Стая с детско креватче, декорирано в бяло

Стая с детско креватче, декорирано в бяло
Стая с детско креватче, декорирано в бяло
Anonim

Интериорният дизайнер и блогър Соня Ескрибано ни показва стаята на своята малка Мартина, просторна и светла стая, проектирана с любов.

Соня успя да направи стаята на Мартина семпла, практична и със забавни детайли. За да направи това, той даде приоритет на зоната за почивка и решенията за поръчка.

СОНЯ ЕСКРИБАНО, ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР

Детска спалня с кошара: Sonia Escribano

Страстна към декорацията, Соня е директор на интериорния дизайн във Vesta Proyectos, консултантско студио за обновяване на къщи със свежи и полезни идеи; Тя също е предприемач и в блога си за декорация El Rincón de Sonia разкрива тенденции, предложения и вдъхновения чрез домове-мечти, практични трикове, посещения на изложби…

И сякаш това не беше достатъчно, Соня вече е майка на красивата Мартина, нов аспект в живота й, към който тя се изправя със същата страст.

Пуфове от естествени влакна

детска спалня с кошара

Удобният стол до люлката е от съществено значение, за да дадете храна, да придружите бебето или да му прочетете приказка. Звездите присъстват много в декорацията: направени от различни материали и разположени на различни места, те създават химерна атмосфера.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МЕСТА

Така че родителите да се чувстват комфортно, когато споделят тези специални моменти с бебето си, бяха подредени някои пуфове, които осигуряват топлина и се редуват с фотьойла, за да седнат или отпуснат в тях.

Сиво столче Strandmon и пуфове от естествени влакна Alseda, всички от Ikea.

Еволюционно и персонализирано креватче

Детска спалня с кошара

Соня избра функционален и универсален модел кошара, която с времето ще се превърне в легло, а Мартина ще може да я използва до 3-годишна възраст. Долните дръжки, първоначално оцветени, бяха заменени с други в естествен тон.

Има гирлянди от знамена на стената, спомени за две специални сватби.

Gonatt Crib, от Ikea. Дръжки за детско легло от Zara Home. Ръчно изработен мобилен телефон от Esepebabies.

Мебели с поглед към бъдещето

Детска спалня с кошара: маса за повиване

Скринът е практичен, тъй като позволява, сега и по-късно, да поддържате дрехите си в ред и да го използвате като маса за повиване.

На стената, бели и дървени рафтове. Скрин Hemnes, от Ikea.

Персонализирани дизайни

Детска спалня с кошара

Стаята на Мартина също има ръчно изработени предмети, направени от нейната баба, като възглавницата, бродирана с нейното име.

Пачуърк възглавница и чанта за дрехи от Textura. На стената, мотивационен плакат You can fly and you know it, от Lucía Be.

С щастлива звезда

Детска спалня с кошара: Детска кошара

Меки на допир материали в нюанси на розово бяха избрани за спалното бельо, като юргана за детско креватче и възглавница Star Cushion от Textura.

Различни опции за съхранение

Детска спалня с кошара

Пред входа вграден гардероб за когато Мартина поотрасне. До него имаше книжарница, в която се съхраняваха първите му разкази, плюшени животни и декоративни предмети.

ПОВЕЧЕ ОТ БАНКА

В допълнение към седалката, тази поставка за играчки ви позволява да съхранявате вътре. Соня постави тънък матрак върху повърхността, който персонализира с ленена кърпа.

Рафт Kallax, от Ikea. На него плочи с послание от El Chico Llama, закупени от Central Design Market в Мадрид. Пейка Stuva от Ikea. В кошницата, възглавница със звезди и розови одеяла, от Textura.

С кошара, скрин и множество зони за съхранение

План на детската спалня

1. РАКЛА ЗА ПРЕВИВАНЕ. До вратата скрин с 8 чекмеджета съхранява дрехите на Мартина и освен това чаршафи, кърпи, пелени, кремове, одеколон… Част от повърхността му се използва за маса за повиване.

2. КЪТ ЗА ПОЧИВКА. В ъгъла, близо до прозореца, беше поставена люлката, която еволюционно ще стане първото легло на Мартина, когато порасне малко. До него стол, за да им е удобно на мама и татко да му дават бутилка, да му четат приказка или просто да му правят компания.

3. МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ. Отляво на креватчето има голяма зона за съхранение, съставена от пейка за играчки, рафт и гардероб. Центърът беше оставен свободен за първите обхождания.

Популярна тема