Детайли, които не могат да липсват на вашата сватба: 50 идеи

Детайли, които не могат да липсват на вашата сватба: 50 идеи
Детайли, които не могат да липсват на вашата сватба: 50 идеи
Anonim

След раждането много тържества трябваше да бъдат отменени и много сватби, планирани от месеци (или години), трябваше да бъдат отложени. Но дойде време отново да планираме. Вече могат да се празнуват сватби и вашата трябва да е първата. Открива се сезонът на сватбите, причастията и други събития. И след здравните мерки, през които преминахме през последните две години, най-накрая можете да отпразнувате сватбата си подобаващо,започнете да записвате идеи кога най-накрая можете да напуснете къщата и главата надолу по пътеката. С тези съвети ще постигнете такъв успех, че всички ще ви звънят, за да организирате техните тържества.

За да го направите уникален и личен, добавете детайли, за да украсите този специален ден и да забавлявате гостите си.

Ако в близко бъдеще трябва да организирате сватба, кръщене, причастие или парти за рожден ден или годишнина,не пропускайте тези креативни идеи, които ще ви оставят без думи за вашите гости. Менюто, украсата, пръстените, цветята… В организирането на една сватба има много аспекти. Открийте тук ключовете и тенденциите, така че всичко да върви гладко.

Планирайте всеки детайл от вашата сватба, за да я направите уникална и изненадайте гостите с различни идеи и дози стил. Знаете ли какво е необходимо? Регистрирайте се за най-модерните.

1

Бохо шик атмосфера

ретро кола, украсена за сватба

Сватбите се преоткриват всяка година. Ако решите селски празник, използвайте детайли с романтична нотка. Копирайте философията на организаторите на сватби и създайте цялостна концепция. Осветете всеки ъгъл с поредици от светлини, украсете стар ван с ретро елементи, използвайте селски елементи - като сламени блокове или дървени трупи - и координирайте цветни текстилни изделия с диви цветя.

Не пропускайте тези рустик шик детайли за мечтана сватба на открито

2

Пишете на ръка

сватбени покани

Това ще покаже, че ви е грижа за вашите гости. Ако се съмнявате в почерка си, обърнете се към експерти, като Mimuka: Invitation (€2,50), Place Mark (€0,60) и Sparkler (€1,60). Вземете възможността да научите писане на букви или изкуството на калиграфията.

3

Печати за покани

печати за сватбени покани

Затворете плика на поканите с вакса. Печат във формата на цвете с дървена дръжка, от фирмата Søstrene Grene (€2,28).

4

Добре дошли на моята сватба

добре дошли в моя сватбен плакат

Добре дошли със знак, който изяснява намеренията на булката и младоженеца. Дървеният чаршаф от Mr.Wonderful струва €48.

5

Искате ли да отпразнуваме еко сватба?

организиране на еко сватба

При екологичните параметри на устойчивостта и чистата енергия е възможно в Brugarolas Wedding Hub Rural. Говорете с Montse, тя ще ви помогне да организирате всичко.

6

Изкусни проекти

хартиени торби с цветя

Ръчно изработените предложения, за да превърнат сватбата в уникално събитие, успяват. Прости детайли като тези хартиени торбички с естествени цветни листенца и цветя (идея на Сали Л. Хамбълтън за The Flowers Workshop) или по-завършени проекти като тези, предложени от Анна и Джема в Wedding Crafters, работилници, в които ще се научите да украсявате и персонализирайте вашата сватба сами.

7

Розови листенца в конуси

розови листенца в конуси

Проблемите с чистотата и деградацията изместиха ориза на заден план. Използвайте по-екологични алтернативи като лавандулови зърна, конфети от рециклирана хартия или листенца от рози в конуси или торбички. Тези са от www.misslittlethings.com

8

Сватбено ръководство

плановик и дневен ред за вашата сватба

Ако искате вашата сватба да бъде перфектна, на теория и на практика, ръководство ще ви помогне да зададете темпото. Wedding Planner е плановик и дневник, създадени от организаторите на събития Weddings with Love (€39,90).

