30 Идеи за създаване на кът у дома за вашето куче

30 Идеи за създаване на кът у дома за вашето куче
30 Идеи за създаване на кът у дома за вашето куче
Anonim

Вие обожавате кучето си толкова, колкото и то вас, така че сте страхотен екип. У дома вашият домашен любимец също се нуждае от собствено пространство, винаги съобразено с неговите нужди, така че трябва да научите тези 8 стъпки, за да създадете стая за вашия космат.

Идеята за повторно използване на стари дрехи, прибори или мебели е ангажимент, който сме поели към планетата и нашите домашни любимци могат да им се радват с малки жестове, като това кучешко легло, направено от стар пуловер.

Има специални места, като мястото, където го храните. Опитайте се винаги да сте едни и същи и да поддържате един и същ график, всеки ден и през уикенда.Ако искате да му направите хубав подарък, той ще хареса този занаят „Направи си сам“да направи кучешка купа в стар куфар.

Трябва да вземете предвид размера и ергономичността на вашия космат приятел, когато избирате легло, дори ако той страда от заболяване. Например, ако вашето куче има остеоартрит или е много старо, най-добре е да изберете ортопедичен матрак, за да спи удобно. И в двата случая вашият домашен любимец се нуждае от специален кът, където му е удобно, хигиената е от първостепенно значение и има лесен достъп до питейна вода, така че да не губи хидратация.

Трикове за обучение на вашето куче

Те са като деца, така че трябва да им покажете какви са домашните правила. Например, когато трябва да вършите бизнеса си всеки ден, тук имаме решението за кучета, които оставят лакомствата си където не трябва.

Наградите са много важни, така че всеки път, когато той ви се подчини, когато излезете на разходка, използвате подложката или дойдете на вашето обаждане, трябва да му покажете, че сте доволни от комплимент, лакомство или проява на обич.Насърчаваме ви да следвате това стъпка по стъпка, за да направите на кучето си приятен масаж, който също е много полезен.

Не всички кучета са послушни, някои страдат от безпокойство, особено за храна, така че се отървете от проблема и не му се карайте повече, просто трябва да инсталирате една от тези 10 автоматични хранилки у дома, за да регулирате хранене на кучета и котки, така ще сте по-здрави.

Друг начин да забавлявате вашия домашен любимец е да декорирате с любов кът у дома за негова употреба и удоволствие. Тези идеи ще ви харесат, просто трябва да копирате тази, която ви подхожда най-добре.

1

Индийски стил

Етаж, Дървен паркет, Ламиниран паркет, Стая, Продукт, Подови настилки, Интериорен дизайн, Всекидневна, Мебели, Имот,

Леглото на вашия домашен любимец може да бъде индийско типи. Осмелявате ли се да направите къща Направи си сам за вашето куче? Имаме оригинални и много забавни предложения.

2

Голяма кутия с техните имена

Куче, Бозайник, Canidae, Порода куче, Куче-компаньон, Мопс, Хищник, Австралийски булдог, Дрямка, Муцуна,

Този домашен занаят „Направи си сам“може да се направи с палети или да се използва голяма кутия за плодове. След това малко боя и хубава постелка ще свършат останалото.

3

Трансформирана мебел

трансформирани и възстановени мебели за легло за кучета направи си сам

Устойчивостта също управлява във вселената на косматите. Върнете например рафт за обувки или скрин и го превърнете в убежище за кучето си.Трябва само да замените чекмеджетата и вратите с постелка и да закачите каишката за разходка на кука отстрани. Ако предпочитате красиво и дизайнерско легло за вашето куче, изберете от тези 20 модела.

4

Обущар за ядене

Мебели, стая, чекмедже, маса, рафт, кухня, малък уред,

Хакването на вашите стари мебели е тенденция, която обичаме да виждаме в социалните медии. Тази стойка за обувки, превърната в ъгъл за вашия домашен любимец, е идеална, но ние имаме най-добрите идеи за хакване на вашата декорация.

5

Ъгълът на неговите играчки

Мебели, стая, маса, всекидневна, дърво, рафт, чекмедже, диван, твърда дървесина, рафтове,

С тази практична кутия ще организирате едно от любимите му места, което дори можете да маркирате със снимка на вашето куче или името му с красиви букви. Осмелете се да създавате играчки „направи си сам“с рециклирани материали, за да стимулирате интелигентността на вашето куче.

6

Всичко в едно

Рафт, мебели, дърво, рафтове, кутия, твърда дървесина, байц, маса, шперплат, чекмедже,

Тези мебели за кучета са много умни. От едната страна място за спане, а от другата място за хранене: с поилка и купа за хранене и рафтове за играчки.

7

В гума

Порода куче, Canidae, Куче, Розово, Кучешко легло, Гума, Кученце, Хищник, Спортна група, Мебели,

Истината е, че колелата за автомобили или мотоциклети дават много от себе си, просто трябва да погледнете тези домашни занаяти, направени с гуми. В този случай харесваме това легло, боядисано в моден цвят.

8

Hompet

Изкуствена тоалетна

снимка

79,99€

Обучете вашето малко или средно куче да върши ежедневната си работа в тази тревна мебел с табла. Размери: 76 x 51 x cm.

Бърлога в градината за вашето куче

9

На всяка мебел

Рафт, Продукт, Стая, Маса, Canidae, Кухня, Мебели, Куче, Дом, Врата,

За да ви придружава в кухнята, адаптирайте нисък модул към вашия домашен любимец.

10

Dekorie

Легло по поръчка

снимка

89,99€

Те са конструкции от масивно дърво за малки, средни и големи кучета, просто трябва да изберете най-доброто за вашия домашен любимец и да боядисате!

