12 детски двуетажни легла за оптимизиране на пространството

12 детски двуетажни легла за оптимизиране на пространството
12 детски двуетажни легла за оптимизиране на пространството
Anonim

Децата се нуждаят от пространство за игра и забавление, но много пъти спалните са по-малки, отколкото бихме искали, а задачата е сложна… Така че ако имате високи тавани, възползвайте се от тях и изберете двуетажните легла оставят долната зона свободна Уверяваме ви, че промяната ще бъде грандиозна!

Когато нямате много място в детската стая е необходимо да използваме цялата си изобретателност. Добър вариант е стилът на повдигнати легла. Те ни позволяват да поставим леглото най-отгоре и да оставим дупка отдолу, за да поставим гардероб, бюро или фотьойл – или постелки – за да седнем да говорим с приятели, да играем видео игри или го използвайте като странично легло, за да приемете гост.Имайте предвид, че ще ви трябва минимална височина от 240 см, а ако спалнята е тясна, изберете да поставите стълбата отпред, за да можете да се изкачвате по-лесно.йени

И ако имате голямо семейство, ще ви трябват специални решения като двуетажни легла с 3 нива или дори изработени по поръчка двуетажни легла за 4 братя и сестри като тази красива спалня с включен кът за игра.

В къщи, където има деца, освен да мислите за тяхната спалня, ще трябва да посветите много енергия, за да поддържате къщата подредена. За тях всяко пространство е добро за създаване на прекрасна зона за игра, където могат да разпръснат всичките си LEGO части. А истината е, че вие ​​ще предпочетете да ги виждате, който не се е случвало изведнъж да почувства тишина вкъщи и да си помисли… Господи, какво правят? Така че може би е добра идея да създадете място за игра за тях в хола.

Ако ви се е налагало да изберете двуетажни легла, вероятно е защото нямате много място в спалнята си, така че едва ли ще можете да създадете зона за учене за тях в собствената им спалня и една от предложенията, които ни харесват най-много, е да им направим място в кухнята, за да си пишат домашните.По този начин, докато по-големите приготвят вечеря, можете да наблюдавате да не се разсейват, докато си пишат домашните.

Надяваме се да ви помогнем при избора на двуетажни легла за стаята на вашите малки, има супер хубави и практични модели, които нямат нищо общо със старите модели.

1

Бяло двуетажно легло с маса за учене

детски двуетажни легла

Дуплексно таванско легло.

1029,04 €

От сутринта. PM, в La Redoute.

2

За най-малките

детски двуетажни легла

Повдигнато легло и зона за отдих с подова постелка за четене и споделяне с приятели.

3

Сестри

двуетажно легло ikea kura

Когато става дума за две сестри в една и съща стая, оптимизирането на пространството е от първостепенно значение, а пастелнозелено двуетажно легло е просто идеално (рима и всичко останало).

149 €

Легло Kura на IKEA.

4

Вашето собствено таванско помещение

младежка спалня с повдигнато легло и кът за учене

Не всички деца (или по-големи) имат такова пространство в спалнята, но ако имат и двуетажно легло като това, възможностите се умножават.

5

Сладки и функционални

детска спалня с таванско легло и склад

Дъното на това пастелно синьо двуетажно легло е пълно с шкафове и изтеглящи се рафтове. Не е ли страхотна идея?

6

Уютна малка къща

къща с детско легло

Долу, мини салон. Горе, легло в бяла дървена къща. Може ли да бъде по-красиво и функционално?

Не пропускайте: КЪЩА ПО ПОРЪЧКА С Двуетажни легла

7

Бохо шик

декорирано двуетажно легло ikea kura

Ако сте мислили, че бохо шик стилът е само за възрастни хора, грешите! С двуетажно легло като това със завеси в долната част можете да създадете много уютен малък ъгъл.

8

Приключението ви очаква

таванско легло със зона за учене

Тази спалня само за приключения има много място за игра благодарение на двуетажно легло и спретнато подредено ъглово бюро.

335, €43

Подобен модел на Amazon.

9

Светът с главата надолу

детско двуетажно легло

На върха, зоната за игри и релакс. А долу, голямо легло за страхотен сън!

10

Две в едно

детско двуетажно легло с шкафове и кошара

Тази модулна структура с двуетажно легло и вградена люлка е идеална за настаняване на двама братя и сестри на различна възраст и тъй като има вграден гардероб и чекмеджета, те ще имат много свободно пространство за игра.

11

Двуцветен

двуетажно легло с кът за игра

Черно и розово, фантастична комбинация от цветове за детска спалня с много индивидуалност и кокетна зона за игра.

12

Време за родео

повдигнато детско легло с игри

Подобно на спалнята на американски каубой, това двуетажно легло е идеално за предотвратяване на падания, с прохладна зона за игра в долната част.

Популярна тема