Открити тухлени стени: идеи и съвети за декорация

Открити тухлени стени: идеи и съвети за декорация
Открити тухлени стени: идеи и съвети за декорация
Anonim

Строителни материали като тухли могат да изпълняват много интересна естетическа функция. В зависимост от начина на представяне на закрито, това ще бъде комбинацията, която ще се направи. Ето защо искаме да ви покажем някои идеи и съвети за открити тухлени стени.

Открита тухла за интериор

По принцип ние обикновено покриваме стените с боя или мазилка и по този начин скриваме самия материал. Защо обаче не оставим материалите на открито? Експонираната тухла набира все по-голяма популярност, особено в модерните и съвременни домове, каквито могат да бъдат намерени в градските апартаменти и обновяват облика на спалнята или всекидневната.

От своя страна експонираната тухла има една особеност: тя отразява известна неформалност и различен начин за постигане на определена оригиналност в представянето. В крайна сметка има и други възможности, които могат да бъдат интересни с простия факт да оставите материала видим. В този смисъл не трябва да забравяме селския щрих, който ни напомня за селските къщи.

Индустриален или кънтри стил?

Според това как са използвани мебелните ресурси и цветове, такъв ще бъде и стилът на интериора. Във всеки случай те също имат какво да кажат за структурите. Тухлена стена разчупва традиционните канони и отваря други по-съвременни и градски естетически пътища, типични за лофт естетиката.

От друга страна, трябва да подчертаем тапета, който може да има подобен завършек Лесен е за инсталиране и, очевидно, е показана много подобна идея по отношение на материала оригинален, идеален, ако искате да покриете бани и кухни.За да имате модерна и актуална къща, е интересно да използвате тухли по стените като конструктивен и декоративен ресурс.

Комбинации и типологии

Тухлата може да се обработва по различни начини. Единият вариант е да го оставим с естествения му цвят, тъй като предлага топлина и известна естественост. Тухлена и дървена къща изглежда страхотно, както и с празни стени. Освен това пространството, където използваме този материал, няма значение; всъщност в дневните и спалните се вписва перфектно, тъй като ни позволява да предадем повече индивидуалност към цялото.

От друга страна има възможност за нанасяне на боя и изработване на стена от бели тухли. Всъщност това е още един начин да предадете повече елегантност и да пречистите средата. По един или друг начин се постига рустикален външен вид или индустриален дизайн, в зависимост от това какво ни подхожда. Със сигурност обаче можете да обновите и стените с тапети.

Следните изображения показват различни примери на къщи с открити тухлени стени. Тази опция става много популярна сред интериорните дизайнери и, разбира се, се превърна в безопасен и смел залог, който помага за разкрасяването на пространствата.

1

Тухлен фронт между прозорците

Стая, Интериорен дизайн, Под, Покривка, Маса, Мебели, Таван, Под, Интериорен дизайн, Дом,

След ремоделирането на къщата е създадено общо помещение за всекидневната, трапезарията и отворената кухня. На свой ред, оригиналната тухлена стена на къщата беше възстановена. Идея на Libertad Díaz, интериорен дизайнер.

2

Боядисана в бяло тухла

Синьо, Стая, Интериорен дизайн, Жълто, Стена, Маса, Всекидневна, Диван, Мебели, Дом,

В този случай откритата тухла е боядисана в бяло, за да се интегрира напълно в пространството. Можете да се насладите на текстурата и грапавостта на покритието, но с простора и осветеността което дава бял цвят. отпред, само огледало и осветително тяло B.

3

Начини да се насладите на открита тухла у дома

всекидневна с открити тухлени стени

Вариантите да се насладите на открита тухлена стена са много. Тя може да бъде стена на оригиналната конструкция, или защото се вижда от началото, или защото в реформа; да, с разрушаването на преградите се възстановява.Може да се създаде и в нова интервенция, като се поставят панели, които имитират това покритие и тапет.

Ето я открита тухлена стена в хола, дело на Даниел Перес и Фелипе Араухо (Egue y Seta).

4

Открита тухла на стената на таблата

Син, Стая, Легло, Интериорен дизайн, Стена, Имот, Спално бельо, Спалня, Текстил, Под,

Интериорният дизайнер Палома Ангуло се осмелява с открита тухла на стената на таблата, над зиданата табла.

Трябва да имате предвид, че този тип покритие трябва да се почиства и особено в спалнята. Проблемът е, че със своите "кътчета и пролуки" и неравности, прахът се натрупва лесно, затова е удобно да почиствате стената с кърпа за прах и повече в случай на спалня, когато леглото се намира в близост и се диша през нощта в близост до облицовката.С това решение се избягва директен контакт в областта на гърбицата и резултатът? младежка спалня с индустриален стил.

