30 Идеи за декориране на антрето: добри съвети

30 Идеи за декориране на антрето: добри съвети
30 Идеи за декориране на антрето: добри съвети
Anonim

Антрето на вашия дом може да предложи най-топло посрещане, ако е обзаведено както заслужава. Не трябва да забравяте, че това е първата стая, която се вижда при влизане в дома и в този смисъл създава очакване; така че нека се запознаем с 30 зали и входове, декорирани със стил. Ще се присъедините ли към нас? Продължавай тогава…

Оборудвайте и декорирайте антрето на вашия дом със стил и практичност. Ние имаме ключовете да го направим с тези 10 идеи, за да се възползвате от входовете и коридорите на къщата си, тъй като ще откриете, че те имат повече капацитет за съхранение, отколкото си мислите. Това е идеалното пространство за поставяне на портманта, шкафове за обувки, стойки за чадъри, рафтове, конзоли… Дори и пространството да е малко, винаги има място за предмет, който идентифицира вашите вкусове и вашата личност.

Очарователен коридор

Независимо дали е малък или голям, фактът да декорирате антрето с чар изпълнява ключова мисия, защото е преамбюлът на това, което може да се види в останалата част от къщата. Тъй като е транзитна зона, никой няма да остане в нея достатъчно дълго, за да се наслади на нейните детайли, така че нейната декорация се фокусира върху генерирането на усещания: радост, чар, изтънченост… За да го направите правилно, ние ви показваме как да декорирате бяла зала за да го направите уютно и красиво място.

Холът е мястото, където обикновено оставяме всичките си неща, когато се приберем. Поради тази причина искаме да ви дадем няколко идеи, за да го превърнете в пространство, което освен красиво е практично и функционално.

Получатели на поръчки

Когато се приберем у дома, имаме нужда от място, където веднага да поставим всичките си неща; Затова ви препоръчваме да поддържате визуален ред във вашата зала с тези идеи.Не изпадайте в хаос и приложете дизайн, който отговаря на вашите нужди. Преди да го обзаведете, първото нещо, което трябва да направите, е да анализирате навиците си. След това проучете пространството, което имате, не забравяйте, че това е транзитна зона; следователно циркулацията трябва да се улесни и трябва да има поне 90 см свободно.

Изберете практични и функционални мебели за поддържане на реда у дома Най-практичното нещо е да проектирате антре, оборудвани с практична конзола. Интересен е и бюфет с чекмеджета за съхранение на дребни неща, както и стояща портманто и рафт със закачалки на различна височина. От друга страна, не можем да забравим рафта за обувки, много често срещан за съхранение на обувки и странична масичка, където да поставим малко декорация.

Определете малко място, за да изчакате други членове на семейството или да се преобуете. Пейките са много практични и в допълнение можете да се възползвате от долната част, за да поставите кутии и да имате допълнително място за съхранение.

Ако искате да спестите и оптимизирате пространството, компактните мебели са идеалното решение за съхранение на всякакви неща на няколко метра. По този начин рафтовете, чекмеджетата или куките са много функционални и на пазара могат да бъдат намерени множество модели. За да научите повече, плъзнете надолу по екрана и се вдъхновете от тези модерни и съвременни приемници.

1

Много завършен коридор

приемник

Мултифункционалните мебели са идеални за малки пространства. В тази зала е избрана пейка със закачалка. Освен това чекмеджетата ще служат като рафт за обувки. Харесваме индустриалния стил на обзавеждането. Този дизайн е от Maisons du Monde.

ОЩЕ ИДЕИ: КЛЮЧОВЕ ЗА ДЕКОРИРАНЕ НА МАЛЪК КОРИДОР С МОДЕРЕН СТИЛ

2

Плажен стил

плажна зала

През лятото ще трябва да промените нещата. Сега шалове, палта или ръкавици ще бъдат заменени с шапки, кърпи или очила за гмуркане. Използвайте леки кошници, за да съхранявате и държите предметите за басейна под ръка… Разпределете няколко кутии за джапанки и кърпи и рафтове за шапки. Атмосферата на El Corte Inglés.

3

Велики съюзници

зала с пейка

Определете малко място, за да изчакате други членове на семейството или да се преобуете. Пейките са много практични и в допълнение можете да се възползвате от долната зона, за да поставите кутии и да имате допълнително място за съхранение, като този коридор от @mariquillacarbo

4

Всичко на мястото си

синя зала

Важно е да има определено място за всеки обект. Вземете няколко мебели, които разделят антрето на различни части: зона за обувки, друга за чанти и раници или ключове. Така те ще знаят къде да оставят всичко в началото. Зала на Лероа Мерлин.

