Тайните на трапезарията с библиотека

Тайните на трапезарията с библиотека
Тайните на трапезарията с библиотека
Anonim

Студиото Egue y Seta отговаряше за пълната реформа на тази къща и един от неговите архитекти, Марио Вила, ни приветства в къщата, за да ни покаже и разкаже тайните на хола-трапезария както естетически, така и архитектурно.

Къщата е конструкция от 50-те години, разположена в Мадрид. Има площ от 170 m2, разпределена на три височини.

Трансформацията е пълна, като се започва от приземния етаж, където има антре, кухня, баня, офис, хол-трапезария, както и достъп до терасата и градината.

Преди обновяването къщата е била недокосната от 60 години: стара, порутена и тъмна.

Стаята, с изобилие от естествена светлина благодарение на големия си прозорец и капандурата на тавана, е разделена на няколко зони (всекидневна, стая за четене или чат и трапезария) и има голяма библиотека на една стена и екран за филми което е скрито от погледа. Декоративният стил е еклектичен. Мебелите на трапезарията са стари и реставрирани. В непосредствена близост до него, малка зона за четене.

Дневната възстановява стара книжарница на собствениците и е разположена точно под тавански прозорец. Декорът съчетава стари елементи с модерни мебели. Основната предна част на хола е много семпла, с идеята да не придава прекомерна известност на телевизора: ниска мебел и лек и тесен рафт. Тайната? Филмовият екран, който се разгръща от тавана.

Стая, Мебели, Сграда, Всекидневна, Интериорен дизайн, Имот, Дом, Рафтове, Къща, Маса,

Имате много повече видеоклипове на CursoDecoración в DecoracionTV, нашия канал в YouTube.

Популярна тема