11 Идеи за разпределяне на малки кухни с изобретателност

Съдържание:

11 Идеи за разпределяне на малки кухни с изобретателност
11 Идеи за разпределяне на малки кухни с изобретателност
Anonim

Когато пространството е малко, са необходими гениални идеи за по-добро използване на пространството. А малките кухни са особено интересни, тъй като това е една от стаите в дома, където прекарваме много време. Закуски, обеди, закуски, вечери… През целия ден отиваме да готвим няколко пъти и също трябва да имаме място за съхранение, за да можем да съхраняваме цялата храна и да ни е под ръка. Добрата реформа е от решаващо значение за оптимизиране на всеки милиметър от кухнята. Ако ще ремонтирате вашия, важно е да имате помощта на професионалисти, тъй като има строителни елементи, които трябва да вземете предвид, като връзки за вода, димоотводи и др.

Добър вариант е да използвате супер полезен инструмент: WOLLY, онлайн платформа, за да можете да планирате, да поискате няколко оферти и да договорите ремонта, който искате да направите. Той е супер лесен за използване и можете да наблюдавате целия процес от мобилния си телефон. В тази връзка имате достъп до формуляр за заявка на онлайн оферта за реформата, от която се нуждаете.

Как да декорирате малка кухня?

С няколко добри идеи можете да направите малко пространство просторно и преди всичко практично и функционално, което е първото нещо, което търсим, когато създаваме нова кухня или я преустройваме, ако е остаряла. Да се ​​възползвате от метри е изкуство, просто трябва да видите този проект, който успя да раздели кухня от 25 m2 на три стаи.

Когато мебелите са подредени в Г-образна форма, ъгълът, в който са разположени, често е недостъпен. Но това пространство има интересен потенциал за съхранение в малка кухня.Има специални подвижни аксесоари за ъгли, с въртящи се тави, които ви позволяват да съхранявате кухненски съдове или пресни продукти, които не се нуждаят от охлаждане. Интересна алтернатива е инсталирането на мини кухня. Състои се от компактен дизайн, който включва всички необходими елементи за изпълнение на задачи в малко пространство.

Оптимизирайте вашето мини кухненско пространство

В малка кухня редът е важен. За да постигнете това, е удобно да планирате шкафовете с отделения и органайзери. Имайте предвид, че при много големи модули вътрешното пространство се губи, но ако включите ограничители на различни височини, ще можете да регулирате рафтовете и да ги адаптирате към размера на вещите, които съхранявате вътре. Не пропускайте възможността да прегледате тези 6 решения, които решават проблеми със съхранението в кухнята.

Често размерите на кухнята са толкова малки, че мебелите могат да се монтират само от едната страна.И все пак, останалите стени предлагат интересни възможности. Модули с малка дълбочина, рафтове и опори с куки за закачане на често използвани прибори, компенсират липсата на пространство.

Ако имате достатъчно късмет да имате много измервателни уреди в дома си, поглезете се с лукс и създайте пространство за цялото семейство. Вдъхновете се от тези модерни и стилни офис кухни. Въпреки че може би искате да играете в друга лига и да имате случай, тогава погледнете тези проекти, които включват остров или барове за закуска.

Няма място, което е твърде малко. Може да им липсват метри, но тези малки кухни ще ви покажат, че изглеждат големи, просторни и много светли. Ще ви трябват нашите трикове, за да разпределите кухнята си добре и до милиметър. И ако обмисляте да се включите в работи за оптимизиране на това пространство, не го правете луди. По-добре е да бъдете предпазливи и информирани с основното ръководство за реформиране на кухнята.

1

Стеклокерамичен котлон с две горелки

малка кухня

Изглежда невероятно, но тази кухня е широка само 1,80 метра. Логично, ако се има предвид, че площта на цялата къща е 30 м2. В среда XXS е интересно да поръчате мебели по поръчка: цената им ще бъде по-висока от тази на стандартните модули, но инвестицията си заслужава, ако можете да извлечете максимума от пространството. Съставена от керамичен плот с две горелки, мивка, съдомиялна машина и някои модули за съхранение, кухнята включва рафт за микровълнова печка.

ОЩЕ ИДЕИ: КОЙ ПЛОТ Е ПОДХОДЯЩИЯТ ЗА ВАС? ВИТРОКЕРАМИЧНИ, ГАЗ ИЛИ ИНДУКЦИОННИ

2

Огледални фронтове

Стая, ВиК инсталация, Бяло, Интериорен дизайн, Под, Стъкло, Таван, Линия, Кухня, Осветително тяло,

Повърхността му постига два ефекта: визуално удвоява кухненското пространство и умножава светлината. Тук огледалните врати бяха ограничени до високи единици. Неговите черни профили контрастират с останалите бели шкафове и правят горните модули главните герои на декорацията. Знаете ли къде е камбаната? Под централната мебел остава незабелязана. Мебели от Gunni & Trentino.

3

Рафтове за кани, чаши и консерви

Стая, Рафтове, Рафт, Розово, Синьозелено, Тюркоазено, Колекция, Праскова, Аква, Боя,

Този дизайн има подходящи места за кани, чаши и форми за чай или бисквити: кръгли (20,50 €/3) и квадратни (21,50 €/3). Цялата кухненска посуда е на фирма Krasilnikoff.

