Как да създадете евтино дизайнерско студио

Как да създадете евтино дизайнерско студио
Как да създадете евтино дизайнерско студио
Anonim

Хубавото на тази стая е, че изпълнява двойно задължение. Това е работно студио и е стая за гости, в случай че някой трябва да преспи от време на време. Декорацията му следва същата естетическа линия като останалата част от къщата.

Студио на ниска цена
Диван с шезлонг, от Ikea. Възглавници и лампи, за продажба в Maisons du Monde. Меса, от По пътя към дома.

Ето как намираме разпределението: лека стъклена маса, която е разположена пред цяла предна част от шкафове, идеална за организиране.В единия ъгъл на студиото кът за почивка с диван и маса. Телевизията не липсва. Добре е да се отпуснете в момент на работа, добре е да се използва като по-уютна зона за релакс.

Това студио има много светлина благодарение на големите си прозорци (всички стени на стаята с изключение на една са с прозорци). Това е причината тази среда да е работна и жилищна зона. Освен това е идеален за използване като стая за гости. И всичко това с много стил, модерно излъчване, цветова комбинация от най-новите тенденции (сиво, бяло и горчично жълто) и най-доброто от всичко: евтини мебели. Гледайте този видеоклип и открийте всички приложени ъгли и декоративни трикове.

Популярна тема