5

Тухла за хола

бохемски интериор на всекидневна 3D визуализация с мебели в бежов цвят и дървени елементи и тухлена стена

Дневна с тухлена стена, идеална за съчетаване на елегантност, деликатност и градски характер. Създава се известна неформалност, но също така се постига динамика и подмладява значително атмосферата.

6

Открит тухлен детайл в кухнята

Дърво, Под, Стая, Интериорен дизайн, Подови настилки, Маса, Мебели, Полилей, Осветително тяло, Интериорен дизайн,

Архитектът и собственик Габриел Асдрубал избира да интегрира откритата тухла в кухнята,по-специално в горната част на стената, следвайки облицовката, която защитава зоната най-близо до работната повърхност.

7

В трапезарията

Стая, Интериорен дизайн, Под, Мебели, Маса, Подови настилки, Интериорен дизайн, Недвижими имоти, Дом, Аксесоари за дома,

Открита тухлена стена в трапезарията. Това е проект на студиото за интериорен дизайн Egue y Seta. Съюзът с дърводелството на прозорците е идеален.

8

Във всяка стая в къщата: детска спалня

Стая, Интериорен дизайн, Стена, Интериорен дизайн, Възглавница, Дом, Всекидневна, Възглавница, Възглавница, Аксесоари за дома,

Воросената открита тухлена облицовка също е подходяща за спалня или детско пространство.

Откритата тухла се адаптира добре към всеки стил и с правилните аксесоари е възможно да се създаде желаната атмосфера с много гъвкава и стилна стена.

В тази детска стая подът е разположен на нивото на земята. Това е къща, собственост на Хосе Луис Хаусман.

9

Открита тухлена и дървена преграда

Дърво, под, под, стая, стена, интериорен дизайн, недвижими имоти, твърда дървесина, дървен под, тухла,

Открита тухлена и дървена преграда. Студиото Ubicca повтаря елементи от оригиналната архитектура на сградата в този проект. Има индивидуалност.

10

Тухла за детската спалня

тухла в стена

Кой каза, че тухлата може да се използва само в настройки за възрастни? Всъщност имаме възможност да го подредим също и в детска стая и да създадем интересна среда, така че когато е тийнейджър или по-голям, стаята да предлага съвременен образ.

11

Нотка класа в хола

Интериорен дизайн, Стая, Под, Мебели, Стена, Таван, Интериорен дизайн, Боя, Аксесоари за дома, Спално бельо,

Очарователна комбинация от покрития: хидравлични плочки на пода и открити тухли на стената. Това споделя присъствие с други фронтове, боядисани в бяло. Във всекидневната, със силата на XXL червена картина на стената, на която лежи диванът.

Проект на архитектурно студио Miriam Castells Studio.

12

Тухлени стени в кухня, отворена към всекидневната

Дърво, Стая, Интериорен дизайн, Под, Осветително тяло, Мебели, Маса, Таван, Интериорен дизайн, Стъкло,

Апартамент с индустриална атмосфера, както се вижда в стените на тази кухня, покрита с открити тухли.На пода дърво и хидравлични плочки. Цялото това пространство се отваря към хола, следователно, с още по-голяма причина, покритията и облицовките са специално обгрижени, така че да не се сблъскват с декорацията на хола.

13

В стая с изключително високи тавани

Стая, Етаж, Интериорен дизайн, Стена, Подова настилка, Диван, Интериорен дизайн, Дневна, Рафтове, Бежово,

Открита тухлена стена в стая с много високи тавани. Той предава по-градско и бохемско усещане.

На снимката, земята, от фирмата Quick Step.

14

Избелена открита тухла в работния фронт на кухнята

Водопроводна инсталация, кран, мивка, водопровод, храна за пръсти, композитен материал, интериорен дизайн, плочки, мрежа, кухненска мивка,

Архитектът и интериорен дизайнер Кристин Лея избира варосана стенна облицовка от открити тухли, за да добави нотка класа към кухнята.

15

Тухлата изглежда…хартията е!

Дърво, Стена, Тухла, Сиво, Осветително тяло, Аксесоари за дома, Тухлена зидария, Интериорен дизайн, Строителен материал, Фотография на натюрморт,

Както посочихме преди, опциите за вграждане на открити тухли във вашата къща са разнообразни и не е необходимо да отговарят на истинска тухлена стена. Панелите, които симулират тухла са тънки плочи, които се монтират на стената (разбира се, те изваждат няколко сантиметра пространство поради дебелината си, вземам под внимание дали отпред има прозорци или рамки на врати).А тапетите също предлагат естетическите предимства на това покритие, но върху гладка повърхност.

В изображението дизайн от Murals Wallpaper.

Популярна тема