20-те най-красиви сини бани

20-те най-красиви сини бани
20-те най-красиви сини бани
Anonim

След дълъг работен ден няма по-релаксиращ план от вземането на много топла вана или душ. Но разбира се, не е същото да го правите в тъмна и бездушна среда, отколкото в пространство, което ви кани да останете. В този случай можем да посочим значението на цвета за получаване на приятни и положителни усещания. Затова ще се запознаем с различни видове сини бани.

Банята е място, предназначено за лична хигиена.Това е мястото, където се наслаждаваме на време на откъсване и хигиена, което в края на краищата служи за запазване на уединението и усещане за спокойствие и спокойствие Въпреки че може да не изглежда така, банята изпълнява много важна функция естетически у дома, но как да го декорираме, за да стане интересно? Нека да видим някои примери.

Функция на синия цвят в банята

Когато декорирате с цвят, възникват въпроси като следните: кой нюанс може да бъде по-добър? Белите бани са много повтарящи се; в действителност този тон обикновено присъства в по-голяма или по-малка степен. Но как синьото може да допринесе в банята? Предлага поредица от положителни значения, които генерират усещания от всякакъв вид, всички от които са приятни за окото.

Както посочваме, цветът влияе повече, отколкото си мислим. Например, ако при декорирането на банята искате тя да спечели повече от светлина, изберете прашно синьо, но ако предпочитате да създадете интимна зона с много характер, по-тъмно синьото предава сериозност и сила.

Също така имаме възможността да прибегнем до апликации, аксесоари и допълнения, които добавят малко изтънченост. декорацията със синьо изглежда добре, когато контрастира с по-сияйни тонове, като златисто или с шарки, които предлагат определена тема.

Ресурси за синя баня

Банята е мястото, където се идентифицира и нашата личност. В зависимост от вида на декорацията, която прилагаме, това ще бъде стилът, който ще бъде постигнат и начинът, по който ние се определяме. Синьото изглежда страхотно в класическа, ретро, ​​ретро, ​​минималистична, съвременна среда и преди всичко в модерни бани.

Когато работим по него, можем да очертаем подове в светло или тъмно синьо, за да постигнем по-обгръщащо усещане, както и тъмносин под, за да осигурим по-голяма устойчивост на цял комплект. Тази тоналност в керамиката изглежда много добре, преди всичко има за цел да постигне по-елегантна баня; Освен това може да се прояви по различни начини: обикновени цветове, щампи, хидравлика, геометрия и др.

Ако не ви е ясно без да видите примери, време е да се гмурнете и да започнете да изяснявате съмненията си. Затова продължете да четете и вижте всички предложения, които предлагаме по-долу. Ще видите колко красиви са сините бани!

1

С диференцирани зони

синьо-бяла баня

Наситеното синьо на тази баня със сатенено покритие придава индивидуалност на банята с много декоративен под от типа хидравлична мозайка. Белите лакирани мебели предпазват стаята от прекалено тъмно.

2

Синя и бяла баня

синьо-бяла баня

Синьото е водещ цвят в тази баня, който в компанията на бялото се подсилва експоненциално. Червеното и жълтото добавят енергични искри. Открийте цялата баня в тази връзка, за да копирате стила.

3

Модерна баня в синьо, сиво и дърво

модерна баня в синьо, сиво и дърво

Небесно синьо, облак, каменно сиво… Те са спокойни, хармонични тонове, някои предизвикват красотата на морето, а други материали, родени от природата. Тази чувствена цветова комбинация работи чудесно в бани, като това модерно пространство от Hansgrohe. Открийте тук пълната баня и още идеи за копиране на стила.

4

Координиран блус

синя баня със скосени тавани

Стените на тази баня на IKEA са покрити с два дизайна на плочки в една и съща цветова гама, една обикновена и една шарена, като последната е използвана и за пода.В допълнение, съвременните мебели, като мивката или огледалния шкаф, са комбинирани с много забавни винтидж елементи. Перфектно!

5

Тъмносиньо

синьо-бяла баня

Обичаме комбинацията от синьо и бяло в баните, особено през лятото, тя носи свежест и светлина с нюанс на цвят.

6

Водно синьо

синьо-бяла баня

В тази баня, отворена към спалнята, за да се разграничат стаите, зоната за душ беше облицована с бели и сини плочки от пода до тавана, пред дървената платформа, която покрива подовата настилка в спалнята и зоната на мивката.

7

Gresite azul

модерна баня със сини плочки

Сините стъкловидни плочки с метални искри в предната част на тази много модерна баня определят нейния подчертан средиземноморски стил. Под голямо огледало без рамка беше подредена мебел, върху чийто плот беше интегриран умивалникът със стенни кранове. Огледало и шкаф по поръчка, изработени от Corian, проектирани от интериорния дизайнер.

