30 идеи за декориране на масата тази Коледа

30 идеи за декориране на масата тази Коледа
30 идеи за декориране на масата тази Коледа
Anonim

На Коледа искаме къщата ни да бъде преобразена и да покаже различен аспект. Това е идеалното време за поставяне на красиви и ефектни декорации, които превръщат интериора в изтънчени и елегантни пространства. Все пак се стараем да изненадаме гостите с украса, съобразена с празника. Затова искаме да ви обясним, чрез няколко примера, как да подредите масата за коледните празненства.

Масата очаква пристигането на храна, сладкиши и гости. Те са мили моменти със семейството и приятелите около масата.Ние я подготвихме за случая и тя е облечена за парти с покривки, стъклария, сервизи и коледна украса. Затова имайте предвид, че ключът към успеха е в детайлите.

Ресурси за декориране на маса

На коледните обеди и вечери обикновено изваждаме най-добрите съдове, дизайнерски прибори за хранене, чаши, запазени за случая, наред с други ресурси. Освен това обичаме да декорираме масата с всякакви декоративни елементи По този начин успяваме да създадем коледна атмосфера, в която царят мир, цвят, яркост и светлина.

По принцип приемаме този сезон като специален повод за създаване на уникални моменти. Идеята е да облечем масата по различен начин. Ако искаме да изненадаме гостите си с изтънчен и елегантен сервиз, време е да приложим весели и празнични коледни идеи.

Всъщност Коледа е специален повод да украсите масата с всякакви дизайнерски ресурси.Може да се постигне естествен и семпъл вариант, както и друг с по-неформални нотки или дори чиста елегантност. Всичко е въпрос на избор на правилните елементи и придаване на масата с няколко нюанса на червено, бежово или зелено.

Как да подредите масата за Коледа?

Всеки празник заслужава най-добрите декоративни ресурси. Ако искаме да изпъкнем и да покажем някакво отличие, трябва да използваме определени елементи, които са оригинални. Ясен пример са централните части, тъй като те ни помагат да украсим централните зони; От друга страна, декорациите могат да бъдат подредени върху столовете или самото бельо с ярки шарки и цветове.

Коледната украса е от съществено значение за създаване на празнична атмосфера Конкретен случай са свещите; с тях можем да направим обстановката спокойна, спокойна и много по-приятна. По същия начин можем да натурализираме пространството и да предадем малко свежест, например чрез коледната звезда, наричана още коледното цвете.

Специалните аранжировки изглеждат страхотно, когато украсявате дома си за Коледа. За този сезон това е, което ни помага да се откроим от конвенционалните модели и да предложим по-ефектен имидж. Само тогава можем да постигнем по-внимателен външен вид и да имаме подредена маса. След това ви показваме различни примери, за да се насладите на Коледа, пълна с чар, страст и много емоции.

1

Бяло и синьо

синьо-бяла коледна маса

Харесваме комбинацията от бяло и синьо заради спокойствието, което предава. На тази маса бегач за коса задава оригиналната нотка. Това е моделът Eskimo от Maisons du Monde.

2

Бяло и златно

бяла и златна коледна маса

Семпло и супер елегантно предложение да речем за гала обядите и вечерите на коледните партита. Maisons du Monde предлага памучна подложка за маса вместо типичното бельо за маса с коледни мотиви. Обичаме златните детайли, които украсяват масата.

3

Зелени детайли

коледна трапеза

IKEA тази година също се е ангажирала с прости плъзгачи за маса, но с детайли от зелени клони от имел, моята зелена опция за по-свежа и по-млада среда.

4

Бял фон

коледна трапеза

Ако не обичате да поставяте твърде много декорации на масата, за да освободите място за източници на храна, тогава изберете покривка, която добавя точните коледни мотиви.В това предложение от La Redoute цялата важност е дадена на бялата памучна покривка само с ивица зелени клони… И свещите, разбира се, идеални за създаване на магическа атмосфера.

5

Малки детайли в златно

златни прибори за хранене на точки

Коледните обеди и вечери заслужават собствени съдове и този бял порцелан с прости златни точки е перфектен. Предложението La Redoute. Комплект от 4 чинии (€22,99).

6

Кралете идват…

трима мъдреци сервиз

Ако вкъщи има малки деца, те ще бъдат развълнувани да видят Тримата мъдреци. Този сервиз от El Corte Inglés е идеален.

7

Повече Коледа невъзможна

коледна трапеза

Оставете идеята: малки изкуствени заснежени елхи с гирлянди от светлини. Идеален център за Коледа. Предложение от El Corte Inglés.

8

Бяло и сребристо

бяла и сребриста коледна маса

Още една успешна комбинация. Бялото със сребристи детайли може да бъде добър залог за коледна храна. Maisons du Monde ни предлага тази постановка с ниска метална чиния и бели и сребърни съдове (комплект от 6 чинии €41,94).

9

Коледни сервизи

коледна трапеза

Харесахме предложението на JYSK за тази Коледа. Сервизите HORNBLENDE, украсени с гирлянди и коледна украса, са идеални за подреждане на коледната маса. Червено и зелено е безпогрешен тандем.

