Практични идеи за съхранение на пелени

Практични идеи за съхранение на пелени
Практични идеи за съхранение на пелени
Anonim

Редът е понятие, което трябва да присъства в дома. Това е най-добрият начин да имаме всичко на мястото си и да проявим особена грижа към това, което е наше, особено ако имаме деца. Ето защо искаме да покрием някои практични и красиви идеи за съхранение на пелени.

Появата на нов член в семейството носи радост и ентусиазъм. Това предполага климатизиране на къщата, за да се гарантира комфорт във всички пространства. Спалнята и банята на бебето са местата, на които трябва да обърнем най-голямо внимание, тъй като там обикновено имаме различни ресурси за подстригване и лична хигиена.

Памперсите винаги под ръка

Склонни сме да пренебрегваме толкова прости аспекти като поддържането на памперси в ред. Бързането, стресът или липсата на време ни принуждават да поставяме нещата навсякъде. Намирането на място на рафт, в шкаф или в чекмедже често е полезно, но това няма да бъде функционална организация, може да предизвика известен хаос.

Някои предмети, като самите пелени, трябва да се държат под ръка. Важно е да знаем къде се намират, за да останат достъпни. Така по практичен и лесен начин можем да ги хванем, без да губим време да търсим навсякъде и да не ги намираме. По същия начин е безполезно памперсите да са скрити в килера или в недостъпни ъгли.

Ресурси за организиране на пелените

В действителност сме наясно, че поддържането на ред е основен принцип За целта прибягваме до различни мебели, които предлагат преди всичко практичност и не претрупват шкафа на мивката.Примерите включват платнени или метални кошници, стенен рафт, отделен шкаф на колелца или интелигентен дизайн за съхранение като Walmart.

По принцип тези елементи могат да допринесат положително от организационна и декоративна гледна точка. Несъмнено те ще привлекат вниманието, както с външния си вид, така и с присъствието си, но нашата работа е да съхраняваме пелените по фин и спокоен начин.

За да имате визуална представа за какво говорим, ето няколко практични идеи, които ще ви бъдат много полезни. Затова подредете къщата си със стил и естетически обогатяване интериори с тези интересни ресурси.

Висящ в кухненски склад

Домакински консумативи, пластмаса, тишу хартия, хартия, хартиена кърпа, лична хигиена, кутия, канцеларски материали, цилиндър, алуминий,

Тази идея ви звучи познато, нали? Сигурно сте го виждали в кухненския раздел на Ikea. Сега много блогъри решиха, че това е и най-доброто решение да съхранявате пелените и хигиенните принадлежности на вашето бебе и да ги държите под ръка и добре организирани.

Видяно на Productiveandpretty.com.

Удобно съхранение

Оранжево, Закачалка за дрехи, Колекция,

За да избегнете оставянето на гигантската пластмасова чанта за пелени в средата на стаята, можете също да използвате тези сладки кошници за съхранение, специално проектирани за съхранение на пелени. Могат да се закачат на креватчето, за да са ви под ръка. Това е от Baby Milan Bedding на Etsy.

В метални кошници

Стая, Интериорен дизайн, Стена, Чекмедже, Рафтове, Скрин, Интериорен дизайн, Спално бельо, Аксесоари за дома, Сиво,

Поставени в позиция, различна от тази, която имаме в главите си, получаваме оригинално и идеално решение за съхранение на памперси, не мислите ли?

Виждано на Comodosinteriores.com.

На стенен рафт

Синьо, Стая, Рафтове, Розово, Мода, Рафт, Колекция, Дрешник, Аква, Естествен материал,

Има хора, които избират най-основното и функционално: стенен рафт, който да ги съхранява вертикално и подредено, както в тази идея, видяна в Etsy, от съществено значение за обзавеждането и декорирането на бани.

Стенна стойка за списания, посветена на пелени

Продукт, стая, чекмедже, бяло, стена, клетка, спално бельо, консумативи за домашни любимци, легло, сиво,

Така че можете да видите, че всичко е способно на нов живот… дори ретро стойка за списания, монтирана на стена.

Видяно на Findingssilverlinings.net.

Raskog, от Ikea

Под, Синьозелено, Рафтове, Тюркоаз, Пластмасова бутилка, Пластмаса, Домакински консумативи, Бутилка, Рафт, Лична грижа,

Най-известната количка в Pinterest е и тази, която някои блогъри използват най-много за съхранение на пелените и хигиенните принадлежности на своите малки. Това е моделът Raskog от Ikea, един от най-интересните предмети за съхранение в дома.

Видяно на Lifeatnumberfive.com.

Walmart

Пластмаса, Аква, Домакински консумативи, Контейнери за съхранение на храна, Рафтове, Аксесоари за дома, Праскова, Лична хигиена, Рафт, Етикет,

Можете да се обърнете към интелигентни дизайни за съхранение, които могат да бъдат почти навсякъде като този от Walmart с гъвкаво съхранение за пелени и аксесоари.

Аксесоари за бюро

Рафт, Опаковъчни материали, Аква, Библиотека, Тиал, Рафтове, Домакински консумативи, Опаковка и етикетиране, Кутия, Кашон,

Превърнете вашите аксесоари за бюро в нов дом за пелените на вашето мъниче. Тази организационна поставка за списания е идеална до масата за повиване. Всичко на ръка!

Продава се в Zulily.com. Това е от The Honest Company.

Популярна тема