Баня с диференцирани пространства

Баня с диференцирани пространства
Баня с диференцирани пространства
Anonim

Студио Retamal Alburquerque беше възложено да реформира тази баня с неправилен етажен план. За да направи това, той отдели тоалетната и душа от зоната на мивката с стъклена врата.

КЛЮЧОВЕ ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ

  • Малките бани имат няколко трика, за да изглеждат просторни: изберете летящи плотове, поставете огледала и инсталирайте стъклени врати, които отразяват светлината и я пренасят в по-тъмните зони.
  • Бялото на стените и баните умножава яснотата, дървото осигурява топлина, а полупрозрачното стъкло ви позволява да виждате достатъчно.
  • При неправилни подове с кътчета и пролуки, които са трудни за обзавеждане, е удобно да се използват. Тук той се възползва от възможността да постави радиатора и да окачи няколко куки на стената, като закачалки за дрехи.

sd

Полупрозрачна стъклена врата

ВиК инсталация, Стая, Мивка за баня, Интериорен дизайн, Архитектура, Под, Имот, Стена, Настилка, Плочки,

Тоалетната с казанче, скрито в ниска стена, е независима от зоната на мивката благодарение на полупрозрачна стъклена врата, която предлага уединение, без да отнема светлината. Наличието на този практичен корпус позволява банята да бъде споделена.

Разделени интервали

Стая, Имот, Стена, Под, Подова настилка, ВиК инсталация, Душ слушалка, Приспособление, Дървени подове, Битови консумативи,

Преграда разделя тоалетната от вградения душ със стъклена кабина и на същата височина като преградната врата. Душ корито, от Рамон Солер. Скосени плочки, от El Barco.

Ръчно изработен плот

Стая, Етаж, Интериорен дизайн, ВиК инсталация, Мивка за баня, Настилка, Имот, Архитектура, Стена, Кран,

Проста дъска на Ikea, фиксирана със скоби, играе ролята на плот в областта на мивката. Върху нея лежи свободно стояща мивка със смесител, а върху нея огледало с осветление за гардеробна.Вдясно имаше голям гардероб с две врати. Басейн, от Roca. Килим от Leroy Merlin. Кошница от Los Peñotes. Кърпи, от Лексингтън.

Оформление на банята

Дърво, линия, правоъгълник, паралел, жълтокафяво, бежово, кръг, байц, шперплат, илюстрация,

1. Вграден душ. Монтиран е в ъгъл и е затворен със стъклена врата в една линия с друга, която от своя страна скрива тоалетната, с която дели пространството.

2. Мивка. Беше поставен тип плот с отвор за оттичане. Придружен е от красиво огледало със светлини за съблекалнята, кръгло килимче и кошница, където да оставите мръсните дрехи. Използван е надвес за монтиране на радиатора, близо до прозореца и закачалки за кърпи.

3. Съхранение. Шкаф, покриващ цялата стена, беше поставен зад входната врата, за съхранение на бельо и кърпи.

Популярна тема