10

Не пропускайте свещите

коледна маса за закуска

Дори и по време на закуска. El Corte Inglés създаде тази коледна атмосфера за закуски.

11

Не забравяйте закуската

коледна маса за закуска

За първото хранене за деня също облечете масата с коледни детайли. В това предложение за HM Home червеното е главният герой за създаване на провинциална сцена. Двуетажната кошница за хляб е идеална (€39,99).

12

Звезда за всяка вечеря

коледна трапеза

Обикновена ленена покривка, бели съдове със златни рамки и стъклени съдове със златни ръбове създават перфектната атмосфера, но звездата над всеки сервиз е черешката на тази коледна маса от Kave Home (7, €99).

13

Клонове в центъра на масата

коледна маса с клони

Няколко борови клонки са достатъчни, за да украсите центъра на масата. Можете да поставите подносите с храната върху тях. Снимка от Bemz.

14

Без покривка

дървена маса, облечена за Коледа

Дървото на масата заема централно място в това предложение от El Corte Inglés. Свещи и клони са всичко, което е необходимо за завършване на една коледна сцена.

15

Масата на изискаността

коледна маса с клони

Със златни детайли. Златото винаги присъства на Коледа. Запазен е за по-луксозните версии. Тук в ръбове в съдовете, съчетани с бяло и централна декорация в топли тонове. Всичко от Vista Alegre.

16

Направи си сам детайл за вашата трапезария

коледен стол за хранене

Детайл, който можете да направите сами и който ще придаде празничен вид на трапезарията. Ако масата е подредена за случая, столовете не могат да бъдат по-малко. Ето предложение от El Corte Inglés.

17

Тримата крале Чаено парти

коледна маса за чай или лека закуска

Кафе, чай, лека закуска… трябва да се погрижите и за представянето на коледните сладки. Съдове, от Vista Alegre.

18

Тартан завинаги!

Коледна маса с тартан

Тартанова покривка с ананаси, тикви и сладки елени, отпечатани върху сервизите, създават рустикална, топла и коледна атмосфера. Всичко от El Corte Inglés.

19

И когато масата не е подредена…

маса за хранене с коледна украса

Украсете го с някои коледни централни елементи. Просто клон във ваза, от която висят леки декорации, и поднос със свещи и други декоративни аксесоари. Всичко от Blaubloom.

20

Елегантно предложение

маса за хранене, облечена за Коледа

В бяло и стъкло, елегантно предложение за представяне на масата. Добавете метални детайли и плъзгач за маса, през който да минават предястията. До коледната елха е идеална пощенска картичка за хранене. Всичко, от El Corte Inglés.

21

Дърво и злато

коледна трапеза

Перфектна комбинация за коледна трапеза. Ниската дървена чиния и фигурите на елени също в дърво придават топъл стил на масата, а златните детайли са от съществено значение за гала вечеря. А свещите от ела са идеални за магическо осветление. Атмосферата на El Corte Inglés.

22

Цветен кристал

комплект маса за Коледа

Докосване на цвят в стъклария. Начин да спечелите изтънченост и елегантност. Придава на масата по-класически, специален и празничен щрих. Снимка, от Vista Alegre.

23

Класическа маса

комплект маса за коледа със злато

Стилизирани парчета, други по-категорични и покривката с топла същност, за да придаде на околната среда празнично и себепоглъщащо усещане. На снимката всичко от Vista Alegre.

24

Таблица със зеленчукови нотки

комплект маса за Коледа със зелена украса

С декорации в зелено както на масата, така и на приборите и на стола. Всичко, много.

25

С високи свещи

маса за хранене, облечена за Коледа

За предпочитане е свещите да са ниски, за да се избегнат изгаряния или достъп. Можете да изберете и вариант с LED светлини. Ако са високи, уверете се, че са здраво закрепени към полилея.

Калъфите за столове са от Bemz.

26

Най-естествената версия

Коледна масичка в рустикален стил

Спално бельо в текстил, включително кърпа от чул. Ананаси, малко падуба и безсмислен сервиз. Дори дървените детайли ще се поберат. Това е най-естественото предложение от El Corte Inglés.

27

Маса, украсена с коледни звезди, коледното цвете

маса, украсена с коледни звезди

Коледното цвете, коледната звезда,украсява тази маса с централен елемент и мини аранжировки върху чиниите. Снимка от Stars for Europe.

28

Украсете масата

коледна маса с червена покривка

Включете празнична аранжировка или Коледна декорация аксесоари като централен елемент. Снимка от El Corte Inglés.

29

Неформална маса в червено

червено-бяла коледна маса

Неформална маса с цвят par excellence: червено. Всичко, от фирма Аки. С индивидуалните вие ​​определяте позициите на всеки закусващ.

30

Покривалото за маса

коледна трапеза

От изчистеното, класическото, актуалното и ефектното в червено с мотиви.Вие избирате каква Коледа искате да облечете масата, но покривката е основната основа, която ще определи избора на останалите парчета. Колкото по-впечатляваща е покривката, толкова по-прости трябва да бъдат сервизите. Всичко, от El Corte Inglés.

Популярна тема