5

Декориран в тон

зала в неутрални тонове със смесица от стилове

Хроматичният модул позволява интегриране на различни покрития в едно и също пространство.

Смесицата от материали и покрития обогатява пространството. Всичко да пасне е възможно, ако играем със светли и неутрални тонове. Мраморна конзола и антични позлатени крака се съчетават перфектно с кръглото дървено огледало и пейката в провинциален стил.Детайлите, всички в дърво и бяло, безпроблемно добавят към чара на този вход.

Ако имате прожектори за вграждане, нямате нужда от много мощен допълнителен източник на светлина. В тези случаи можем да си позволим лукса да монтираме оригинален таван модел като този, средновековен стил, с платна. Всичко е от фирмата Affari.

6

Вертикална декорация

зала, украсена с картини и растения

Получете правилната композиция на стената, като направите предварително хартиен шаблон.

Вашият коридор тесен и дълъг ли е? Не се отказвайте да създадете уникално пространство поради липса на място, проучете възможностите си и му дайте още един шанс. Фантастично решение е да си поиграете с декорацията на стената с ефектна композиция от картини, която заема голяма част от повърхността.Можете да го подчертаете още повече, ако боядисате стената в светъл тон, бяло или много меко сиво, което гарантира изпъкналостта на картините.

Ако вашият вход има малка транзитна зона, изберете много плитки мебели, като тази пейка от дърво и желязо. Някои растения, подравнени с него, са идеалното допълнение. Всичко се продава в El Corte Inglés.

7

Фабричен стил

зала във фабричен стил

Източникът на светлина в залата трябва да е топъл и дискретен; апликацията е най-добрата.

Индустриалният стил е една от модните тенденции за тази есен; метални покрития, редувани с естествено дърво и модерни типографски послания, които ще внесат различна нотка във всяко пространство. В този случай тази тенденция е избрана с шкаф за съхранение, пейка и портманто, доминиращи в антрето; от своя страна метален скрин тип шкафче и картина с послание допълват чудесно пространството.

Покритието и цвета на стените и пода също влияят върху избора на стил. Състарената открита тухла и необработеното дърво като платформа са перфектните съюзници за мебели с индустриален дух. Всичко идва от Maisons du Monde.

8

Растения, плюс стил

зала, украсена с растения

Когато избирате растения, гледайте количеството естествена светлина, за да изберете най-подходящото.

Малко отстъпление от стената може да бъде достатъчно, за да създадете антре у дома. Ключът е да създадете проста декоративна вселена и да подчертаете важността на композицията. Този ъгъл, например, има само практична дървена конзола, но тропическият въздух, постигнат благодарение на боядисването и растенията, го прави освежаващо и много привлекателно пространство.

Декорирането с растения е изкуство, което значително подобрява околната среда. Ако изберете голямо разнообразие, поставете го до стената, за да не ви пречи. Като допълнение, висулка ще бъде супер декоративен. Мебели, картини и вази от Ixia. Растения, от El Taller de Indias.

9

Поставете многофункционална мебел

хол с многофункционални мебели от ikea

Декорирайте антрето, без да жертвате неговата функционалност. Като в това предложение от фирма Ikea. Гардеробът с плъзгащи се врати предлага двойна полезност: от една страна, той е идеален за съхранение на обувки, но ако добавите постелка и няколко цветни възглавници, той също се превръща в пейка.

ОЩЕ ИДЕИ: БОЯДИСАНИ СКРИВЕ ЗА КОРИДОР

10

Превърнете залата в тематично пространство

зала, украсена с растения

Например във вашия зелен ъгъл: това ще бъде глътка свеж въздух. Няколко саксии на красива стойка, като тази странична маса, и някои ботанически щампи допълват реквизита. Разбира се, уверете се, че растенията получават достатъчно светлина, за да са здрави.

11

Коридор с шкаф за обувки

входно антре с шкаф за обувки от кола möbel

Сувайте обувките си, когато се приберете. Какво по-добро място да закачите палтото си и да събуете обувките си от входа на къщата? Шкаф за обувки, като този от Car Möbel, и многократна закачалка за дрехи заемат минимално пространство и решават много.

