10 Пулове, които можете да инсталирате, без да извършвате работа

10 Пулове, които можете да инсталирате, без да извършвате работа
10 Пулове, които можете да инсталирате, без да извършвате работа
Anonim

Басейни тип вана (или резервоар) са една от тенденциите, които все още са силни. Можете да превърнете типичните метални резервоари в плувни басейни, така че… защо не копирате тази практична и проста идея? Изпреварете лятото и започнете да подготвяте градината си с басейн, за да се охладите, когато настъпи първата гореща вълна.

Поставете се в ситуация: лятото идва, вие отивате на почивка в селската къща (или в нашата градина имаме място за плувен басейн) и няма нищо, което да ви прави по-мързеливи от кавгата, която означава да вършите страхотна работа у дома, не мислите ли? Така че, ако мотото ви в живота е dolce far niente, ето най-добрите басейни, за да прекарате най-горещите месеци от годината, без да си мръднете пръста или поне без да копаете метър.Патици (или деца) зад борда!

Но това, че басейнът няма работи, не означава, че не изисква грижи и много внимание, тъй като здравето е заложено. Без значение от неговия размер или вид: басейнът винаги трябва да бъде перфектно хигиеничен и поддържан. С течение на времето водата в басейна започва да се замърсява и ако не я почиствате правилно и редовно, в крайна сметка тя придобива зеленикав и мътен цвят, нещо което е най-неприятно и плаши всеки къпещ се, колкото и да е горещо е. отивам. Най-добрият начин да направите това е да инсталирате филтърна помпа: водата във вашия басейн трябва да циркулира ежедневно, за да не се утаяват остатъци и вредни химикали. Трябва да го оставите включен минимум 12 часа на ден.

  • Редовно почистване не трябва да липсва: фонът и стените трябва да са безупречни и безупречни, за да работи всичко добре. Можете да го направите с четка с дебел косъм и естествен почистващ препарат, като разтривате добре, за да премахнете замърсяванията, причинени от водата.За да оставите дъното непокътнато, прахосмукачката за басейн или роботът за почистване са добри варианти.
  • Проверката на качеството на водата е друго нещо, което трябва да имате за прохладно и здравословно лято. Има много фактори, които влияят, като климата, честотата на използване на басейна, продуктите за неговата обработка… За да проверите качеството, проверете нивото на рН и вижте дали химическите продукти работят правилно, можете да използвате тест лента. Трябва да проверите нивата на алкалност - тя трябва да бъде между 100 и 150 ppm, нивата на pH - между 7,4 и 7,6 - и нивата на хлор, които трябва да варират между 2 и 4 ppm. Един от най-безопасните начини за дезинфекция на водата в басейна е използването на хлорни таблетки. Тези таблетки бавно освобождават малко количество хлор в басейна, осигурявайки дълготрайно лечение.
  • Накрая, винаги поддържайте филтъра чист. За да разберете дали е време да почистите филтъра, ще трябва редовно да проверявате манометъра.Но не забравяйте, че ако филтърът съдържа твърде много отломки и химически частици, може да се наложи да го смените с нов.

Ако сте любител на занаятите, ето инструкциите за създаване на ваш собствен домашен филтър, идеално решение за поддържане на водата във вашия басейн чиста през сезона. Най-доброто от всички? Какво ще направите вие: Как да си направите DIY филтър за вашия басейн.

1

Басейните с вани

басейн тип вана

Фирмата Pool & Tina ви предлага басейни от галванизирана стомана в различни форми и размери, бързи за инсталиране и персонализиране. От 510 €. Зенит.

2

Натурален

Плувен басейн, правоъгълник, вода, свободно време, дърво, заден двор, джакузи, трева, машина за плуване, двор,

С шестоъгълна форма и изработена от естествено дърво, колкото проста, толкова и красива!

Налични в Leroy Merlin

3

Кралицата на градината

Имот, Къща, Басейн, Сграда, Заден двор, Архитектура, Дом, Трева, Недвижими имоти, Двор,

Този модулен басейн е проектиран да бъде инсталиран директно на земята, въпреки че най-впечатляващото нещо е неговият дизайн с прави и елегантни линии. Перфектно!

Налично в Piscine Laghetto

4

Част от градината

подвижен басейн

Освен че изглежда много елегантно на верандата или в градината, наличието на една от подплатените страни ви позволява удобно да отпуснете врата си или да използвате тази зона като пейка!

Налично в Piscine Laghetto

5

люляк

Лилаво, Виолетово, Люляк, Стена, Маса, Мебели, Архитектура, Стая, Интериорен дизайн, Материална собственост,

Да, знаем, току-що сте „откачили в цвят“. И толкова сме свикнали да виждаме басейни с бели или дървени покрития, че вече беше необходимо малко разнообразие, не мислите ли?

Налично в Piscine Laghetto

6

Кралски размер

Плувен басейн, Имот, Трева, Свободно време, Правоъгълник, Заден двор, Двор, Дърво, Къща, Плувна машина,

Ако искате да плувате обиколки, достойни за олимпийски плувец, имате нужда от този басейн в живота си.

Налично в Tu & Co

7

Камък

Басейн, Свободно време, Развлечение, Правоъгълник, Курортен град, Джакузи,

Ето как ще изглеждате, когато инсталирате този стоманен басейн с покритие от изкуствен камък.

Налични в Leroy Merlin

8

До ваната

Зелено, Заден двор, Имот, Дом, Стая, Двор, Къща, Градина, Интериорен дизайн, Недвижими имоти,

Директно и без усложнения. Изнесете ваната навън, полейте я със студена вода и се наслаждавайте!

9

С включено джакузи

Басейн, джакузи, джакузи, вана, продукт, вода, трева, надуваеми, отдих, свободно време,

Надуваем е, има басейн, а също и джакузи! Невъзможни са повече предимства.

Налично в Mano a Mano

10

Дискретно

Плувен басейн, свободно време, правоъгълник, маса, трева, заден двор, мебели, машина за плуване, двор,

Тъй като е завършен в тъмнокафяв композит (включително стълбата), ще бъде много дискретно в градината.

Популярна тема