9

Онлайн курс за булки

фирмена маса за сватба

Маса с бекон, няколко стари куфара, няколко метални кофи, глобус… и вече имате перфектната обстановка за поставяне на книгата за гости или щандовете за гости. Това ретро предложение е направено от Petite Mafalda, организаторите на сватби, които предлагат Организирайте вашата сватба, онлайн курс, насочен към булки, които искат да се погрижат за всички детайли на сватбата си. От €59,90/ 3 седмици на уебсайта www.petitemafalda.com

10

Печат и интерактивно рисуване

книга за гости за сватбата

Бъдете оригинални и вместо класическата книга с подписи изберете печатна и интерактивна рисунка; като това дърво, на чиито клони гостите оставят своите отпечатъци. Рисуване плюс мастила (€18) на www.gingerray.co.uk

11

Кът със снимки

композиция от цветя и кутии в градината

По време на коктейла гостите се възползват от възможността да се снимат. Няколко железни стола, няколко дървени кутии, кош за носене, стълба и цветя ще бъдат най-добрата обстановка. Наемането на тази декорация със сини хортензии, рози, листа от евкалипт и изкуствена лавандула струва около 60 евро. на www.centrosdeflores.com

12

Оригинална фотообаждане

люлка с цветя за вашите сватбени снимки

Между пристигането на гостите на събитието и това на булката и младоженеца обикновено минават няколко минути. Загрейте атмосферата с оригинална фотосесия: каравана, рамка за снимки, ретро врата или романтична люлка като тази, ще зарадват всеки.Колко забавно е да видиш приятели и семейство да позират!

13

Еко декорация

еко украса за сватба

Стъклени буркани, свещи, диви цветя, фенери… ще бъдат най-добрите съюзници за украса на обикновена маса с бекон. Поставен в ъгъла до един стол, тук той служеше за гостите да напишат добрите си пожелания в книгата за подписи на двойката. Страхотна устойчива идея от реставраторите на билети за връщане.

14

Картонен гирлянд

току-що омъжена гирлянда

Блестящите артикули са булчинска тенденция. Помпони, подноси или гирлянди от знамена ще бъдат идеални за украса на зона в пастелни тонове. Картонен гирлянд за модел Just Married от www.unabodaoriginal.es (11,95 €).

15

Намерете своята маса

сватбена маса и списък с места за сядане

За да избегнете бъркотията от маси и объркването за мястото на всяка от тях, най-доброто нещо е тази страхотна идея. Направете няколко карти с номера на масата и имената на гостите, поставете ги на входа, така че всеки да знае къде да седне.

Не пропускайте: 15 ХАКА НА IKEA ЗА СВАТБИ НА НИСКИ РАЗХОДИ С МНОГО ЧАР

16

Подредете масите

етикети за маса на вашата сватба

Организирайте банкетните маси и покажете списъците по оригинален начин, за да могат всички присъстващи да се консултират. Тази специална идея за двойка любители на театъра е на Мария Форт, която излъчва креативност в своите продукции. www.mariafort.com

17

Снимково обаждане

сватбена снимка в градината

Направете малък и флиртуващ фотообаждане, за да имате спомен за всички присъстващи. Идеята е оригинална и със сигурност ще развълнува гостите. Пазете се от Instagram!

18

Украсете столовете

столове декорирани за сватба

Погрижете се за всеки детайл и украсете дори столовете. Има много опции, но както е на изображението, бял шифонен плат и малко цветя са идеални.

19

Адреси

градински сватбени знаци

Нека никой не пропусне! Много оригинална идея е да поставите прости и красиви индикации, които указват всички пространства и места на сватбата.

Не пропускайте: ОРГАНИЗИРАНЕ НА СВАТБИ, КРЪЩЕТА И ПРИЧАСТИЯ

20

Тази маса наистина те кара да се влюбиш

естествено декорирана сватбена маса

Изберете цветовата палитра, която ще използвате, и я вземете предвид, така че да хармонизира флоралните аранжировки, текстила и персонализираните детайли, като имената на гостите или менюто.

В това изображение са избрани естествени тонове, както в сервизите, така и в аксесоарите: ленени салфетки, диви клонки и хартиени ветрила.

Smith & The Magpie Подложка за глинена роза, подложка, отпечатана карта с име на гост, мини ваза и държач за салфетки от глина (€11,92).

21

Вашето безопасно питие

подложки за сватбени съобщения

С тази невероятна идея напитките на гостите ще бъдат безопасни.

22

Добре дошли

сватбен дървен статив с обява за сватба

Посрещайте всичките си гости с красива табела, поставена на входа. Идеята на снимката е да поставите дървен статив, украсен с фини клони.

Не пропускайте: КРАСИВИ ИДЕИ ЗА ОРГАНИЗАЦИЯ НА СВАТБА… ПО ВАШИЯ НАЧИН

23

Алтернатива на ориза

сватбена кошница с конфети за хвърляне на булката и младоженеца

Оризът може да бъде тромав, друга по-малко традиционна, но също толкова красива идея е да използвате конфети от сухи цветя.