ОЩЕ ИДЕИ: 25 ХУБАВИ И ДОБРИ ОБУВКИ ЗА ДОМА

12

Изберете отделни парчета

зала, украсена с уникални парчета

Мебелите с характер внасят индивидуалност в къщата веднага щом прекрачат прага, както в този случай. Това антре е идеално с скрин с летва отпред, цветна картина и оригиналната стойка за чадър Zontik от Casamanía.

13

Нещо ново, нещо старо

еклектично входно антре, перящ се червен кръгъл килим от канали Лорена

Еклектичният стил е тенденция, той приема смесица и на тази снимка това е очевидно.Три елемента изпълват една зала с живот: стара дървена маса, модерен пластмасов стол и килим с оригинален дизайн, като този на Lorena Canals. Резултатът, пълен лукс.

ОЩЕ ИДЕИ: 10 КОРИДОРА, ДЕКОРИРАНИ В РОЗОВ ТАН, ИДЕАЛНИ ЗА ПРОЛЕТТА

14

Добра комбинация: боя и хартия

зала с боя и хартия

Това решение добавя отличителен щрих към всяка стая в къщата. Ако входът ви е голям, можете да тапетирате една от стените, а останалите стени да боядисате в тон или контраст с цветовете на тапета. От друга страна, ако е малко антре, опитайте само с тапетен перваз…

15

Зала с английски привкус

Зала с английски дух

Уютен и много цветен, този вход е облечен в дърво и тапети, за да обгърне пространството в топлина. Естествените мебели и флоралният принт все още са на мода. Носят се и групирани огледала. В допълнение, намигване към "вътрешно-външно" е направено с градински стол.

ОЩЕ ИДЕИ: МЕБЕЛИ И АКСЕСОАРИ ОТ ВЛАКНА, КОИТО ВНОСЯТ СВЕЖЕСТ, ДИЗАЙН И ТОПЛИНА ВЪВ ВСЯКА СТАЯ

16

Придайте рустикален щрих на вашето антре

Антре в селски стил със стълбище

Четири добре подбрани неща променят неблагоприятно облика на една публикация. В случая тя е обзаведена с пейка в провинциален стил, от Scumble Goosie, „приютена“от одеяла и възглавници от Zara Home.За да се подчертае селската естетика, бяха добавени килим от юта, кошница от еспарто и растения.

ОЩЕ ИДЕИ: КОРИДОРИ ЗА УКРАСА НА СЕЛСКА КЪЩА

17

Цвят и лекота: сигурен хит

Антре с живи цветове

¡Каква добра енергия предава този запис! За тази цел са използвани ярки цветове: жълтият шкаф, червеният знак (и двата закупени от Naluz) и синият вентилатор и огледало.

18

Не презареждайте

Ресивър с дървен рафт

Знаете поговорката: по-малкото е повече. Вижте този ъгъл, който е решен с дълъг рафт, огледало, лампа и няколко полилея. Тези от Los Peñotes.

ОЩЕ ИДЕИ: СПЕЦИАЛНИ ПРЕХОДНИ ЗОНИ, ЗА ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТЕ ПРЕДИМСТВАТА ОТ КОРИДОРИ, КОРИДОРИ И СТЪЛБИ

19

Прозорец в коридора

Стая, Бяло, Зелено, Интериорен дизайн, Мебели, Етаж, Стена, Къща, Дом, Котка,

Струва си да разпределите декорацията около него, така че светлината и пейзажът да станат главни герои на пространството. Белите завеси Enmmie не покриват стълбовете, те са от Leroy Merlin, подобно на виниловата хартия, акрилният и миещ се килим, идеални за къщи със селски градини.

20

Топло посрещане

жълта зала

Тази жълта стена създава впечатлението, че влизаме в топла къща.Ботушите ни карат да си представим семейни сцени, а под пейката кошницата с вестници предизвиква спокойни следобеди на четене. Естествено жълта картина, от колекцията Colors of the World, от фирма Bruguer, в Bauhaus.

21

Персонализирани портманта

Ресивър с дървен цокъл и закачалки

В много влажни зони мокрите дъждобрани и якета не могат да се съхраняват в килера. Те трябва да бъдат окачени на стелаж, за да изсъхнат.

Тези полета, по едно за всеки член на семейството, показват мястото, което съответства на всеки един. Основен фактор е материалите да издържат на влага, без да се развалят. Фриз от байцавана ела, ултрамиеща се боя Luxens и апликация Jips. Всичко се продава в Leroy Merlin.

