20 младежки спални за момчетата от къщата

20 младежки спални за момчетата от къщата
20 младежки спални за момчетата от къщата
Anonim

Тийнейджърите искат да имат лично пространство, в което да има декорация според вкуса им и максимален комфорт за почивка и учене. Идеята е да работят върху декорация, която е в съответствие с тяхната личност, следователно те самите също участват в дизайна.

Ако искаме да им осигурим място, с което да се чувстват идентифицирани, представяме тези 20 младежки спални за децата у дома. Кои са ключовете за получаване на декорацията нали? Ние обясняваме всичко тук.

Спални с безгрижна нотка

Всички знаем, че младите хора се опитват да имат своето лично пространство, за да прекарват времето си. Това е време, когато те започват да придобиват известна независимост и започват процес на зрялост, който продължава няколко години; Във всеки случай, те също определят своите вкусове и типа дизайн, който искат за модерна спалня. От наша страна можем да служим като водачи, за да ви предложим много стилна декорация.

Веднага щом нашите деца видят какви са спалните, те ще бъдат хипнотизирани… и няма да си създават толкова много проблеми! Тъй като всеки тийнейджър е свят, всяка спалня е в различен стил В този смисъл те искат специална естетика, която се среща с функционалността и където се прилагат цветове за боядисване на спалнята, които предават жизненост.

Идеята е те да се чувстват удобно и в среда, подходяща за тяхната възраст. Разбира се, вие можете да имате силата да промените това, което ви подхожда, но нашата цел е това приложена е младежка и безгрижна естетика; Можем дори да включим някои по-смели елементи, но без да се отказваме от определен стил, характерен за младежките спални.

Ресурси за декорация младеж

Млада, динамична и свежа декорация е това, от което се нуждаят тези типове стаи. Същото може да се каже, ако искаме да приложим детска украса за най-малките от къщата. Можем да организираме функционално бюро, за да създадете свое собствено скривалище за кабинет, както и странични маси и други отделения за органайзери, особено за декориране на малка стая.

Някои декоративни трикове за декориране на спалня могат да бъдат например тапети, винил и картини, които са много повтарящи се за декориране на стените. От своя страна можете да прибягвате до огледала, рафтове и стелажи, необходими за поддържане на ред и правилно оборудване на стаята. Така се постига млада и привлекателна украса, с която се чувстват идентифицирани.

Младежка атмосфера

Какъв би бил идеалният подход? Комфортно пространство, подходящо за нуждите на подрастващите.Поради тази причина спалното бельо, завесите и килимът трябва да поддържат сърдечен и хармоничен диалог, същото може да се каже и ако искаме по-рокерски или градски стил, където са младежки мебели модерна и актуализирана концепция, която е идеална, ако искаме да направим спалня за тийнейджъри.

Декорацията на младежка стая може основно да се съсредоточи върху функционален дизайн, където редът се улеснява чрез рафтове и шкафове, с разпръснати легла по вкуса на нашите деца и че има други декоративни елементи, които помагат да се създаде настроение.

Накратко, за да получите добра доза вдъхновение да превърнете детска стая в младежка стая, разгледайте следните младежки спални и намерете модела, който най-добре отговаря на вкуса на вашите деца.

1

Двойно легло

utÅker подреждащо се легло

И могат да се подреждат един върху друг, както четете. Пакетът включва две легла, които можете да използвате отделно (едно върху друго), за спестяване на място или да ги трансформирате в диван, да създадете голямо и удобно двойно легло или да ги поставите отделно когато имаш посетител. От IKEA.

2

Модерни мебели

организация на тийнейджърска спалня

В тази спалня за тийнейджър, мебелите с модерни линии, изпълняват всички функции, от които се нуждаете. Открийте тук всички мебели и разпределението на тази спалня.

3

Индустриален стил

спалня в индустриален стил

Тази спалня, предназначена за младо момче, което е фен на маратонките, дрехите и електрониката, успява да ни пренесе в самия квартал на Бруклин. Ключовете? Индустриален стил с присъствието на желязо, дърво, открит тухлен ефект и хроматична гама от мъжествени нюанси.

4

Царството на животните

младежка спалня за момче

Рисунки на животни на стената и дървени панели за ограничаване на пространството, просто прекрасно!