Продължавайте да четете: НОВАТА ТЕНДЕНЦИЯ: ПРАЗНУВАЙТЕ УСТОЙЧИВА СВАТБА

24

Защита на съюзи

кутия с брачни халки

Добра (и оригинална) идея за съхранение и носене на сватбени халки до олтара е тази малка дървена кутия. Опциите са безкрайни и можете да ги персонализирате както искате.

Не пропускайте: СВАТБЕНИ ПОКАНИ: МОЛЯ, ПРИСЪСТВАЙТЕ

25

Възглавница за пръстени

възглавница за брачни халки

В ракла, рамка, дървено сандъче… начинът на представяне на брачните халки също се промени. Ако искате вашата сватба да е в духа на ръчната изработка, направете малка възглавничка от чул, плат и въже за поставяне на пръстените. Това е от VasilinkaStore на www.dawanda.es (€12).

26

За разхлаждане

диспенсери за напитки за тържества

Добра идея е да поставите освежаващи напитки, които самите гости да сервират. Изберете лимонада, вода, сангрия, студен чай…

Не пропускайте: ПРАЗНУВАЙТЕ СВАТБАТА В ГРАДИНАТА

27

Сергии за храна

сватбена маса със захарен памук

За да възбудите апетита си, поставете малки щандове за храна, този е направен от захарен памук, но има много други опции: щандове за тако, хот-дог, пуканки, хамбургери, колбаси, сладкиши…

Не пропускайте: CANDY BARS: НАЙ-НОВАТА ТЕНДЕНЦИЯ

28

Маратонки за всеки

сватбени кошници с равни чехли за гости

За да не страдат гостите ви и да могат да танцуват цяла нощ, поставете в ъгъла кошници с балерини, джапанки или еспадрили. Сигурен съм, че ще ви благодарят!

29

Не плачи повече!

сватбена кутия за кърпички за гости

На всички сватби се проливат сълзи от щастие, а за тези, които имат нужда, можете да имате готови малки кутийки с кърпички, има ли нещо по-сладко от това?

Не пропускайте: ОРИГИНАЛНИ СВАТБЕНИ ДЕТАЙЛИ, КОИТО ДА ДАРИТЕ НА ВАШИТЕ ГОСТИ

30

Персонализиран печат

печат за сватбени покани

Обожаваме тази идея, става дума за създаване на персонализиран печат за сватбени покани, в който можете да добавите например имената на булката и младоженеца, датата и някаква малка украса.

Продължете да четете: ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПОКАНИ ЗА ВАШИТЕ ПРАЗНИЦИ

31

Къде да седна?

сватбени държачи

За да посочите името на всеки вечерящ на масата, нищо по-добро от някои романтични маркери за места; като тези от фирмата An Angel at my Table (10,12 € комплект от 10 единици).

32

Оригинални спомени

подаръчни кутии за маса за сватбен банкет за гости

Съхранявайте избраните сувенири в малки картонени кутии, те са идеални и очакванията за подаръка са по-големи.

Продължете да четете: КРАСИВИ ПОДАРЪЦИ ЗА ВАШИТЕ ГОСТИ

33

Защитен от слънце

сватбени чадъри и подаръци ветрила

За летни сватби това е идеална идея, ветрила и чадъри за всеки! По този начин вашите гости ще бъдат защитени от слънцето и ще избегнете ненужните горещи вълни.

34

В рамка!

сватбена фотосесия с полароидна рамка

Тази оригинална полароидна рамка се прави много лесно и гостите със сигурност ще я харесат. Раздайте няколко незабавни фотоапарата, за да могат гостите да вземат своята снимка за спомен със себе си.

Не пропускайте: КЛЮЧОВЕ КЪМ ПЕРФЕКТНАТА СВАТБА

35

Скъпи шаферки

халати боа за шаферки

Тази идея е перфектна, за да накарате и шаферките да се почувстват специални.

36

Запазено

столове декорирани с цветя за сватбата

Добра идея да различите столовете на булката и младоженеца е да поставите малък знак „запазено“до букет цветя.

Продължете да четете: ФЛОРАЛНА ДЕКОРАЦИЯ ЗА СВАТБАТА

37

Закачливи маркери за място

сватбени държачи

Една обикновена дървена щипка се превръща в шаби шик аксесоар за украса на масата на сватба, докато държи менюто и благодарствената картичка. Можете да го използвате и в други ситуации: за коригиране на снимки, съобщения… Комплект от 10 дървени колчета с фигура на птица, от Hampton Blue (€5).

