохемски нотки, много лична, представена в гоблен от макраме, използван като табла, комбиниран с нощни шкафчета в индустриален стил и семпла дървена основа като опора за легло.

  Популярна тема