11

Растение за тях

Стая, Интериорен дизайн, Мебели, Под, Всекидневна, студио диван, Маса, Дом, Спалня, Диван,

Кът за вашите домашни любимци, като стая по техен вкус. Какъв кучешки живот!

12

HXX

Кучешки стълби

снимка

39,99€

Тази рампа помага на домашни любимци да се качват или слизат от дивана или леглото. Изработена е от неплъзгаща се материя с размери 40 x 60 x 40 см.

13

Отваряне и затваряне

Куче, Canidae, Порода куче, Легло за куче, Дакел, Хищник, Мебели, Маса, Куче компаньон, Кученце,

Ретро куфарите са много декоративни. В този случай са добавени няколко дървени крака и има предимството, че когато вашите домашни любимци не го използват, може да се затвори.

14

Къща във височина

Къща, Кучешка колиба, Развъдник, Стоки за домашни любимци,

Големите градини и тераси правят възможно тези приказни сгради за домашни любимци. Големите кучета ще бъдат щастливи в тази къща със стълби и тераса, за да оглеждат хоризонта.

15

С страничен изход

Куче, Canidae, Порода куче, Спортна група, Хищник, Врата, Куче-компаньон, Ретривър с плоска козина,

Това е добро скривалище в кухнята, трябва само да премахнете дървената стена на шкафа и да поставите завеса. Идеален за ваканционни къщи.

16

Paw Patrol

легла за три кучета

Много космати живеят като крал. В това кучешко семейство е решено да се използват дървени разделители за подреждане на трите легла, в таванското помещение всяко куче има своите принадлежности.

17

BORUIT

Обонятелен килим

снимка

36, €99

Подсилете естествените инстинкти на вашия домашен любимец с тази постелка за игра, за да обучите кучето си и да забавите храненето. Навит е на руло, за да се движи безпроблемно, а размерите му са: 86 x 48 см.

18

thematys

Дизайн къща

снимка

63, €77

Тази колиба за кучета е идеална за закрито и открито. С две дървени стени, той е покрит с плат и е устойчив на надраскване.

19

Дървена къща

Canidae, куче, йоркширски териер, мебели, дърво, щайга, маса, хищник, щайга за кучета,

Естествените материали са любимите за бърлогите на нашите домашни любимци, освен това са много декоративни вътре. Ако търсите възможности за открито, ще харесате тези 10 оригинални и красиви къщи за кучета.

20

Дизайн къща

Трева, Розово, Собственост на материала, Архитектура, Растение, Изкуствена трева, Развлечение, Маса, Тревна площ, Къща,

Изглежда като архитектурен проект. Тази градинска кучешка къща има трева на покрива, така че е биоклиматична къща, за да е по-хладна, изработена от дърво и със спалня и кът за хранене.

21

В залата

Стая, Рафт, Мебели, Интериорен дизайн, Дрешник, Стена, Рафтове, Обувки, Всекидневна, Сграда,

Ако вашето куче има защитен инстинкт, то ще иска да е до вратата, още повече, ако има мебел, направена почти по мярка и предназначена за него, тъй като има място за кутии с храна, играчки, възглавници и, разбира се, леглото му.

22

Хранилка и поилка

Куче, Canidae, Куче компаньон, Порода куче, Хищник, Елен, Кутия, Мебели, Куфар,

В ъгъл, който ви подхожда, с купите, вградени в модул, където можете да съхранявате и аксесоари.

23

Като принц

Стая, Имот, Мебели, Дневна, Кафяв, Интериорен дизайн, Диван, Къща, Дом, Покривало,

Създайте кът за вашето куче с любимите му лакомства, снимките, които сте направили на почивка и дървени букви, указващи името му, хубава фраза или просто: Уау!

24

RoadLoo

Забавление за баня с кучета

снимка

11, €58

Ако вашето куче не обича да се къпе, ние имаме идеалното решение да го накараме да се къпе с тези силиконови приспособления за близане. Просто ги залепете на стената, намажете с фъстъчено масло или някое от любимите им лакомства и те ще се насладят на дипа!

25

С дървени летви

Продукт, Canidae, Куче, Стая, Куче компаньон, Порода куче, Мебели, Интериорен дизайн, Далматин, Хищник,

Това е много проста и лесна за направа дървена конструкция. Просто трябва да измерите добре височината, за да направите покрива на къщата по ваша мярка.

26

В кутия за плодове

кучешко легло

Малките кучета са идеални за живот в града, освен това не се нуждаят от много място за почивка у дома.

27

На стълбището

Огнище, Имот, Камина, Стая, Стълби, Зидана пещ, Дървен паркет, Под, Ламиниран паркет, Дърво,

Обичаме тази идея за използване на пространството под стълбите. Това е идеална кучешка колиба за дребни породи кучета.

28

С тента

Мебели, Кучешко легло, Маса, Кучешка щайга, Легло, Куче компаньон, Маса за повиване, Принадлежности за кучета, Котешко легло,

Вашият домашен любимец може да има повече уединение, ако разгънете платнените стени отстрани, идеална опция за кучета, които са много чувствителни към светлина.

29

Меко легло

Куфар, Багаж, Текстил, Мебели,

Този ретро куфар магически се превръща в ретро кучешко легло. Просто трябва да купите пяна или матрак, изрязан по размер и да го напълните с възглавници, за да стане по-пухкав.

30

Мебел по поръчка

Мебели, Осветление, Маса, Стая, Интериорен дизайн, Палуба, Дизайн, Дом, Къща, Холна маса,

Тази структура предоставя решение на две нужди: кът за почивка за вас, който можете да споделите с вашето куче, и легло в долната част.

Популярна тема