Съвети за свежа всекидневна

Съвети за свежа всекидневна
Съвети за свежа всекидневна
Anonim

Когато жегата удари, няма нищо като добър климатик или вентилатор във всички стаи на къщата, но има и някои промени, които са свързани с декорацията, която може да добави свеж щрих.

Разбира се, започнете с премахване на одеялата от дивана, които са ни доставили толкова хубави моменти през зимните вечери. Също така е препоръчително да смените калъфките за възглавници с такива с по-свежи материи и по-весели щампи.

Завеси,от съществено значение в това горещо време на годината, за да избегнете пряка слънчева светлина, можете също да ги смените с по-леки тъкани и по-светли цветове.Не е голям разход да имате два комплекта завеси, които можете да сменяте през годината в зависимост от сезона.

Относно килимите,не че трябва да забравите за тях през лятото, но можете да махнете кожените, които сте имали през зимата и да сложите малко растителни влакна нечий. Или от jarapas, толкова модерни през предишните десетилетия и които се завърнаха силно в интериорната декорация.

Растения, заобиколете се с растения. Ще видите как всекидневната ви автоматично изглежда сякаш е спаднала с няколко градуса температурата. Най-добре е да имате големи зеленолистни растения. Разбира се, цветята ще добавят много цвят, но зеленината на листата ще осигури най-голямо усещане за свежест. Предлагаме ви да поставите палми в хола си, те обикновено са стилизирани, така че да не заемат много място, но ще придадат на хола ви много специална плажна атмосфера.

Колкото по-малко, толкова по-добре. Премахнете декорациите и почистете повърхностите. Избягвайте да имате конзола, затрупана със снимки, вази и други декоративни предмети.Колкото по-изчистена е декорацията на вашия хол, толкова по-добре. И разбира се, ако можете да добавите нови кристални декорации, в бяло или жълто, ще олекотите пространството.

И накрая ни хрумва да препоръчаме (само за най-смелите) поставянето на аквариум в хола. Дори ако стаята ви е малка, винаги можете да имате малък аквариум с две златни рибки. Не можете да си представите колко освежаваща околната среда може да бъде малък резервоар за вода със своите риби -които ще ви напомнят за плажа-, неговите водорасли или водни растения, и това плъхне, блъскане на водата в постоянно движение.

средиземноморски въздух

Стол, Мебели, Продукт, Люлеещ се стол, Ракита, Комфорт, Стая, Бежов,

Както всяка пролет и лято, красивите мебели от тръстика отново се появяват на витрините с обновен дизайн. Ако искате да придадете специална нотка, сложете кресло като това от новата колекция Zara Home. Идеално е!

СТАНЕТЕ ЗЕЛЕНИ!

Стайно растение, дърво, листо, растение, ботаника, стая, цвете, дървесно растение, мебели, клон,

Невероятна е промяната, която може да се постигне с един слой боя; за освежаване на пространството; перфектен е гамата от зелено на Свети Валентин.

Не пропускайте: СЪВЕТИ И ИДЕИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗЕЛЕНО В ДЕКОРАЦИЯТА НА ВАШИЯ ДОМ

КООРДИНИРАНИ 10

Мебели, Завеси, Всекидневна, Интериорен дизайн, Стая, Диван, Покривка, Стена, Стол, Текстил,

зеленчуковите щампи,като този модел на Sanderson за продажба в Gancedo, са най-добрите съюзници за оживяване на всекидневна с преобладаване на обикновена тапицерия и в светли тонове.

СПОМЕНИ ОТ АФРИКА

Всекидневна, Мебели, Стая, Холна маса, Интериорен дизайн, Маса, Диван, диван в студио, Дом, Бежово,

Този сезон щампите и аксесоарите с етнически излъчване идват трудно. Харесвате ли ги? Осмелете се да ги въведете в хола си в малки дози и ще получите еклектична, модерна атмосфера.

Моят личен залог се фокусира върху необработени дървени маси, кошници, изплетени с растителни влакна и възглавници, отпечатани в черно и охра. Всички тези елементи могат да бъдат закупени от Maisons du Monde.

ДЕТАЙЛИ, КОИТО ПРАВЯТ РАЗЛИКАТА

Мебели, Тюркоаз, Осман, Табуретка, Синьозелено, Аква, Бар стол, Тюркоаз,

Понякога няколко добре подбрани прости аксесоари изпълват този специален ъгъл със стил. Тази табуретка от кадифе и желязо от Casa е перфектен вариант.

Смеете ли да промените декорацията на хола си? Вдъхновете се от тези свежи стаи, пълни с цвят и със специални детайли, за да ги направите уникални и лични.

Популярна тема