Идеи и играчки за детски празници

Идеи и играчки за детски празници
Идеи и играчки за детски празници
Anonim

Празниците са изключително и уникално време за живеене и забавление като семейство. Но може да бъде и период на триене точно поради толкова много контакти. Решението е да предложите най-малките планове и дейности, които те намират за привлекателни и интересни. Страстта и ентусиазмът зависят от вас: ще се разпространи!

По време на училищните ваканции е от съществено значение да има пространство, където децата могат да играят и да имат своите неща.Когато са малки, идеалът е да намерите място в хола, за да ги наблюдавате по-внимателно, но когато пораснат, те ще искат да прекарват повече време в спалните си. Поставете тийпи, за да създадете въображаеми приключения; удобни килими и кутии; сандъци или куфари, за да съхраняват играчките си, след като приключат с играта.

Дейности, които можете да правите с деца ежедневно

Има множество дейности с минимална цена. Можете да карате велосипед: те ще спортуват и ще развият двигателните си умения; посещение на музеи и тематични паркове; рисуването, рисуването или правенето на занаяти ще им помогне да развият своята креативност и четене, а игрите ще подобрят интелекта им. Поканете приятелите си на пикник или барбекю, за да се запознаят с нови хора.

Добре ли е да се готви с деца?

Това е една от най-добрите задачи, които можете да правите с децата си. Докато готвят, те научават много неща: произхода на храната, нейните вкусове, текстури, нейното тегло… Без да го осъзнават, те ще учат математика, география, хранене или хигиена и ще се упражняват да четат с рецепти.И преди всичко можете да им внушите здравословни хранителни навици.

Добре ли е да ходите на къмпинг с малки деца?

Това е перфектен план, но подгответе всичко добре предварително. Изберете парцела близо до баните и далеч от реки или басейни, за да избегнете влагата. Уверете се, че знаете как да опънете палатката и вземете постелки или надуваеми дюшеци. Мрежата против комари е от съществено значение, ако отивате с бебета. Репелент против насекоми, болкоуспокояващи за деца, термометър, защитен крем… и, разбира се, фенерчета за нощни екскурзии… Ще се развълнуват!

Ако сте у дома, студена лимонада и потапяне в надуваем басейн на терасата. Дори и да нямате много място, със сигурност ще намерите модела, който най-добре отговаря на вашите нужди. Мебели, игри и идеи, които ще ви накарат да прекарате една супер забавна семейна ваканция, пълна с въображение, фантазия и смях.Пригответе се да се забавлявате!

ХАЙДЕ ДА ОТИДЕМ НА ПЛАЖА!

кофа на плажа за игра

С пясъка от плажа те могат да строят замъци, бариери, да правят закуски…

Голяма плажна кофа, 16x21x22 см, 7, €99, от Zara Home.

Искате ли малко сладолед?

играчка комплект сладолед

Играта за приготвяне на храна е любима сред 3-7 годишните. Това е символична игра, която стимулира въображението, устното изразяване и подобрява фините двигателни умения, както и научава основни кулинарни концепции.

Комплект сладолед, 25, 99 €, от Zara Home.

Редекорирайте нейната спалня

детска спалня с типи

Типи Лили, 89, 99 €; Лу модел килим, 39, 99€; и Подвижен калъф Pastel Rose, 59, €99. Всички от Maisons du Monde.

Вече няма да страдате от стените

тапети поезия, шарени

Въвлечете децата в деко с тапет с пакет стикери.

Поетична колекция, от Majvillan, €100, €50/ролка и стикери, €27, €90. В Pepe Peñalver.

Всеки със своята кърпа

детски плажни кърпи

Пригответе любимата им кърпа, така че когато излязат от водата да са… топли!

Индианска и пиратска кърпа, 12, 95 €/cu, от Mini Home, от El Corte Inglés.

Вашият комплект

кош и очила за детско плуване

Оборудвайте вашето мъниче за прекрасен ден край морето.

Очила за плуване, 12, €99, и чанта, 17, €99, и двете от H&M.

Създайте банда

детски музикални инструменти

Музиката помага за интелектуалното, сетивното, двигателното развитие на детето и др. Предложете му инструмент.

Флейта, 3 €; звънец, 3 €. От Flying Tiger Копенхаген.

Популярна тема