22

Остави ми палтото…

Антре с портманто ПАЛТА

Обикновено организирате ли срещи у дома? Алтернатива на известната купчина дрехи, които са натрупани върху леглото ви, е да поставите закачалка за портманта в антрето. В идеалния случай трябва да е модел, който не пречи на преминаването и има атрактивен дизайн, за да го направи декоративен. Ако окачите кошница с цветя, тя ще обогати околната среда дори и без палта. Закачалка Playa Blanca, от Rivièra Maison.

23

Дърводелство, за разлика

син и зелен коридор

Простотата на коридора може да бъде компенсирана от смело използване на цвят. Тези стени са покрити с тюркоазена фонова хартия. Като се започне от него, входната врата е боядисана в северно синьо, а стълбовете й, както и вратите, които водят към стаите, са покрити със слонова кост.

Контрастът е толкова привлекателен, че един стол - в съответствие с вратата -, чиния на стената и килим са достатъчни, за да украсят околната среда. Хартия от колекцията Un Bisou, от фирмата Eijffinger, разпространявана от Coordonné.

24

Наследени части

Антре със старинни мебели

Конзоли, бюра, печатни шкафове с множество чекмеджета… Антики или дизайни, които напомнят мебелите от миналото, придават на залата величествен вид. Ако имат и отделения, те ще бъдат идеални за класифициране на поща и съхранение на ключове.

Тук щампа в рамка на стената, ретро лампа на шкафа и килим на пода допълват външния вид. Бюро Delfino, в 77 x 47 x 107 cm, на www.portobellostreet.es

25

Художествена галерия

Хол с пейка: картини и снимки

Композиция от снимки и щампи ще постигне лична атмосфера, която ще каже много за вас и вашите вкусове. Има различни опции.

Черно-белите изображения, с тъмни рамки, ще придадат изискан вид на залата; сепия, рамка от естествено дърво, носталгично докосване; и цветни изображения, обединени с бели рамки, ще добавят динамика към околната среда.

Пейката може да помогне за запълване на пространството. На него одеялата с подпис на Lexington предават съобщение: пристигнахте на безопасно място; влез, сгуши се и си почини.

26

Огледало на стената

Ресивър с перваз с лайсни

Освен че е много полезно да потвърдите тоалета си преди да излезете, това има дълбока рамка, където можете да поставите вази или свещи.

Стената, декорирана с основа от корнизи, повишава декоративното ниво на антрето, което е топло благодарение на стенописа от вълна и текстурата на възглавниците Hübsch, както и пейката и огледалото, в 60 x 90cm, 27

Складово пространство

Антре с кашони, кошници и портманто

И какво да правим с баража от шапки, шалове и ръкавици? Едно решение е да ги организирате в контейнери и да ги държите под ръка. Това беше направено в тази зала.

Под закачалката бяха поставени кутии с колела, които улесняват преместването при почистване и кошници. В дизайна с капак се съхраняват аксесоари, които не са много привлекателни за окото, като сгъваеми чадъри или детски топки.

Кутии, от фирмата Hübsch: от старо дърво, в 43 x 45 x 25 cm, и от дъбово дърво, в 43 x 45 x 33 cm.

28

Двуцветни стени

Хол с двуцветни стени

Когато залата е коридор, има ресурси за избягване на ефекта на тунела. Един от най-ефективните е да използвате различна подплата в първата половина на коридора, за да го скъсите визуално.

Тук е направен перваз в тюркоазен есенски цвят под тона Aura, разчупено бяло. Отсреща беше поставен рафт „Направи си сам“, направен от кутии с плодове, декорирани в съответствие. Бои Titanlux Candence, екологични, без мирис и със сертификат A+ за максимално качество на въздуха в затворени помещения.

29

В мини пространства

малка зала

Всеки коридор, дори и малък, може да бъде красиво декориран. Вижте това изображение. Ако стената беше гола, никой нямаше да каже, че къщата има малко антре.

Огледалото включва рафт от само 10 см, идеален за оставяне на ключове или поща, но достатъчно тесен, за да не блокира прохода.

Отдолу има закачалка за дрехи, която ви позволява да закачите чантата си, когато се приберете у дома. Огледало, от House Doctor, в 35 x 10 x 50 см. На www.car-moebel.de

30

Украсете вратата

Мини антре с декорирана врата

Вътрешната част на залата е още един елемент от декорацията и затова има своето значение. Корнизи, панели и очарователна дръжка на вратата ще придадат характер на антрето.Това също беше украсено с букви; броня във формата на слон; количка и стелажи. Всичко от Иб Лаурсен.

Популярна тема