38

Декорирани столове

столове декорирани с цветя за сватба

Ако се ожените на открито, идеалът е да придадете на околната среда провинциален въздух. И нищо по-хубаво от декорирането на столовете с естествени или изкуствени цветя; някои са много успешни и са по-евтини. Тези торбички от плат съдържат боядисани изкуствени безсмъртничета и житни класове. Наемат се на www.centrosdeflores.com

39

Сватба с визуална идентичност

сватбена маса

Направете вашата сватба своя марка, координирано цяло, в което всеки детайл внушава един и същи стил. Това е така наречената визуална идентичност, много разпространена концепция в САЩ.САЩ и Обединеното кралство и това се изразява в улавяне на лайтмотива, избран от булката и младоженеца в плакати, покани, табели, цветни аранжировки, кетъринг…

КОЙ ГО ПРАВИ? Компанията Connubivm ще постигне атмосфера, която предава визуална съгласуваност, като същевременно отразява личността на всяка двойка. www.connubivm.es

40

Прибори за хранене, защита

калъф за прибори

За маркиране на всяка позиция на масата, нищо като персонализиран капак за прибори, който гостите могат да отнесат вкъщи като сувенир. Тази на снимката е изработена от зебло и носи инициала на удостоения (€4,40 всеки). Това е от SweetCo.

41

Детската маса

сватбена детска маса

Бонбони, картини… децата ще се зарадват на тази забавна маса.

42

Запалете танца

бенгалски огън за сватби

Оставете кофи или кошници със свещи, разпръснати около масите, така че по време на танците всички гости да запалят по една и да създадат вълшебна атмосфера.

43

Светли струни

украса на масата за сватбена торта

Подобрете украсата на вашата сватба, кръщене или причастие на вашите деца с елегантен цветен гирлянд на масата или увит около клона на дърво. Този модел хартиени цветя, в бяло и меко розово, струва €23,95 и ще го намерите на www.airedefiesta.com

44

Място, където да оставите токчетата си

палетни сватби за високи токчета

Определете малко кътче, за да могат дамите с уморени крака да оставят оръжията си на мъчение. Така те ще бъдат безопасни и видими. На снимката са използвани палети.

45

Много сладка количка

количка със сладки за сватбата

След вечеря нощта е дълга. Винтидж количка, украсена с цветни помпони, ще бъде мястото за среща за вечерна закуска. Солено или сладко? Тази апетитна количка е дело на сватбените дизайнери на www.dimeic.com

46

Комплект за махмурлук

сватбени подаръци за махмурлук за гости

Много оригинално!

Вашите гости ще ви благодарят безкрайно на следващата сутрин. Тези комплекти за махмурлук могат да спасят животи.

47

Ароматни цветя

ароматни цветя

Букети от рози и божури се конкурират с букети от лавандула, пирен, люляк и маслина, както в булчинските букети, така и в украсата на събитието. Дръжте ги на хладно място с чиста вода, за да изглеждат свежи през целия ден; като тези лъскави центрове на www.elpuentecillo.es

48

Не забравяйте книгата за гости

книга за гости за сватба

След сватбата ще искате да четете и препрочитате пожеланията, които приятелите и семейството ви оставят. Подгответе маса с албум за подписи или с тези жетони от книгата за гости, за продажба в онлайн магазина mrwonderfulshop.bigcartel.com (€24/25 единици).

49

Много сладко кътче

сватбена сладка маса

Захарни капризи:, за да угодите на любителите на сладкото, независимо дали са деца или възрастни, пригответе станция с желета, за да отидете на закуска по време на танците. Можете да комбинирате сладки с торти, макарони или парчета торта на очарователно декорирана маса, в количка за сладолед или в телефонна кабина. Въображението на власт!

Бели саксии, от Ikea. Желета, от Oomuombo. Ленти, от Comercial Amparo. Тюл, от Ribes & Casals. Торта, от Wannacake. Стъклени буркани с капаци от Teklassic. Букет от хортензии, от Los Peñotes.

50

Свещи за подаряване

свещи в чаши

И най-доброто, направено от вас. Ако вашата сватба ще има малко гости, можете да си позволите да направите тези красиви свещи „направи си сам“, които да подарите. Те ще бъдат преди всичко много специални. Открихме тази и други оригинални идеи в Es la moda.

Популярна тема