Трикове за организиране на смяната на гардероба

Трикове за организиране на смяната на гардероба
Трикове за организиране на смяната на гардероба
Anonim

Необходими са осем стъпки за да подготвите гардероба си за пролетта. Може би летните рокли вече могат да се вмъкнат в него, а може би топлите палта вече могат да отидат в чекмеджето на зимата дрехи. Важно е обаче да почистите добре всеки ъгъл на дрешника, така че всичките ви дрехи да са в перфектно състояние. Следвайте тези съвети.

1. Извадете всички дрехи, за да ги подредите

Основно е да знаете какво да и какво не. Извадете всички дрехи, обувки и аксесоари. Така освен това можете да почистите старателно и да вакуумирате всеки ъгъл. Полезно е да правите това веднъж през всеки сезон.

2. Разделете се на две групи

Това е, което искате да запазите и това, което не искате. В рамките на тези две групи можете да добавите подгрупи, например зимни дрехи, които все още не искате да запазите или дрехи, които определено са имали своя момент на слава през зимата и които ще видите следващия.

3. Това, което не искате, в найлонови торбички

И най-доброто, което можете да направите, е да го дарите. Ако е имало дреха, която не сте носили през целия сезон, това е защото тя вече е изкарала полезния си живот с вас в друг момент и може би други хора могат да я използват, ако е в добро състояние. Не мислиш ли?

4. Сезонно облекло

Това, което определено пазите, разделете на сезонни групи. Кое все още става, кое не… и да, сега е моментът да извадим кутията с летни дрехи и да видим какво може да се използва през този пролетен сезон. Вече има повече неща, отколкото си мислите, че можете да носите.

Стая, рафтове, кармин, килер, мода, рафт, търговия на дребно, закачалка за дрехи, шкафове, колекция,

5. Дълбоко почистване

Както рафтове, така и барове. Всеки ъгъл на килера, с прахосмукачката. Поставете нови торбички с аромати след почистване.

6. Разделяне отново

Но този път, за честотата на употреба. По този начин ще ви бъде по-лесно да го поставите. Това, което не използвате много често, в по-малко достъпни места.

7. Организирайте новия гардероб

С дрехи за работа, дрехи за спорт, дрехи за вкъщи… Това е друг добър начин да организирате гардероба си освен честотата на използване.

8. Декориране

Бихте ли заели място в гардероба си? Украсете го с нещо, което радва очите ви: огледало с няколко изкуствени цветя в единия ъгъл, малка картина… честит нов гардероб!

Популярна тема