ОЩЕ ИДЕИ: 33 СЪВЕТА ЗА ДА ПОДРЕДЕТЕ ВАШАТА КУХНЯ

4

Черен тапет

Стая, Интериорен дизайн, Под, Подова настилка, Интериорен дизайн, ВиК инсталация, Мивка, Плот, Килим, Кран,

Кухнята се намалява, когато имаме чувството, че преградите се спускат върху нас. Решението? Премахнете стената, която го отделя от прилежащата среда и я заменете с мебели. В този случай, тъй като е интегрирана в хола, кухнята получава изобилна естествена светлина. Vescom текстуриран черен тапет.

5

Вертикален шкаф

Шкафове, съдове, ютия, интериорен дизайн, кухня, колекция, кухненски уреди, рафтове, велосипеди - оборудване и консумативи, скулптура,

Вижте тази кухня. Барът държи тенджери и капаци за тенджери; магнитен панел държи ножовете под ръка; две куки държат стълбата, сгъната; а шкафът добавя допълнителна работна повърхност. Магнитна поставка за ножове Fintorp, в 38 x 3,5 cm (12,99 €). Модул Olofstorp, в 80 x 40 x 92 cm (€199). И двете са от Ikea.

6

Модул с малки чекмеджета

Дърво, твърда дървесина, бутилка, байц, шперплат, шкафове, бюфети, рафтове, лак, дървени подове,

Когато планираме оформлението на кухнята, обикновено мислим за мебели със стандартна ширина: 40, 60 и 90 см.Ако все пак остане място, можете да го направите печелившо с поставка за бутилки или с модул с малки чекмеджета, където можете да съхранявате обичайните съставки. Мини-островът от фирмата La Cornue се възползва от сантиметрите, които остават отстрани с две чекмеджета и по-високо долно отделение, което може да се сваля, чиято външна предна част симулира тази на две чекмеджета, за да поддържа естетическа хармония.

ОЩЕ ИДЕИ: 10 СЪВЕТА ЗА ДА ВЪЗДЕМЕ РЕД В КУХНЯТА

7

Подвижни аксесоари

Под, Настилка, Бяло, Интериорен дизайн, Сив, Композитен материал, Ламиниран паркет, Шкаф, Дървена подова настилка, Сребро,

Обожаваме тази опция да държим съдовете под ръка и без да губим място. Този, хромиран, е валиден за 90 см шкафове и се предлага както с ляво, така и с дясно отваряне (€187 в Leroy Merlin).

8

Антична бяла и тонизираща червена боя

Стая, Интериорен дизайн, Таван, Стена, Осветително тяло, Под, Интериорен дизайн, Абажур, Аксесоар за осветление, Таванно тяло,

Цветът е чудесен съюзник, когато става въпрос за постигане на визуални усещания, които променят възприемането на реалното пространство. Малка и тясна кухня ще изглежда просторна с най-дългите стени в светъл тон - бяло или перлено сиво - и късите в тъмен тон. Червеното привлича вниманието и създава топла атмосфера. Антична бяла и тонизираща червена боя, от Bruguer.

ОЩЕ ИДЕИ: 15 КУХНИ, ДЕКОРИРАНИ С ТАПЕТИ

9

Кухненски колички

Храна, Група храни, Пълна храна, Продукти, Съдове, Натурални храни, Веганско хранене, Сервиране, Порцелан, Кухненски уред,

Шкафовете обикновено са с дълбочина 57 см. Но какво се случва, когато имате по-малко място? Първото правило в малка кухня е, че нищо не пречи на преминаването, а второто, изостряйте изобретателността, за да направите повърхността печеливша. Този плот беше удължен във формата на L, но с по-малка дълбочина от обикновено. Отдолу са поставени две коли със складови помещения. Бонусът? Достатъчно е да ги преместите, за да имате бар и да ги поставите отново след закуска. Колички Råskog, от Ikea; в 45 x 35 x 78 cm (€39,99 всеки).

10

Шкаф за пералня

Основен уред, Пералня, Бяло, Сушилня за дрехи, Домакински уред, Машина, Сиво, Пространство, Кръг, Пране,

Независимо дали кухнята е интегрирана в хола или ако решите да преместите пералнята в друга стая поради липса на място, идеалът е предната й част да е скрита. Най-известният вариант е да го панел, но често контролната зона все още е видима. Фирма Birex разполага с шкаф, който да го скрие напълно. Неговите размери: 75 x 60 x 93 cm (738 € приблизително).

ОЩЕ ИДЕИ: 15 СДЕЛКИ ЗА ПЕРАЛНИ В AMAZON

11

Мини кухня с котлони

Дърво, Стълби, Под, Стая, Имот, Интериорен дизайн, Подови настилки, Твърда дървесина, Бяло, Основен уред,

Фирмата Stengel е специализирана в мини кухни от стоманена ламарина, както с прахово боядисване в различни цветове, така и с покритие от неръждаема стомана.Те се отличават със своята устойчивост, поради което често се монтират в къщи под наем и втори жилища. На изображението дизайнът Premiumline с електрически котлони, мивка, микровълнова фурна, хладилник Liebherr 4 категория A+, шкаф и мини съдомиялна (€2208); и съответстващи стенни елементи (€725).

12

ЗАИСКВАЙТЕ БЮДЖЕТА НА ВАШАТА РЕФОРМА

онлайн платформа за реформи

ЗАИСКВАЙТЕ ВАШИЯ БЮДЖЕТ

С Wolly можете да договорите услугата директно през платформата с нейните повече от 350 услуги на фиксирана цена. Или ако желаете, получете до максимум 3 бюджета, за да можете да сравните и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Популярна тема