8

Бяло върху синьо

модерна баня с бял шкаф и синя стена

В тази обновена баня без почти никаква работа, всички оригинални елементи бяха използвани колкото е възможно повече, като семплите мебели на IKEA, крановете, тоалетните, осветлението и дори щорите.

9

Мащабни плочки

баня с плочки в син мащаб и модерна свободностояща вана

Тази баня със стенни плочки ни пренася в най-синьото море на Карибите благодарение на появата на тюркоазени люспи, много оригинално изображение. Не се изненадвайте, ако видите самата Малка русалка да се къпе в голямата вана.

10

Изцяло синьо

синя баня

Светли цветове, гланцово покритие и малък формат: плочки Decocer обгръщат тази баня в светлина и спретнат вид. Прозрачната душ кабина също пропуска светлина, а дървените плотове създават красив контраст.

11

Прах

Баня, Стая, Имот, Етаж, Интериорен дизайн, Плочки, ВиК инсталация, Къща, Тоалетна, Аксесоар за баня,

Сладък, прост избор на цвят, идеален за добавяне на светлина. Синьото е идеално свързано с бялото и предава усещане за чистота, спокойствие и хигиена. Идеален за малки бани!

12

Индустриал

елегантна баня в син цвят

Тази баня, декорирана с тюркоазено сини стени със сиви нюанси, изглежда страхотно до златните аплици. Този контраст е благоприятен за придобиване на изтънченост, характер и елегантност, не мислите ли?

13

Контрастите

сини бани

Красива баня, дефинирана от цветове и материали, като например дървения шкаф, който покрива мивката. Имайте предвид, че топлите тонове, като дървото, контрастират добре с тъмносиньото.

14

Метро стил

Огледало, Баня, Стена, Аксесоар за баня, Стая, Мивка, Шкаф за баня, Водопроводна инсталация, Смесител, Собственост на материала,

Изберете сини метро плочки, за да украсите банята си и ще получите свежа атмосфера! В този случай е постигната светлосиня стена с винтидж усещане и по-неправилен формат, но с хармоничен и приятен характер идеална за малки бани.

15

Интензивен

Баня, Черна, Стая, Интериорен дизайн, ВиК инсталация, Таван, Плочки, Осветление, Стена, Черно-бяло,

Баня с характер и стил в тъмно син тон, където рисунката върху тоалетната е във фокуса на вниманието. Тук можете да видите много ясно диференциране с бялото, по такъв начин, че то придобива сериозност в горната част и чистота в долната част. Елегантността се постига с хидравличния под от плочки.

16

Винтидж есенция

Баня, Стая, Плочки, Имот, Интериорен дизайн, Архитектура, Сграда, Под, Стена, ВиК инсталация,

Мозайката за стена с кръгли мотиви в нюанси на синьото придава на тази баня неустоим винтидж щрих. Шкафът, мивката и тоалетната обаче са в модерен тренд. Така се постига приятна атмосфера, където сивият под остава незабелязан.

17

Деца

Баня, Стая, Шкаф за баня, Интериорен дизайн, Аксесоар за баня, Кафяв, Стена, Плочки, Мебели, Под,

С тъмносин фон и стена с илюстрации на животни, тази сладка баня е идеална за деца. Отново, контрастът, който споменахме по-рано, се повтаря. Бялото и синьото се съчетават много добре.

18

Пауни

Стая, Баня, Мебели, Под, Интериорен дизайн, ВиК инсталация, Плочки, Настилки, Дом, Къща,

Пастелното синьо в тази баня се съчетава идеално с тапета с паун, не мислите ли? В този пример присъства класическият и шикозен характер, нещо, което ни позволява да спечелим много яркост благодарение на яснотата на материалите.

19

Цветна лента

Баня, Стая, Имот, Плочки, Интериорен дизайн, Таван, Под, Архитектура, Сграда, Къща,

Смесицата от горната синя ивица със златните апликации и мозайката на пода създава една много шикозна баня. Горната тъмносиня ивица придава нотка на цвят и предава по-голяма сила в сравнение с чистотата на бялото.

20

торта

Стая, Баня, Мебели, Интериорен дизайн, Имот, Плочка, Под, Къща, Мивка, Материална собственост,

Баня с носталгично усещане и прекрасна селекция от пастелни нюанси. Светло синьото е добър ресурс за стените и за контрастирането му с други тонове като почти бяло или топъл керамичен под.

Популярна тема