5

Любовник на Дино

младежка спалня за момчета

Ако искате да пресъздадете Джурасик парк в спалнята си, ето малко вдъхновение. Младежка нотка за любителите на динозаврите

6

Тийнейджър Мики

младежка спалня за момче

Мики Маус достигна юношеска възраст и вашето дете със сигурност ще хареса тази нова версия на класическия персонаж. Може да бъде много интересно и за детски спални.

7

олимпийска гимнастичка

младежка спалня за момче

Има ли нещо по-добро за един спортист от възможността да тренира в собствената си спалня? В този случай имаме отворено пространство и на разположение за изгаряне на енергия ежедневно.

8

Сърфист

младежка спалня за момче

Ако имате калифорнийска душа у дома, обърнете внимание на тази спалня, подходяща само за сърфисти!

9

Любител на музиката

младежка спалня за момче

Рок, пънк… Момчето доказва, че има добър музикален вкус, така че… защо не го наградите с тази спалня? Очевидно можете да видите ежедневен, функционален и градски дизайн с младежки мебели.

10

В сиво и цветни детайли

младежка спалня за момче

Основното е голямото пространство за съхранение и зоната за учене.Тази сива спалня има много функционален дизайн с изработени по поръчка рафтове. Леглото е преместено до прозореца и таблата се използва като рафт за поставяне на няколко лампи и книгата за четене. Спечелените сантиметри се заемат от вградена библиотека, която се превръща в бюро с изтеглящ се рафт. Цялата дограма беше лакирана в същия цвят като стените, така че да е напълно интегрирана в декорацията.

11

За феновете на бейзбола

младежка спалня за момче

Най-известният американски спорт, трансформиран в оригинален тапет с илюстрация на топка. От своя страна младежкото бюро до крака на леглото е успех за вземане предимство на пространството.

12

Минимализъм

тийнейджърска стая

Минималистичната простота е друга тенденция, която има място в младежките стаи. Трябва да се отбележи, че в този пример е работено върху основни и функционални мебели, без усложнения. Оттам могат да бъдат включени други декоративни ресурси, за да се създаде сцената.

13

неформалност

тийнейджърска стая

Бунтът е една от предпоставките, които съпътстват подрастващите. Е, винаги има възможност да се покаже известна неформалност, както в мебелите, така и в картината на стената, която в действителност изглежда наполовина боядисана, но придава много по-алтернативно усещане.

14

С изкуство и елегантност

младежка спалня за момче

Ако сте излезли с артистична жилка и повече елегантност от Кари Грант, ще харесате тази спалня! В този случай повече сериозност и търсене на визуално спокойствие се потвърждават с помощта на неутрални тонове и други топли.

15

Explorer

младежка спалня за момче

Ти го знаеш и той също го знае, това е като Жул Верн. Така че тази включена карта на спалнята ще ви бъде полезна!

16

Селски

младежка спалня за момче

Прекрасна дървена табла, която ще ви накара да се почувствате сякаш живеете в хижа насред гората.

17

Туин стая

дигитално генериран топъл и уютен интериорен дизайн на спалня за тийнейджъри, с разхвърляно легло и много реквизит, сцената беше изобразена с фотореалистични шейдъри и осветление в autodesk® 3ds max 2019 с v ray 37 с добавена постпродукция

Пред-юношеството е период, в който става въпрос за търсене на собствена идентичност и определени индивидуални черти се показват чрез маркиране на личността. Затова е добре стаята започва да придобива някои сериозни нюанси, но без да губи младежкия и безгрижен характер.

18

Добре използвани

детска спалня с повдигнато легло и гардероб

Светлите цветове релаксират и успокояват околната среда, бялото и дървото са идеални за детски спални. Харесваме тази структура, която виждаме на изображението, тя служи като легло, табла, нощно шкафче и зона за съхранение, идеална е за малки пространства.

19

Отворено пространство

тийнейджърска стая

В стаята на тийнейджър важно е да има място. По този начин е по-удобно и може да функционира по-добре в стаята; Освен това поръчката е улеснена. Синият цвят на стената й придава по-млада нотка.

20

Цветни

цифрово генерирана уютна и прекрасна интериорна сцена на спалнята сцената беше изобразена с фотореалистични шейдъри и осветление в autodesk® 3ds max 2020 с v ray 5 с добавена постпродукция

Друга възможност е да използваме ресурси с по-весела и младежка цветова комбинация. Освен това дървото играе важна роля в предаването на топлина.

Популярна тема